Pagan Saviour Posted July 8, 2003 Report Posted July 8, 2003 Endless pain je zakon, pa vi pricajte sta 'ocete. Tako je Quote
Sister Demon Posted July 21, 2003 Report Posted July 21, 2003 Pa ok, ja ih nemam mnogo (albuma, imam samo 2!!!) i cini mi se da su OK. Mille super svira! I to sam bas ubola Endless Pain sa losom produkcijom! Pleasure to kill i Flag of Hate su ok. Kad sam kupovala kreator htjela sam Violent Revolution, i OK, omot je bio u redu a kad sam preslusavala nesto mi je bilo nelogicno i provalila sam da mi se u omotu V.R. nalazi P. to kill i F.of hate! LOODILO! Quote
Ancient Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 Ne znam zasto ljudi govore da Cause for conflict lici na Reign in blood,..jeste da je album drugaciji od predhodnika,vokal,produkcija..zvuk gitare,ali je u osnovi true Kreator przenje ..stvarno neznam.. Quote
solicitor Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 Evo upravo preslusavam Live Kreation ... odlicna svirka, odlican album ... Kreator uzivo je podjednako mocan kao i studijski! Prosarali su sve albume...dosta starih pesama...al zao mi je sto je samo Golden Age sa Endorame kolko vidim ovako na brzaka...tek sam uzo disk...STRAVAAAAAAAAA Quote
SlaughtererFaca Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 Pa ok, ja ih nemam mnogo (albuma, imam samo 2!!!) i cini mi se da su OK. Mille super svira! I to sam bas ubola Endless Pain sa losom produkcijom! Pleasure to kill i Flag of Hate su ok. Kad sam kupovala kreator htjela sam Violent Revolution, i OK, omot je bio u redu a kad sam preslusavala nesto mi je bilo nelogicno i provalila sam da mi se u omotu V.R. nalazi P. to kill i F.of hate! LOODILO! Ziva si vatra mogu ti reci Quote
Max Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 jel zna neko sa kog sajta mogu skinem neku pesmu kreatora??? Quote
lemmy sixx Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 Sto da se cimas,dacu ti ja sve albume. Quote
Kai Hansen Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Nabavio sam live kreation(rare izdanje ) jaoooooj kako je ovo dobro jos uvek mille zna da izgrauluje TOOOORMENTOOR! Quote
Mr.Torture Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Ja sam chuo samo People Of The Lie sa novog...drzi se josh Mille ali malo je izgubio glas Quote
Pagan Saviour Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Skoro sam dobio Live Kreation Disk 2 je mnogo bolji nego Disk1 Quote
Kai Hansen Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Ja sam chuo samo People Of The Lie sa novog...drzi se josh Mille ali malo je izgubio glas ne lupaj..za glas! Quote
Mr.Torture Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Brate poslushaj kako je prva dva stiha te pesme odpevao ! Ostalo je ok... Quote
Kai Hansen Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 I ti si samo zbog ta dva stiha rekao da mu otisao glas!! 8O p.s. onaj deol sa bubnjevima na terror zone onaj manijak ventor ubrzao Quote
solicitor Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 Ovim Live albumom se Kreator ucvrstio na prvom mestu mojih najomiljenijih bendova za sva vremena. Trenutno slusam malo drugacije varijante metala, ali kad god pustim Kreator, odusevim se! Oni su ubedljivo najistrajniji i najiskreniji bend na svetu!!!! Quote
SlaughtererFaca Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 jel zna neko sa kog sajta mogu skinem neku pesmu kreatora??? Nije to za tebe... Quote
blackflash Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 Kreator je najbolji nemachki t.e. evropski thrash bend ever. Pochevshi sa Tormentora, Pleasure To Kill-a, Flag Of Hate-a pa sve do All Of The Same Blood-a... Imaju odlichne albume, a shto je najbitno nikad se nisu ponavljali i uvek su bili svezhi u idejama. Osim malo na Coma OF Souls-a za shto je i sam Mille prichao da nisu imali odvezane ruke u meri koju su zheleli i da su zvuk u globali kopirali sa Extreme Aggression-a. A, neke pesme radili u studio, tekstove pisali na lice mesto, itd. Novi DVD je odlichan, a bend perfektan na stage-u. Dali ste primetili da kad kamera prikazuje publiku u Sarajevu ispod pishe: 'Sarajevo - Serbia' ? p.s. Ako je neko thrash metal legenda to je Mille Petrozza!!! Quote
RNA Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Stvarno piše 'Sarajevo - Serbia'? Kul! Mora da se Mile zbunio pošto je na ulici u Sarajevu sreo nas nekoliko smarača iz Srbije. Ponavljanje nije toliko strašno ako se ne radi u fazonu uzmeš isti rif, odsviraš ga dva praga niže i eto ti ideje za novu pesmu. Oba albuma su super, ali mi je zato "Extreme Aggression" ipak za nijansu bolji. Quote
blackflash Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Hehe, i Mille se posle izvinjavao. Ipak legenda thrash-a! O 'ponavljanja' samo sam hteo da kazhem skoro da nishta novo nisu uneli u zvuk i mislim da si trebao da me razumesh. Slazhem se da je Extreme Aggression bolji, t.j. najbolji... Quote
blackflash Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 Preslushajte cover pesme Riot Of Violence(http://www.enemyofthemusicbusiness.com/mp3/riotofviolence.mp3) koju je obradio Napalm Death.. Eto zashto grind-eri vole thrash... A, thrash-er ko ne slusha grind, grindcore, death, gore... nije thrasher!! Inache u interview koji sam radio sa Mille pre oko pola godine rekao je da pripremaju novi album, t.j. tad su imali par rifova al biche.. I mislim da ce uraditi album sa vishe speed elemenata na racun na predhodnog, kao shto to radi Destruction... Quote
RNA Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 Eto, ja ne volim ni grind, ni noise, ni gore, ni ništa od navadenog. Mada, Napalm Death su mi izuzetak, ali više iz perioda kad su radili death metal. Recimo, "Suffer The Children" mi se često muva po glavi. Nadam se da će biti više brzine, mada ni onako nije loše. Quote
Thabbas Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Pleasure to Kill mi je najbolji Speed/Thrash Metal album,Endless Pain ne zaostaje mnogo.Najvise emocija. Quote
Recommended Posts