RNA Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Ne brini, javice Frubi cim bude bilo, samo prati desavanja na temi i na forumu "koncerti i okupljanja". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Ne brini, javice Frubi cim bude bilo, samo prati desavanja na temi i na forumu "koncerti i okupljanja". Mozda i ne javi, mislim, ako ga u medjuvremenu ubijemo, dobio je dosta pretnji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 To su bile pretnje za Obucare, a covek je u medjuvremenu sredio Kreator. Sta hoces vise? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 ja stvarno ne znam za sta vise da zivim, kad je prosle godine dosao jedan bend mog zivota, a ove ce preostala dva (u koje spada naravno i kreator ). ima li naznake da ce mozda objaviti do 16. juna novi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 To su bile pretnje za Obucare, a covek je u medjuvremenu sredio Kreator. Sta hoces vise? Ma moramo ga drzati u stalnom strahu, da nam dovodi sve dobre bendove, ne sme se opustiti ja stvarno ne znam za sta vise da zivim Ako ne znas, ti lepo svu svoju imovinu prepisi meni, ja cu vec znati sta da radim i kako da zivim sa tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Ovaj, karte bi trebalo 05.februara da budu vec u prodaji po ceni od 1500 din . Skromno od nas )) . Javicu vam u petak jer bi tada trebalo iz stamparije da izadju . A na te prozivke za Obucare ne odgovoaram )) . Eh da Kreator nece izdati novi album tada . Bar ja tako mislim , i kao sto znate ovo ce biti jedini koncert u ovom delu evrope. Direx dolecu iz Esena . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Dobro da su se setili da stave na sajt,majku im!MOGLI STE I CELTIC frost da dovedete zajedno dovrse turneju!Al'nema veze,dobro je i ovako!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Direktno dolecu iz Essena?... ...Znaci pravac Surcin!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Dobro da su se setili da stave na sajt,majku im!MOGLI STE I CELTIC frost da dovedete zajedno dovrse turneju!Al'nema veze,dobro je i ovako!!! Ма jebes Kreator...dovedite Celtic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Aca Celtic ce da bude na koncertu ! Kaze da mora da objasni Milivoju neke stvari ... )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Да, он тврди да су он и друштво својевремено 80-их написали писмо фан клубу и да им је одговорено да никад неће доћи у Србију и: "Живела Хрватска". Тако ми је бар он испричао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Pa to mora da se sredi oci u oci sa milivojem )). Sve ce nas Aca da mu potaman objasni, rekao je da dolazi na koncert sa nasim barjakom. I da ce mu objasniti da Petrovic nije hrvatsko prezime )). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Нека му објашњава шта год хоће, али после концерта! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 mojne neki sabani da smaraju mileta pa da nece da svira kreator je bitniji od nekih posranih prica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Čuo sam i ja neke priče da Kreator neće dolaziti kod nas. I što neko reče: objašnjavajte mu posle koncerta! I kad smo već ovako počeli: šta mislite, da li će odratii tezgu? Po sistemu samo odsviraju i tutanj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Kontam da ce biti 1200, mada je realnije 1500 Kako sam pametan Ovaj, karte bi trebalo 05.februara da budu vec u prodaji po ceni od 1500 din . Edited January 30, 2007 by Strahinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Нека му објашњава шта год хоће, али после концерта! Nek on prvo zavrsi sa koncertom,pa nek ga onda Aca smara.Sta treba,da se covjek naljuti i da ode.Frubi,Milleta u karantin do koncerta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Nek on prvo zavrsi sa koncertom,pa nek ga onda Aca smara.Sta treba,da se covjek naljuti i da ode.Frubi,Milleta u karantin do koncerta! Stvarno, trebalo bi Miletu objasniti neke stvari Stavite i mene u karantin. Bas imam sta da mu kazem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 "Mileta u karantin!" Ova je dobra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Hehehhe moze stvicu tebe (strahinja) i Acu pa mu vi tamo objasnjavajte neke stvari i obavezno da mu donese majcu 101% Srbin ! Ili jos bolje Srbija iznad svega da viidmo kako ce da reaguje :)hahahaha. A ovaj sto se tice tezge, bude li tezga nece dobiti pare ! Tj. kada je turneja moze se ocekivati tezga, ovako prvi put dolaze kod nas u svojoj karijeri jos singl koncert, sto znaci da ce imati dan pre po beogradu da se zajebavaju i dan posle toga, sto znaci da nece biti smoreni itd. Mada nikad se ne zna. Ja samo mislim da ce ovo biti jedna ludnica ))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Hehehhe moze stvicu tebe (strahinja) i Acu pa mu vi tamo objasnjavajte neke stvari i obavezno da mu donese majcu 101% Srbin ! Ili jos bolje Srbija iznad svega da viidmo kako ce da reaguje :)hahahaha. Dobra ideja! Ima prvo da se javno izvini ako je pre nesto srao za Srbiju, zatim da se izvini sto ranije nisu dosli da sviraju. Pa da obuce majicu Srbija iznad svega. Ako to ucini, onda ce mu Djuro (tj.Strahinja) oprostiti sto ga je tukao. A ima Djuro tesku ruku(a i nogu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
she wolf Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Cekaj, stvarno dolazi Kreator?! Ja sam cula da je to otkazano... ovo nema veze s onim festom u Subotici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Da imaju nesto protiv Srba ne bi stavili na DVD "Sarajevo,Serbia". Uzgred,kad smo vec kod toga,Frubi obavezno pripazi da se poslije koncerta ne pojavi na nekom izdanju "Belgrade,Croatia". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Da imaju nesto protiv Srba ne bi stavili na DVD "Sarajevo,Serbia". Uzgred,kad smo vec kod toga,Frubi obavezno pripazi da se poslije koncerta ne pojavi na nekom izdanju "Belgrade,Croatia". Skrenuce mu se paznja. Treba mu objasniti da je kod nas bukvalno Pleasure to kill, da pazi sta radi, da ne bi na svojoj kozi osetio Extreme aggression. Ako ne bude dobar, Srbija ce za njega biti Terror zone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Onda nek neko stoji poret tr00 busa, u slučaju da ne odrade bis, da im izbuše gume pa tutanj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts