Rastko Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Sad sam dobio njihov Live Kreation. Kako je to jebeno dobro! sve sam odmah stavio na svoju listu. Moram naci sve njihove albume! 8) Quote
agent_orange Posted October 6, 2003 Report Posted October 6, 2003 coma of souls je jedan od boljih takodje, samo couse for.. je the first Quote
RNA Posted October 9, 2003 Report Posted October 9, 2003 Javila mi drugarica pre neki dan. Čik pogodite ko se pojavljuje na zvaničnom Kreator DVD-u? Quote
RNA Posted October 9, 2003 Report Posted October 9, 2003 Ajde sad malo da se hvalim... JA!!! Sa koncerta u Sarajevu, zapravo pre koncerta, u gradu. Quote
Aleara Posted October 9, 2003 Report Posted October 9, 2003 Ajde sad malo da se hvalim... JA!!! Sa koncerta u Sarajevu, zapravo pre koncerta, u gradu. 8O 8O Mrzim te!!! Kada li cu ja videti Kreator :ne: Cekaj, nije mi jasno, kako su bas tebe snimili?? Quote
RNA Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 Mile je šetao gradom i snimao neke kadrove za taj DVD, pa je uhvatio jednoh ortaka i mene da kažemo nešto za DVD. Tu sam ga ja ispitao hoće li Ventor pevati i tako to, pošto sam uvek više voleo njegov glas. Imam i sliku sa njim. Iskeniraću je kod ortaka, pa ćete da vidite što smo lepi Mile i ja. Doduše, on se ni ne vidi mnogo od one njegove kamerice. Quote
Tailgunner Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 Ма, "Coma of Souls" је непрејебив! Quote
Tormentor Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Mile je šetao gradom i snimao neke kadrove za taj DVD, pa je uhvatio jednoh ortaka i mene da kažemo nešto za DVD. Tu sam ga ja ispitao hoće li Ventor pevati i tako to, pošto sam uvek više voleo njegov glas. Imam i sliku sa njim. Iskeniraću je kod ortaka, pa ćete da vidite što smo lepi Mile i ja. Doduše, on se ni ne vidi mnogo od one njegove kamerice. Sad ce morati da mjenjaju sadrzaj na tom DVD-u, posto idem da ih gledam za otpriilike 2-3 sata. Quote
Kai Hansen Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Jel slusao neko njihov TORMENTOR demo ? Znaci vokali su bukvalno smesni...Najvece je mucenje na CRY WAR Na njemu se nalazi odlicna pesma SATAN'S DAY,koja je po meni zasluzila da se nadje na nekom albumu.... Quote
blackflash Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Nisam slushao demo-a, jer nisam ih josh pronashao. Dali mozhda imash i demo 'Blitzkrieg'? Quote
Kai Hansen Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 Pa..o tom demo-u i pricam. Ime demo-a je BLITZKRIEG , a njihovo tadasnje ime je bilo TORMENTOR. Quote
blackflash Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 Ma znam sve to. NO, Kreator imaju dva demoa: Blitzkrieg (1983) End Of The World (1984) Nisi napisao koji demo imash, pa sam ja pretpostavio da imash ovaj drugi i zato sam te pitao dali mozhda imash i Blitzkrieg. Anyway, kad pogledash i 'Endless Pain' videchesh da je detinjasti album. Tada josh nisu imali 18 godina i kad su ih Noise Records pozvali u Berlinu da snimaju taj album, neki rodjak Mille-ta ih je vozio autom na relaciji Essen-Berlin. Tada su promenili ime u Kreator, i album 'Endless Pain' su snimili za manje od 10 dana iako su dobili studio na 14 dana ali producent ih je shutnuo zborovima: 'To je najbolje shto smo mogli snimiti, idite kuci!' Quote
Kai Hansen Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 ali na ENDLESS PAIN su vokal;i barem 10X bolji Quote
nepenthe Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 Live kreatioN je super disk... I Pleasure to Kill je haos... ako znam.... Quote
RNA Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Anyway, kad pogledash i 'Endless Pain' videchesh da je detinjasti album. Tada josh nisu imali 18 godina i kad su ih Noise Records pozvali u Berlinu da snimaju taj album, neki rodjak Mille-ta ih je vozio autom na relaciji Essen-Berlin. Tada su promenili ime u Kreator, i album 'Endless Pain' su snimili za manje od 10 dana iako su dobili studio na 14 dana ali producent ih je shutnuo zborovima: 'To je najbolje shto smo mogli snimiti, idite kuci!' Sta drugo ocekujes od 18-godisnjaka? Uzgred, "Endless Pain" je super album, sta god ko pricao. Ima sjajne pesme. Meni je veca krlja i prljavstina na "Pleasure To Kill". Quote
DragonHeart Posted December 24, 2003 Report Posted December 24, 2003 News update ! Last show of the tour and the new album !!!!!!! 2oo3-12-17 Kreator has returned from an amazing Show in Bukarest/ Romania on December 13th , in front of more then 2000 fans !!!! Mille sent in the following statement this morning : " Dear friends. Just came back from Romania, very cool show, fantasitic audience ! This was definately the last show of the Violent Revolution tour and I want to thank all of you for making 2003 another great year in the history of the band ! In January we will start the rehearsals for the new record, Andy Sneap and his studio in Notingham/UK is booked for May. The new stuff sounds like a mix between Violent Revolution and Pleasure to Kill! Up to now, I have written 9 songs, some are allready aranged and ready to go, others are still fragments. There Quote
Grave Digger Posted December 24, 2003 Report Posted December 24, 2003 Doduse ne slusam trash ali mislim da su carski bend Cuo sam pesmu "Phobia" i ne znam zasto ali mi je usla u glavu! Kupio sam album "Live Kreation" i super je........ Quote
RNA Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 Zašto li su samo svi prvo čuli pesmu 'Phobia'? Quote
Vlaja Buraz Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 Pa nije to valjda hit singl?! Quote
Max Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 Zašto li su samo svi prvo čuli pesmu 'Phobia'? Ja sam prvo chuo When the sun burns red a: Quote
vudun Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 Ne secam se koju sam prvo cuo, ali sa ovog zadnjeg albuma izdvajaju se dve fenomenalne kompozicije: "Replicas Of Life" i "Bitter Sweet Revenge" Deli li jos neko misljenje sa mnom? Quote
Grobodan Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 Meni je sa novog najjacha All of the same blood.Inace,ja sam prvo cuo album Pleasure to Kill! Quote
Recommended Posts