Jump to content

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Niht!

Ne treba mi bolja produkcija...sastavni deo magije tog albuma je i njegova produkcija, koja je mozda slaba ali je zato na svom mestu...meni je to skrnavljenje i ja to necu da slusam(preslusacu ali kada se slusa slusa se stari dobri)!!!

Posted
Vidim da na netu može da se nađe remasterovan Pleasure to Kill, jel poslušao neko i kolika je razlika?

pa pazi ja imam taj remasterovan original sa Flag Of Hate bonus EPom i zvuk normlana skroz.Ne primecujem nikakvu razliku

Posted

Ne znam jednostavno mi ne ide...Ja ih pamtim iz dana Extreme Aggressiona i 'certa na kome deset Jugovicha u prvom redu na pauzi peva 'Ide Mile Lajkovachkom prugom...' i Coma mi je vrhunac - ovo posle nisam mogao da svarim - a i Petrozin vokal je prs'o...

Posted

S obzirom da vise nije u prvoj mladosti, ad a su prvoj mladosti dernjao k'o sivonja, ovaj glas mu je super. Dovoljno agresivan za ovu muziku, ali bez preterivanja. To treba ostaviti mladjima, na kojima svet ostaje.

Poslednja dva albuma su odlicna!

Posted

Endorama je za žene, ali stvarno. I gothe.

Taj album slušam kad sam u teškom daunu i ne mogu da svarim ništa teže, a nikada ne mogu da svarim klasične balade pa mi to dobro dođe... ali ja Endoramu zaista ne posmatram kao Kreator. Većinu vremena, u stvari, ne mogu ni da ga slušam... nije to to.

Posted
Endorama uvek, zauvek...obozavam taj album cak iako je daleko od onoga sto jeste Kreator...album je tesko remek-delo!

O, hvalim te Boze!

Bravo za ovo!

pivopije.gif

Ja ga ne odvajam, za mene je to nista menje Kreator od bilo kog drugog albuma.

Hrabriji, intrigantniji, siri album ali ipak Kreator.

Solo na Shadowland je predivan!

Ja ga ubrajam u svoje definitivne Kreator favorite, i solo i album.

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, poludecu od vas. Branite prokletu "Endoramu", Krator u gothic tripu, album thrash legendi na kome je gostovao "tip" iz proklete Lacrimose!!!!!!!!!!!!!!!! violent.gif

Posted

Secam se kad je izasao "Renewal", kad se pojavio spot i sve to ...

Bio sam odusevljen, to je bio tezak metal ali netipican, drugaciji metal.

Bilo mi je drago kada sam se sreo sa "Outcast" (delom i zbog Tommy-a) i takvim Kreatorovim pristupom muzici.

Meni to nije manje "metal", uopste nije jer je vrlo, vrlo heavy kao i "Endorama" ali ima mnogo vise stvari za slusanje, drugacijih harmonija, pasaza i sl.

Nikada necu shvatiti razloge zbog kojih bi trebalo nesto favorizovati jer je vise "heavy" i sl.

Muzika prija ili ne prija, nudi nesto zanimljivo ili ne, pokrece ili ne, nema veze da li je heavy ili nije, meni to, svakako, nije bitno.

Posted

Endoramu ne treba uporedjivati ni sa jednim Kreator albumom. To iskreno i bolje da nisu izdali pod imenom Kreator. Mozda su hteli da privuku paznju..ma nemam ideju. Ali ipak, meni je to fantastichan album i josh uvek ga vrlo rado slusham. Soul Eraser, Endorama, Golden Age, Passage To Babylon...EVERLASTING FLAME bre! Iskreno vise se i smorih da branim Endoramu, ali zasluzuje biggrin.gif Ali logicno je da se thrasherima album ne svidi...

Posted
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, poludecu od vas. Branite prokletu "Endoramu", Krator u gothic tripu, album thrash legendi na kome je gostovao "tip" iz proklete Lacrimose!!!!!!!!!!!!!!!! violent.gif

SAmo bez nervoze icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

Ma nikad nisam Endoramu posmatrao kao thrasher...onda mi se verovatno ne bi ni svidela...u pocetku sam odbijao da je slusam, ali kada sam je jednom cuo u celosti zauvek mi je ostala u srcu...neka je za gothe, pozere, zene, idiote, sonje, mlakonje, untr00 likove, meni je vrh Kreativnosti...

Sto rece Kai Shadowland,Everlasting Flame, Golden Age, Soul Eraser, pa cak i Endoramu mogu da slusam uvek...solaze su prica za sebe....vrh vrhova...

Ajd da otvorimo najbolje temu na Goth metalu : Kreator - Goth Period i da pricamo tamo o njoj...da ne nerviramo RNU...

Endorama je za žene, ali stvarno.

Nista licno, ali sta si ti icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by StarbreakeR
Posted
Endoramu ne treba uporedjivati ni sa jednim Kreator albumom. To iskreno i bolje da nisu izdali pod imenom Kreator.

Definitivno. Sa "Violent Revolution" su uspeli da pokupe gomilu fanova koji su ih odjebali zbog "Endorame", ali ima oljudi koji im taj album nikada nece oprostiti. Mogu samo reci da je on bio patetican pokusaj komercijalizacije u doba kad je gothic bio najjaci. Dokaz za to? Povratak starom zvuku. Zasto? Zato sto niko nije hteo da gleda gothic Kreator!