DragonHeart Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Reklama je skroz obicna, ali i ne treba bolja Quote
dr.lecter Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Не, сви су тек изашли, цене су им 17 и 18 евра у једној дистрибуцији у Немачкој, али Sodom узимам на аукцији преко Nuclear Blast ebay продавнице. Znam za Sodom ali nisam cuo za JP.# Ko radi albume? Quote
RNA Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Провери Hell Bent For Records мејлордер. У питању је неки N.O.T.V.D. из Италије. Quote
Black_Hand_Inn Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Meni je najbolji Outcast, ne zbog Phobie, nego uopšte. naj?ti bas imas do jaja ukus....nije ni cudo sto ti je Rattlehead nick..... inace phobia je govno od pesme Quote
М Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Ne vredi to reci prdonji na spidu iz Nadimaca... Ja josh nisam kupio kartu....... Ove nedelje cu morati... Quote
RNA Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 И сложенијих... Мислим да је од ње једноставнија једино 'Leave This World Behind'. Истина, то их не чини лошим песмама. Quote
Valkyrie Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Phobia super zvuči uživo, bar sa live - kompilacija. Quote
RNA Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Не знам да ли сам већ поменуо (чини ми се да јесам), али сам лично спречио ту песму да постане хит године на 202-ци за 1998. гласовима које сам наменио Дикинсону. Quote
RNA Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Зато што је 'Tower' много боља песма од 'Phobie'. Quote
Angelystor Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Kurchinsonova? Pa i moze..a i ne mora...nije bash lak izbor jer nisu ni slicne pesme..ali za Phobiu bih ja glasao.. Quote
Nagaroth Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Ja bi bio uzdrzan,jer i jedna i druga razbijaju Quote
Stansfield Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 meni omiljeni thrash bend,koncert ce biti klanje!!! joj,kad bi svirali awakening of the gods,uh... Quote
Lucio Holocausto Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 ako prezivim koncert, znam da cu ziveti jos 100 godina Quote
RNA Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Не сећам се да је ико икад страдао на њиховом концерту. Не брини се ништа, остаћеш жив. У најгорем случају може да те боли врат неколико дана и да привремено оглувиш или да ти пишти у ушима гадно. Quote
Morphy Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 kad bi svirali awakening of the gods,uh... Svirace... Quote
RNA Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Инсајдерска информација? Признај, кога из бенда знаш? Quote
krchulj Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Не сећам се да је ико икад страдао на њиховом концерту. Не брини се ништа, остаћеш жив. У најгорем случају може да те боли врат неколико дана и да привремено оглувиш или да ти пишти у ушима гадно. Meni devojka ne da da se šutiram, skačem i tučem s drugom decom na koncertu da se ne povredim. Al' ovog puta ide s drugaricom, a ja neću da idem s njima, tako da neće ni da zna . Ali vata u uši obavezno. Em ne ogluvim, em ubije buku i prštanj pa bolje čujem Quote
RNA Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Боље купи оне ловачке чепове, вата није толико ефикасна. Quote
Lucio Holocausto Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Не сећам се да је ико икад страдао на њиховом концерту. Не брини се ништа, остаћеш жив. У најгорем случају може да те боли врат неколико дана и да привремено оглувиш или да ти пишти у ушима гадно. dobro to se podrazumeva... ps. nisam mislio bukvalno stradanje ali bice sveopsti pakao Quote
Recommended Posts