Jump to content

Kreator

Dr Hiroshima

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

A zašto bi se organizator javio baš na ovoj temi od celog foruma? Kreator ionako nema veze sa ovim festom (ali se nadam da će, možda, imati)

edit

// Eeee...Varvarska Hordo... //

Sram me bilo. Još se i kupam često, da zlo bude veće.

Edited by Valkyrie

Guest 10 dinara

To bi trebalo da bude krajem jula sledeece godine.

Moze lepo da se zaradi, ali samo ako si ekstra veliki bend sa dubokim korenjem u 80-im. Novim bendovima je zajebano, ako zele da zadrze starinski zvuk.

Cini mi se da se cela muzicka industrija polako vraca svojim korenima.Sve je vise obrada starih pesama a i uopste je popularnija starija muzika danas.

Bandovi koji zele da zadrze starinski zvuk,taj zvuk moraju i malo modernizovati.Znaci da ostane starinski smek ali da muzika bude makar malo prilagodjena danasnjem vremenu.Mesavina starog i novog je kljuc za uspeh u ovo doba..

Cini mi se da se cela muzicka industrija polako vraca svojim korenima.Sve je vise obrada starih pesama a i uopste je popularnija starija muzika danas.

Bandovi koji zele da zadrze starinski zvuk,taj zvuk moraju i malo modernizovati.Znaci da ostane starinski smek ali da muzika bude makar malo prilagodjena danasnjem vremenu.Mesavina starog i novog je kljuc za uspeh u ovo doba..

Fora je samo svirati stari zvuk. Za taj moderniji smek koji pominjes se pobrine snimanje na modernijoj opremi. Vec to je sasvim dovoljno da ne zvuci isto kao 80-ih.

Festival je otkazan, verovatno nisi video na Testament temi. Tamo smo mahom raspravljali, zato sto su oni trebali biti glavni bend. Zvanicna tema o festu nije ni postojala, zato sto nije bio 100% siguran, a sada je i definitivno otkazan.

ti likovi koji su planirali festival bili su u pregovorima sa kreatorom, jer je neko na kreatorovom forumu procitao da imaju u planu neki fest u srbiji. ta prica je garant dobrim delom uticala da odjebu legacy za cert u bg-u, ja bar tako kapiram, ali u svakom slucaju neozbiljne ponude bendovima mogu samo da nas sjebu i da poduvamo za jake koncerte. :frown:

Edited by djuk