Angelystor Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 I ja sam odrastao na kasetnim primercima Pleasure to Kill i Coma of Souls,jos uvek cuvam te jebene kasete i worshipujem ih kao i prvog dana,fora u mojim omiljenim albumima i jeste sto mi nikad nece dosaditi,Altars,Abigail,Anthems,Pleasure,Reign in Blood itd me pokrecu i dan danas,kad god ih cujem.Mrzim te "prerastao sam,dosadilo mi" izjave,ja ne mogu da prerastem stvari koje jednom iskreno zavolim. Mislim da je to krajnje normalno. Nostalgija je izuzetno mocna stvar, bar kod mene, i kada pustim neki album koji me je razdrmavao tamo 6-7 razred, na faci ti je jedan veliki jebeni smeshak! E sad ko je nabavljao kasete, ko diskove..zavisi od okruzenja. Ja imam 6-7 kaseta, ali sam uglavnom nabavljao pirate jer ovde ima lik(jos uvek to radi) koji je za jeftine pare imao odlicnu ponudu bendova i mi smo odavdi kod njega pazarili iste i te neke pirate ljubim kao i neke originale Elem, do not deny your past... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 a ne ko sad... dobijes ceo mp3, preslusas nesto, izdvojis od 100 pesama 5 i udri po njima... Speak for yourself. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Mislim da je to krajnje normalno. Nostalgija je izuzetno mocna stvar, bar kod mene, i kada pustim neki album koji me je razdrmavao tamo 6-7 razred, na faci ti je jedan veliki jebeni smeshak! E sad ko je nabavljao kasete, ko diskove..zavisi od okruzenja. Ja imam 6-7 kaseta, ali sam uglavnom nabavljao pirate jer ovde ima lik(jos uvek to radi) koji je za jeftine pare imao odlicnu ponudu bendova i mi smo odavdi kod njega pazarili iste i te neke pirate ljubim kao i neke originale Elem, do not deny your past... Isto tako i ovde...kad cujem Rhapsody ne mogu a da se ne setim starih dobrih dana...i jos uvek pazim moj prvi pirat disk...Judas Priest,Iced Earth,Moonspell i The Gathering...ja i dan danas snimam kastere posto nemam fensi Mp3 plejere i kad putujem negde obavezno walkman i cepaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Isto tako i ovde...kad cujem Rhapsody ne mogu a da se ne setim starih dobrih dana...i jos uvek pazim moj prvi pirat disk...Judas Priest,Iced Earth,Moonspell i The Gathering...ja i dan danas snimam kastere posto nemam fensi Mp3 plejere i kad putujem negde obavezno walkman i cepaj... to se zove tr00... jbg, ja sam pre nekako kupio karticu... a aparat sam kupio pre pola godine... jbg, odoshe mi sve pare na dvd-e i originale... @ Vanish To Perfection: ja slusam ceo mp3 od jedne grupe... pustim sve, stavim random playlist, pa udri... za ove dvd-e koji su mi kompletan thrash, stavim ceo dvd na playlistu, i cepaj... prosto da umres od srece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Ja vec nedelju dana bukvalno preslushavam diskografije nekih grupa koje sam nabavio(ako je bitno:eagles, galija, clapton, queen..) i sve ih slusham od prvog albuma pa redom, a koliko puta zavisno od albuma do albuma, koliko mi se svidi itd..Nikada ne nabijam celokupnu diskografiju u playlistu pa koja se pesma padne..To je bre nikakvo preslushavanje, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Isto tako i ovde...kad cujem Rhapsody ne mogu a da se ne setim starih dobrih dana...i jos uvek pazim moj prvi pirat disk...Judas Priest,Iced Earth,Moonspell i The Gathering...ja i dan danas snimam kastere posto nemam fensi Mp3 plejere i kad putujem negde obavezno walkman i cepaj... E same here, ja sam jedva i sa obichnog walkmana preshao na mp3 walkman..a onda mi se ovaj pokvario Teshko se odvajam od stvari jebga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Ja sam svoju Kreator kasetu kupio u nekom decijem zabavnom parku,ili je bila neka manifestacija na sajmu,mislim da je Rodic organizovao ili tako nesto.. Bio je Extreme Aggression u pitanju,tek mozda godinu dana posle izlaska istog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Ja sam svoju Kreator kasetu kupio u nekom decijem zabavnom parku,ili je bila neka manifestacija na sajmu,mislim da je Rodic organizovao ili tako nesto.. Bio je Extreme Aggression u pitanju,tek mozda godinu dana posle izlaska istog... Da,a pupcanu vrpcu su ti presekli albumom Show no Mercy,Master o9f Puppets si cekao da ti stigne cim je izasao kad si naucio da hodas,roditelji su ti poklonili Bonded by blood. Ne seri kulte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Nekom Exodus, nekom Zabranjeno Pushenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Pa pizdo jedana sto seres.Album je izasao '89,a ja sam kupio kasetu,ajde dobro,'91.A metal sam poceo da slusam '90. Covecanski te pitam,sto seres...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Pa pizdo jedana sto seres.Album je izasao '89,a ja sam kupio kasetu,ajde dobro,'91.A metal sam poceo da slusam '90. Covecanski te pitam,sto seres...? Izvini,kivan sam na ceo svet,prvo me Nunslaughter sjebo za Deicide,sad cekam vesti za Fatal Portrait...Nemoj da se ljutis Seti se kako sam danas bio dobar i javio ti za one diskove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 E same here, ja sam jedva i sa obichnog walkmana preshao na mp3 walkman..a onda mi se ovaj pokvario Teshko se odvajam od stvari jebga... Da se ne razumemo pogresno nisam ja neki tr00 lik koji bojkotuje Mp3 player...jednostavno za te pare bih radije kupio neki original...nije da putujem svaki dan pa da mi treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Nabavio sam od Solija neki bootleg We give you Pain...kolko je ono fenomenalno...nemam reci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Imam i ja to,sa izstog izvora doslo...Jes vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Al koliko je kvalitetan snimak to je stvarno fenomenalno...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Prosto se cudim kako je propala ova tema pored zivog Starbreakera Elem,ajd,sad sam slusao stari dobri Terrible,i evo novog intervjua sa cika Miletom,koji bi bash i mogao da navrne u Grbiju http://www.metal-rules.com/zine/index.php?...ask=view&id=660 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Sramotim se...zaista... I ja sam skoro slusao Terrible i Outcast(Pleasure to Kill se podrazumeva...)... Nego imam jednu zanimljivu temu za diskusiju : Da li ste za da Ventor ponovo peva neke pesme na novom albumu...i zasto? Ima li vece legende...(nego jel se on to kao ofarbao u crveno ) ...ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Da li smo za?Jel nas neko pita za nesto? Da,ja sam za.Zasto?Zato sto je legenda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 E Mile kao chovek me je odushevio u ovom intervjuu. Zbog dve stvari pre svega: bootlezi i Lordi. Svidja mi se kakav pogled ima u vezi bootlega, a i ona fora sa Kanadjanima je extra dobra! I vidi se iz 'vjua da je chovek metal fan kao i svi mi ostali..voli metaliku, megadeth, slayer..al za razliku od nas pishe legendarno dobru muziku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 p.s. A da..Kreator i EdGuy zajedno! Kako bi to magichno veche bilo bre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Fenomenalno... Sto se tice Ventora ja bih voleo da se ponovo lati mikrofona ali ne znam kako bi se uklopilo u danasnju produkciju i to...mislim bila je car da peva a da je produkcija onaj old-school... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Sto se mene licno tice, uvek mi se vise svidjala polovina "Endless Pain" gde Ventor peva, nego ona sa Miletom na vokalima. Isto vazi i za "Pleasure To Kill", mada tu nije polovina, nego manje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Da, jebote! I meni se vise svidjalo onih 5 Ventorovim nego Milletovih! Haha! Doduse, ima 10 godina kako to nisam slusao ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Ma da...Riot i Endless su fenomenalne...ali Kreator se promenio od tada...ko zna da li bi se Ventor uklopio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Ja se radujem jer se Kreator promenio! I ne slusam bilo sta mladje od "Coma of Souls" ... Najcesce slusam "Endorama", "Outcast" i "Renewal" ... Gotivim i "Cause for Conflict", mislim da je sasvim solidan album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts