crusader84 Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Kakva bi to krlez bila da dodju kod nas... E pa izvolte pa glasajte! http://www.legacy-promotion.net Najzad nabavih kompletan DVD, imao sam odvojeno Violent Revolution Tour i History/Videos na DIVX-u.... DVD je mnooooogo jako odradjen!!! Phobiaaaaaaaaaaa! Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) Ne kenjaj...ima da se glasa za kreator??? SVI DA GLASAJU ODMAH!!! ODMAH!!! Edited June 4, 2006 by StarbreakeR Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Kurac...Kreator je iz meni nepoznatog razloga izbacen iz liste...znaci SODOM! Quote
Jabba the Hutt Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 (edited) Heh, ja sam gledao Kreator prosle godine... Sta reci, ne racunajuci Megadeth najjaca svirka u zivotu! Nadam se da ce i na Monstersu biti podjednako dobro! Sad samo zivim da vidim Sodom na Monsteru! Edited June 10, 2006 by Jabba the Hutt Quote
StarbreakeR Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Ma dao bih 200(i vise po potrebi) Megadetha za jedan Kreator Quote
djuk Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Ma dao bih 200(i vise po potrebi) Megadetha za jedan Kreator Takodje, Kreator je keva Quote
StarbreakeR Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Kreator u Avataru.Slayer u Potpisu...Svetogrdje! Nego zar je fer...ljudi odavde koji su culi samo pesmu Violent Revolution imaju majicu a ja koji sam Die-hard fan ne mogu nigde da je nadjem...e Pirote, pirote... Quote
StarbreakeR Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Gde?Trazio u Felixu i Mordoru...nema...ne znam za one vase skrivene prodavnice ja Quote
ZmAjChE Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 ja imam usranu roze-zelenu Violent Revolution (tj Revolution Violent-kako pise na majchici ) iz Felixa od pre 100 god.sad imaju lepse Enemy Of God,valjda...ali buvljak je buvljak. Quote
StarbreakeR Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 (edited) Ma naci cu valjda...nego odgledao sam spot za Enemy of God : Jebe Kevu!...pesma je skracena i nesto je cenzurisano(na slici ne u pevanju) i malo je paljevinast ali je ipak fenomenalan... EDIT : Ipak je spot za Toxic Trace najbolji Edited June 26, 2006 by StarbreakeR Quote
gavrosaurus Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Али како је "Renewal" добар албум! Одлушао сам га 5 пута за 2 дана ... Како је ово јебено добра музика! Ех Миле, Миле ... Quote
StarbreakeR Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Auf...jeste...jebeni razarach...Winter Martyrium,Europe after the Rain,Renewal...ma jebu kevu sve! Quote
gavrosaurus Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 И не знам зашто сви прескачу "Cause for Conflict"! Управо га слушам и феноменалан је! Quote
Kali Agna Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 И не знам зашто сви прескачу "Cause for Conflict"! Управо га слушам и феноменалан је! zato sto je, uz outcast, najgori album Quote
Feniks . Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Dobio sam narezan dvd Live Kreation pre izvesnog vremena ali mi komp nikako nije mogao ocitati, kad danas jeste! Odlican dvd, sad sam srecan kao malo dete kad dobije cokoladu Da, najbolje je sto pise Sarajevo- Serbia Jedino mi zao sto su svirali u Zagrebu i Sarajevu a nisu u Beogradu Quote
StarbreakeR Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Jeste provalili da je RNA na DVD-u...ja tek skoro...posle Kinga... Enivej meni su CoC i Outcast fenomenalni albumi...kao i Endorama...nisu Kreator ali ih uopste ne mrzim... Quote
Feniks . Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Cause f.c. je dobar album, ne znam zasto ga mnogi potcenjuju. Outcast je totalno drugaciji, ima tu dobrih stvari ali to nije pravi Kreator. Quote
StarbreakeR Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Sve u svemu meni su oba zakon... Phobia!!! Quote
Lucio Holocausto Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 zato sto je, uz outcast, najgori album Sto outcast? Bash je onako quazi... daj, zove se "OUTCAST"? (verovatno su se osecali odbacenim posle renewala) Btw, bolji je od RENEWALa... to se zove mrljav album... vokal kao da je promukao, a bubnjevi kao dve kante (sve sa ciganima unutra ) Quote
Black desire Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Jeste provalili da je RNA na DVD-u...ja tek skoro...posle Kinga... Enivej meni su CoC i Outcast fenomenalni albumi...kao i Endorama...nisu Kreator ali ih uopste ne mrzim... Da ali ih zato mrze konzervativni Tr00 tharsh fanovi Quote
Recommended Posts