Lord Iffy Boatrace Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Meni je ovo mozda najbolji album Kreatora....ali stvarno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ne preteruj. inace, album je odlican.nisam ocekivao ovo.najbolje pesme su mi destroy what destroys you i radical resistance...et tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Brate ne preterujem,ja sam se ogradio time sto sam rekao MENI je ovo mozda najbolji album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Ljudi, ovo je tako dobro, ne mogu da dodjem sebi jos, javljam se kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Jester Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 jbt ne mogu da verujem da je vec iscurio.. uf kako je doboar...mnogo,mnogo dobar album,doduse ne bolji od EOG.. za sada najbolja destroy what destroys you Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 poslusao 2 pjesme i odusevio se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Stanite bre ljudi, nemojte tako na brzinu da donosite zakljucke. Skida se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Ljudi nemate pojma kakvo mi se sranje sada desilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ? Kakvo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 puko sistem...svi playeri odbijaju poslushnost...obrisao si HOC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ? Kakvo? Mille je stupio u kontakt sa mnom i besan je... Cekam odgovor pa cu vam ispricati kakvo sranje se desilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 zajebavas li se ti to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 (edited) Ma prdn'o pa se usr'o. To se i meni nekad desi. Nista strasno. Edited November 25, 2008 by Sisus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 zajebavas li se ti to? Mrtav sam ozbiljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ok pa rci sta se desilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 (edited) Hajde Morfi, ne drzi nas u neizvesnosti, sta ti je rekao Mile Ciroza? Edited November 25, 2008 by Sisus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Ako mi ne odogvore kroz 10 minuta recicu vam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Mozda je rekao "I can't wait for you to die" (Absolute Misantrophy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 I? Sta se desilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Znaci ovako: Dodjem ja danas kuci iz skole, upalim racunar, odem na Yumetal i sta zateknem! Novi album Kreatora!!!!!! Sav srecan stavljam na download... I dok cekam odem na Kreator-ov forum, ciji sam clan od 2005, da javim ljudima tamo da je album procureo! I naravno necu biti stoka i staviti link da svi skinu, nego cu lepo otvoriti topic i reci da skidam album i da mi se javi na pm onaj koji hoce link da ga skine... U medjuvremenu album mi se skinuo i ja sam ga preslusao! Evo vec sada po drugi put... Vracam se na forum i sta zaticem? Topic mi je obrisan i da se javim administratoru za objasnjenje, sto sam i naravno ucinio. Kaze mi da nije potrebno da javljam na oficijalnom Kreatorovom forumu da je link za cd procureo i da me pm za link ko hoce da ga download. I kaze da ga je Mille zvao pre par minuta i da je jako besan zbog toga... I da mi block na 7 dana... Kako sam zakucao nemate pojma!!!! Uopste nisam ocekivao da on visi po forumu, sto i nikad ne radi. Jer forum je mrtav, slabo ljudi postuju... Zatim sam odgovorio tom adminu da mi je zao i da mi to nije bio cilj. Da je album vec na stotinama foruma i da sam samo hteo da ga podelim sa tim forumom. Da nema razloga da bude besan na mene i jos nesto sam ispisao... Posle par minuta mi stize poruka da je prosledio moju Milletu i da ce sa njim raspraviti... I ja sada ocekujem odgovor. P.S. poslao sam samo jednom liku link za album! Ne znam, sta vi kazete na sve to, ja mislim da nisam nista strasno uradio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 I ja mislim da nisi nista strasno uradio. Posto je album procureo na vec gomili foruma, nije kao da si ti odgovoran za to. Tako da nema razloga za frku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Mislim da si u velikim govnima. Robija ti ne gine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 I ja mislim da nisi nista strasno uradio. Posto je album procureo na vec gomili foruma, nije kao da si ti odgovoran za to. Tako da nema razloga za frku. Pa da! Mislim da si u velikim govnima. Robija ti ne gine. You're funny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 You're funny. Videcemo ko je "funny" kada ti za jedno sat vremena jedne chike zakucaju na vrata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 (edited) pazi...stvarno, lagano bi mogao malo da odlezi zbog toga...al bez zajebancije... to nije tako strashno kad mi gledamo...album je procurio, i rashirio se vec na 1000 foruma, tako da morfi uopshte nije kriv...ali oni to malo drugachije posmatraju... Edited November 25, 2008 by Ranis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts