lemmy sixx Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Publika - promotivna agencija...da nema agencije ne bi bilo koncerata,da nema publike ne bi bilo koncerata...kokoska,jaje. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Ma zajebte to , ko da je bitno... Inace ovo je sa dvd-a prebacivano u divx (gubitak kvaliteta) pa plus jos upload na yutub itd. Snimak je fin, ono sto je extremno cudno je da su svi snimci sa razlicith lokacija i svi imaju skoro isti zvuk, sto je retkost )hahh. Elem : leb ti jebem Quote
lemmy sixx Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 "After The Attack"?Sta je to?Sa "Pleasure To Kill" coverom? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 (edited) Bem li ga brate nikad pre video, znam da je cena trenutno 90e . evo pozadinske slike mislim da ni bend ne zna sta je ovo :)ahhha Seite 1: Choir of the Damned Ripping Corpse Death is your Saviour Pleasure to Kill Riot of Violence After the Attack Seite 2: The Pestilence Carrion Command of the Blade Under the Guillotine Edited July 18, 2007 by Frubi666 Quote
vegeta Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 ajde ti lepo podeli ljudima originalan snimak ili dvd rip koncerta, zajebi ju tjub je sranje! okaci na torente Quote
RNA Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Сад ће чика лепо да вам објaсни о чему се ту ради. Наиме, у питању је пикчр диск издање "Pleasure To Kill" албума, са песмом 'After The Attack' као бонусом, па су тако то издање и именовали. Осим ту, та песма се још појављује само на "Doomsday News" компилацији коју је Noise Records издао 1988. На тој компилацији пише следеће: Kreator - After The Attack Only available on a limited edition picture disc and already deleted. Quote
RaVeN Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Ma ok to....nego, daj bre ceo ovaj snimak iz SKC-a !! Quote
The Trooper Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Publika - promotivna agencija...da nema agencije ne bi bilo koncerata,da nema publike ne bi bilo koncerata...kokoska,jaje. jebiga nema vise entuzijazma u metalu, samo u underground koncertima al kad bolje razmislim, mozda je i bolje tako Quote
RNA Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Наранво да је боље тако, јер метал је опстао захваљујући подземљу, које је вазда било здраво. Quote
lemmy sixx Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Jeste,ali da nema mejnstrima,metal bi slusalo 20 ljudi.Cinjenica. Quote
qazwsxe Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 after the attack imas i na kompilaciji past life trauma iz 2000 Quote
Morphy Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 after the attack imas i na kompilaciji past life trauma iz 2000 Da Nego jel ima neko snimak celog koncerta,od ovog Frubija vise nema leba... Aj molim vas platio bih mu ako treba!!! Quote
DragonHeart Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Odakle sad ta prica da postoji snimak cijelog koncerta. Quote
vegeta Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 pogledaj postove pre ovih i linkove koje je dao Frubi666 ... Quote
WoI Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 pa juche sam video lika koji je snimao ceo koncert gardijana pa me ne bi cudilo da postoje snimci i svih ostalih koncerata Quote
ZmYchE Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Samo šteta što ih ne dele... Prodaju... il šta im volja... Quote
vegeta Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 ma nek i prodaju, samo da moze da se nabavi! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 pa juche sam video lika koji je snimao ceo koncert gardijana pa me ne bi cudilo da postoje snimci i svih ostalih koncerata vrlo moguce da je neko snimio, i ako je neko snimio to je onda neko sa neke tv stanice koji su imali pravo da unesu kameru, bolje bi bilo da ne naletim na taj snimak negde, jer je taj neko najebao onda. Quote
WoI Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 pa verovatno je neka tv stanica jer ono nije bila ona neka mala amterska kamerica vec bas onako jedna poveca profi Quote
vegeta Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 pa cekaj sto su ti sa tv stanice mogli da snimaju ako taj snimak ne treba da se objavi? ako oni to objave na tvu, neko ce to snimiti na komp sa tv kartom i eto ga snimak... Quote
WoI Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 nemam pojma ko je snimao i ne zanima me ja samo hocu da dobijem taj snimak Quote
vegeta Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 pa bolje ga onda trazi na temi guardiana... nego da li ima ikakve sanse da frubi nekako da taj ceo snimak kreatora? ako nista drugo, onda brate podeli lepo na 2-3 dela i okaci na ju tjub!! sem ako mozda ti ni nemas ceo snimak, mozda ni ne postoji... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 pa cekaj sto su ti sa tv stanice mogli da snimaju ako taj snimak ne treba da se objavi? ako oni to objave na tvu, neko ce to snimiti na komp sa tv kartom i eto ga snimak... Oni imaju pravo samo prve tri pesme da emituju, nedo im bog da su prvo snimili ceo koncert, a kamoli da objave ceo koncert, tj. da procuri snimak. Kao sto rekoh to je krivicno delo . Znate sta se desilo sa carom sto pokusao da valja maidene ?!) Koji je pri tom valja i M.Angel iz beograda i jos pun kurac koncerata. ... Quote
vegeta Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 pa maideni i jesu bili snimljeni, ima snimak procureo je Quote
Recommended Posts