Grobodan Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Gde ga nadje,majke ti?Evo slicice koja ce verovatno biti cover: PS Kai,jesi li to opet ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Hehe, tu je i novi redizajn http://www.kreator-terrorzone.de. Ima da ga nabavim ovih dana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Propeth Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 JEBEM TI KAKAV ALBUM! Najbolji thrash album 2005. Najviše mi se sviđa Impossible Of Brutality, znači zaaaaakon album, nabavljajte kako znate i umete (od mene :mrgreen). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Gde ga nadje,majke ti?Evo slicice koja ce verovatno biti cover: PS Kai,jesi li to opet ti? da Zaboravio sam shifur Nashao sam ga na DC++ Sada ga ljudi skidaju od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Kakav je riff na enemy of god!!!!!!!!!!!!!! Ako misnish na onaj klip sa bubnjevima..to je pesma "World Anarchy" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 link za impossible brutality: http://www.spv.de/ra/kreator_impossiblebrutality.ram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Ovo su provokacije...moram da ga nabavim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Zna se gde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Kod tebe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Propeth Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Nije nego kod mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Kod tebe? Ne nego kod mene...visit berza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Ako misnish na onaj klip sa bubnjevima..to je pesma "World Anarchy" OK. Pogreshna informacija na sajtu odakle sam skinuo-pisalo je da je e.o.g. pjesma. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Pa dobro i ajs am tako mislio iskreno..ali sam onda nabavio album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Strasno me zanima kakav je album,pogotovo nakon jebenog remek dela kao sto je "Violent revolution",ali pricekacu jos malo...ima vremena.Svejedno izlazi tek u januaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Polako,ima vremena. Nego,recite nesto vise o albumu,kakav je?Ajde,Kai,raspisi se malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfection Of Vanishing Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Mozda sam ja malko umislio..ali je ovo chini mi se najmelodichniji album Kreatora do sada!! Anyway..neverovatno je dobro shto album varira od pesme do pesme...Prvo vas napadne ultra brutalna "Enemy Of God", zatim krene "Impossible Brutality" sa iznenadjujuce dobrom lead melodijom. Odlichan pesma takodje, i za nju je snimljen i spot. "Suicide TerrorisT" je prosechna thrasherica, onako neshto tipa "System Decay" sa proshlog albuma. A onda krece najbrza a mozda i najbolja pesma albuma "World Anarchy". Chovek josh zna da vrisne kako treba!!! A onda ludacki death solo..jaoj! Ova pesma ce biti prava lomnjava uzivo! S tim shto mi je neverovatno nejasno da u ovako brzo pesmu ubaci akustichni deo(na 2:40)..to mi jedino malko smeta kod pesme..Onda ide "Dystopia" - ALL HAIL DYSTOOOPIIAA!!!! Isto brutalija teshka, i po riffovima me podseca na Terrible Certainty meets Violent Revolution. E sad vec sam rekao da ovaj album ima dosta varijacija..to se najbolje vidi na sledecoj pesmi "Voices Of The Dead". Endorama meets Violent Revolution! Neverovatno dobra, pevljiva pesma! Odlichna za opushtanje vrata posle prethodne dve! I opeta ima mnogo lepe melodichne leadove! "Murder Fantasies" je bukvalno "nova" Kreator pesma, jer ovde ne mogu naci uticaja nijednog albuma od pre..shto mi se i svidja! Pesma ima i neku melo/death atmosferu! "I want to kill you! Take away your life! And torture us you die!"..tako neshto:) ..a chini mi se da na kraju kaze "KREATOR CALLS IN MURDER FANTASIES" (?!?). "When Death Takes Its Dominion" se odlichno nastavlja na prethodnu, sa manjim delom na startu za opushtanje, a onda ide ritam neshto tipa "Coam Of SOuls"/People Of the Lie". Josh jedan od mojih favorita na albumu! Lyricsi ovde su jebeno puni mrznje(ceo album..). Mozda ce neko reci da su prosechni..ali meni se svidjaju Inache kako pesma protiche, ona i ubrzava!! I to bash na 3:47 krece cepanje, a na 4:00 vulkan "One Evil Comes[a Million Follow]" - definitivno moja omiljena pesma na albumu! Ne znam dal pre da headbangujem na ovo ili da pevam! Neverovatno dobra pesma. Solo ludachki i melodichan dosta! Refren lak i pevljiv...vrh vrhova! "Dying Race Apocalypse" krece akustichnim introm, prelepim! Ali posle jednog minuta, pesma "krece". Coma Of Souls meets Endorama? Tako neshto! Dodushe pesma ima stvarno odlichnih promena, iz mid tempo u brz pa melodichni deo. Dok je kraj pesme ultra brz, ali i neverovatno melodichan..da ne akzem power "Under A Total Blackened Sky" , ima jebozovne thrash riffove, i molim Boga da ovo mozda sviraju u Skoplju. Anyway ova ce uzivo da lomi bilo gde da se svira! A publika takodje moze da peva refren hehe. Neverovatno da chak i ova pesma, ma kolko teshke riffove imala, je neverovatno melodchna na trenutke, Ovo je definitivno najmelodicjhniji alunm kreatora do sada! Za kraj je ostavljena "Ancient Plague", koja donekle potvrdjuje moju predjashnju konstataciju..S tim shto onaj riff sa 1:30 pa na dalje nije ni blizu melodichnog Mnogo dobri leadovi, lyricsu do jaja...dobra pesma sve u svemu. Znachi album nema nijedne loshe pesme to je sigurno! I ne znam shta vishe da kazem..koga ne mrzi nek chita ovo 10/10 bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfection Of Vanishing Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Polako,ima vremena. Nego,recite nesto vise o albumu,kakav je?Ajde,Kai,raspisi se malo. Evo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Svaka cast,care! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Ubica album!!!!Bolji je od prethodnog po meni najjaci thrash album u 21 veku za sada. media: Kreator - Enemy Of God <01:27/05:46> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfection Of Vanishing Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Meni zao da ga poredim sa prethodnim Oba su ubica...Svaki na svoj nachin. ali ovaj album je definitivno u prvih 5 kriejdor albuma uz Coma, Extreme, Pleasure i Violent! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 ULTIMATIVNI MEGA KRALJEVI MUZIKE !!!!!!!!!! Moj omiljeni bend je dokazao da ja slusam samo najbolje 20 godina ljudi razvaljuju, od toga ih ja slusam 15 !!!!! Kakav zvuk majko mila ... jes da sam odsluso samo 2 stvari koje su se do sad skinule, samo da ne ode s dcc++ ovaj lik sto vucem od nejga ..... da kompletiram album sto pre Kakav bend .... uf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji je username tom lik molim teee? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 ULTIMATIVNI MEGA KRALJEVI MUZIKE !!!!!!!!!! Moj omiljeni bend je dokazao da ja slusam samo najbolje Ma ti si opasan debeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji je username tom lik molim teee? Nashao sam ga Pitanje je samo kada chu ga skinuti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts