Thrasher Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Hoce biti sta od Kreatora u skorije vrijeme na ovim prostorima? Na koncerte naravno mislim... Bilo bi lepo. Znas gde je bio 16. jun 2007-e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) Bilo bi lepo. Znas gde je bio 16. jun 2007-e... Bili su i u februaru sad u BG ako se ne varam ili to ono bi otkazano majku mu jebem! Edited June 29, 2009 by Zdodnovani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Bili su i u februaru sad u BG ako se ne varam ili to ono bi otkazano majku mu jebem! Pa zato to i nisam naveo. Koji bedak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Pa zato to i nisam naveo. Koji bedak... Nije, zato sto ja i ne bih otisao na taj koncert pa bih onda cekao 100 godina da ih vidim. Ovako se bar mogu nadati da ce nesto uskoro biti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nije, zato sto ja i ne bih otisao na taj koncert pa bih onda cekao 100 godina da ih vidim. Ovako se bar mogu nadati da ce nesto uskoro biti... Bio si 2007-e na koncertu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ^ Nisam bio na koncertu, a ne bih bio ni na ovom u februaru da je bio. Tako da je bolje da ga nije ni bilo, sad se barem mogu nadati da cu uskoro vidjeti jedan od svojih omiljenih bendova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 nisi imao dovoljno veliki metlaski staz ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 nisi imao dovoljno veliki metlaski staz ili sta? Volish da chitash Princheve postove a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 nisi imao dovoljno veliki metlaski staz ili sta? Da. Zajebano je to kad radis u Gradskoj cistoci sa metlom, a imas malo staza za to, zajeban posao do zla Boga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Volish da chitash Princheve postove a? naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Uf, sav se pogubim kad krene Pleasure to Kill, njihova ubedljivo najjaca pesma Skoro bio neki bend u Dangubi (Mehanizam, ako se ne varam...), svirali njihove pesme, tri lakta i rame u vuglu sam u sutci popio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 sutci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) da, bila dobra sutka... Edited July 5, 2009 by Srlandand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 nije dobra bila sutka... nehumano bilo skroz... uvek se nadju nenormalne budale... jedino sam na flag of hate uleteo redovno, nisam mogao da izdrim kad je krenulo to TIME TO RAISE THE FLAG OF HATE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 ma, ja se zadesio tacno u sredini kad su strvine krenule... xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Nista, kad budem isao na koncert Kreatora, dam nekom da mi pricuva bubrege dok traje koncert da ne bih ostao bez njih trajno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 trebao bi i zube, muda naravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 trebao bi i zube, muda naravno... Zubi se daju novi napraviti, ali muda... To bih trebao da sacuvam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) pa... daju se napraviti ali je skupo u vraziju mater i jbg ipak su neuporedivo bolji prirodni zubi... Edited July 9, 2009 by kiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrash forever Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Dakle, kad se sve sabere i oduzme, poslednji album je za mene slušljiv i dobar. Treba imati u vidu da nije lako imati inventivan album ako svirate žanrovsku muziku. Opet, ako se mnogo eksperimentiše ljudi bi vrlo brzo osudili i to. To je thrash 21.veka i to je to. Ipak je moguće povući stvaralačku paralelu sa recimo toxic trace. Izmedju žanrovskog Kreatora koji i nije izdao album ili dva van THRASH TILL DEATH bese (što bi rekli stanovnici južne srpske pokrajine) i Metallice koja je prošli album izdala bez solo gitare a ovaj bez bubnjara (rupčaga u ritam sekciji je vidljiva svakom ko je odslušao u životu više od tri thrash albuma), ja biram Millanda. A spot koji sam video na youtube je više nego jeftin i smešan, neka dva ratnika vikinga se bore... I žao mi je što ih opet nisam gledao ovde, ali biće valjda prilike, jer sam prvi koncert gledao mrtav umoran. Pohvala za moderatore i novu organizaciju podforuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Na Warez-BB se moze skinuti mnogooo lep snimak iz Bukurešta ove godine, jedna kamera, ali sa stalka, bend kao na dlanu, ceo koncert, tri nove stvari, ostalo hitovi A na www.zamunda.net je okačen snimak iz 1993.-e iz Sofije, sa tevea, cetiri stvari sa Renewala, ostalo, opet, hitovi, nije ceo koncert, već snimak od 38 minuta, za ljubitelje Renewall faze obavezno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Ja nikako ne mogu da se reg. na zamundu... :( Secam se da sam i ranije pokusavao i da mi je isto sranje izbacivalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Ima tu neka fora, nesto tipa, samo cetvrtkom prihvataju registracije, danas mi drugar kaza da se nakon nešto čekanja registrovao, moraćeš da probaš još neki put ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Uf onaj spot je sranje zesce! Zar nisu mogli naci barem zeru vise kreativnosti i ideje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushman Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Spot je jako los... Ali bas jako... Pesma u sustini nije losa, mada nije ni dobra... Imam ja zamundu, stavio sam da se skida ovaj iz Bukuresta. meni licno je najbolji njihov koncert iz '89 Live in East Berlin, To je ubedljivo i najjaca postava Kreatora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts