StarbreakeR Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Znamo vec to...zar stvarno hoces novu raspravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Ne, mislio sam da to niko nije ni procitao! A i proslo je par meseci pa rekoh - da obnovimo svadje, netrpeljivost i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Yeah...Violent 'till death Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrym Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Endless pain(1985) i Plesure to kill(1986) su ubedljivo najbolji od svih kreatorovih albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 "We can say that Pleasure to Kill is the best album ever" - Ovaj lik iz Marduka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Samo zbog jednog razloga se moze reci da nije, a to je produkcija koja ga ubija, a donekle i muljavo sviranje. Mad,a meni je i muzika bolja na naredna dva albuma, 'Terrible Certainty' i 'Extreme Aggression'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Uh extremna agresija je ludilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Fuck production...meni je Pleasure najaci ikada!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 JA bih ipak izabrao Extreme agression Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Fuck production...meni je Pleasure najaci ikada!!! Slazem se, ali to pitanje presudjuje kada su u pitanju dva albuma slicnog muzickog kvaliteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Endless pain(1985) i Plesure to kill(1986) su ubedljivo najbolji od svih kreatorovih albuma. to je to covek prva pesma koju sam u zivotu svirao bese Tormentor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Meni je 1. album speed metal, a 2. sirovina! Bar mi je tako ostalo u secanju posto ih dugo nisam slusao. Elem, oba su ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 prva pesma koju sam u zivotu svirao bese Tormentor Pretpostavljam zato sto je bila dovoljno jednostavna za skidanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Feel The Endless Pain! Znaci svirački raspad,ali album se nekim od najpamtljivijih thrash rifova ever.Odoh opet da slusham.Thrash on! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Pretpostavljam zato sto je bila dovoljno jednostavna za skidanje. Sto ne znaci da ne valja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 (edited) Meni se bas svidja ta raspalost,jebiga,mozete pricati sta hocete,ali taj album i jos masa starih su imali DUSU,oseca se emocija,kao da sedim sa njima u nekoj garazi,svi smo metal frikovi,boli nas kurac za sve i przimo ludilo,niko nije preterani svirac,ali duha na tone.To je muzika koju bi,recimo,Goxy i ja radili da znamo da sviramo,tako bi to izgledalo,uz koji blast,ali METAL iz srca.Obozavam Kreator!!! Edited October 8, 2006 by grave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Pretpostavljam zato sto je bila dovoljno jednostavna za skidanje. haha e dragi moj bosko tormentor mozda svima zvuci jednostavno al nikako nije laka pesma za sviranje. Pogotovu kad je jos spojis sa Flag Of Hate ruke i noge samo otpadaju Uzeli smo pesmu da sviramo zato sto je jebeni kvlt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Meni se bas svidja ta raspalost,jebiga,mozete pricati sta hocete,ali taj album i jos masa starih su imali DUSU,oseca se emocija,kao da sedim sa njima u nekoj garazi,svi smo metal frikovi,boli nas kurac za sve i przimo ludilo,niko nije preterani svirac,ali duha na tone.To je muzika koju bi,recimo,Goxy i ja radili da znamo da sviramo,tako bi to izgledalo,uz koji blast,ali METAL iz srca.Obozavam Kreator!!! Tako je, svaka ti je zlatna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 10 dinara Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Meni se bas svidja ta raspalost,jebiga,mozete pricati sta hocete,ali taj album i jos masa starih su imali DUSU,oseca se emocija,kao da sedim sa njima u nekoj garazi,svi smo metal frikovi,boli nas kurac za sve i przimo ludilo,niko nije preterani svirac,ali duha na tone.To je muzika koju bi,recimo,Goxy i ja radili da znamo da sviramo,tako bi to izgledalo,uz koji blast,ali METAL iz srca.Obozavam Kreator!!! hehe dobro si ovo napisao.Takvih albuma iz srca nazalost danas nema mnogo.Pitanje je da li ih ima uopste.. Danas svi gledaju da li ce to da se svidi drugima i da li ce zaraditi neke pare na tome.. Ti albumi su bili onako za svoju dusu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Meni se bas svidja ta raspalost,jebiga,mozete pricati sta hocete,ali taj album i jos masa starih su imali DUSU,oseca se emocija,kao da sedim sa njima u nekoj garazi,svi smo metal frikovi,boli nas kurac za sve i przimo ludilo,niko nije preterani svirac,ali duha na tone.To je muzika koju bi,recimo,Goxy i ja radili da znamo da sviramo,tako bi to izgledalo,uz koji blast,ali METAL iz srca.Obozavam Kreator!!! Pa brate i od mene respect za ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Recimo, poslednji Kreator je dobar ali je toliko zasecerena produkcija da to meni malo smeta. Nije da volm krs produkciju ali su stvarno zasecerili previse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Ej ne diraj mi Andy Sneapa...fenomenalno je odradeo produkciju i na VR i na EoG, makar po meni.... ...unajmili su profesionalca verovatno zato sto su zeleli takvu produkciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Za takav malo moderniji zvuk kreatora, Endi je uradio savrsenu produkciju. Moglo je to i modernije da ispadne, da je i muzika bila modernija. Na primer, Exodus "Tempo of The Damned". Tu mi produkcija stvarno smeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Otprilike tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Vidim da na netu može da se nađe remasterovan Pleasure to Kill, jel poslušao neko i kolika je razlika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts