ProgressiveR Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Moram da priznam d asam nekako uvek DST držao u zapećku, nikada im nisma dao šansu da mi budu jedan od omiljenih bendova. E sad sam rešio da im malo posvetim pažnje Quote
Tanya Posted March 21, 2008 Author Report Posted March 21, 2008 Pfff nemas ti pojma Daj im priliku ne poznajem nikoga ko je na njihovu muziku ostao ravnodusan Quote
azal Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 To mi je omiljena pesma od njih, mogu da je vrtim po ceo dan jednostavno mi se uvek slusa iznova to mi bila omiljena pesma sa buddy lackey - the strange mind of buddy lackey. meni je najbolja DST pesma "into the spiral cathedral" Quote
In The Flesh Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 To mi je omiljena pesma od njih, mogu da je vrtim po ceo dan jednostavno mi se uvek slusa iznova I sa mnom je taj slucaj Stvarno odavno nesto bolje cuo nijesam,a kakav je tek text.Poezija cista .. Sa Crows-a mi je Regret najbolja Quote
Tanya Posted May 1, 2008 Author Report Posted May 1, 2008 to mi bila omiljena pesma sa buddy lackey - the strange mind of buddy lackey. Meni je nekako ova verzija draza, pojma nemam zasto, ali mnogo mi bolje zvuci u izvedbi DST-a Quote
AstralliS Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Je l' mi može neko naći link za "A Lullaby for the Devil"? Quote
Tanya Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Toga barem imas na svakom koraku: http://lix.in/0c9ee890 Quote
Minita Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Je l' mi može neko naći link za "A Lullaby for the Devil"? Vidim da su neki popljuvala ovaj zadnji album. Meni se poprilično svidja, baš sam ga dosta slušala u 2007. godini...i ono... Jeste da nije u rangu s npr. "The January Tree". Baš mi je legao, doduše, ne na "prvu loptu", ali ono... Quote
Angelystor Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Eh, jedan od onih bendova koje sam se jedva naterao da pustim, a evo vec mesec i kusur im preslushavam albume, josh ne dosadjuje! Dark heavy psychodelic progressive..jedino shto s vremena na vreme pomislim "needs more flute" :] U tom pogledu, vr' mi je sa zadnjeg "Gosamer Stand". Kakva stvar..najbolji momenti albuma uz naslovnu. On the other hand.."Just Like A Timepiece" - "I Remember"'s spiritual heir :] Konektovano sa tim, najbolji album mi je "January Tree", odmah iza "A Lullaby For The Devil", jedino "Dead Word" mogu da tagujem sa "dosadnjikav". Quote
In The Flesh Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 (edited) Je li moguce da je neko ozivio ovu temu? Potpuno se slazem za The January Tree. I meni je najbolji,a poslije njega Murder of The Crows. Fenomenalan bend, "Just Like A Timepiece" vanvremenska kompozicija,a bonus pjesme "Time" i "Lady of Rain" su mi medju najboljim njihovim. edit: Sa zadnjeg albuma mi je najbolja "Goodbye City Life" Edited November 13, 2008 by Just Like a Timepiece Quote
AstralliS Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Koliko sam ja bio nešto načuo, DST is no longer... Quote
ProgressiveR Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Evo i Milorad se slaže ... Quote
AstralliS Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Bilo nekih govorkanja na spejsu.. Quote
In The Flesh Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 (edited) Bilo nekih govorkanja na spejsu.. Meni je bubnjar prijatelj tamo,pitacu ga..i cekati na odgovor vjecno edit: sa njihovog sajta: 20.10.08 Live News: Deadsoul Tribe plays at Progpower Scandinavia on the 1st of November in Copenhagen/Danmark Valjda se nijesu raspali u zadnjih 10 dana Edited November 14, 2008 by Just Like a Timepiece Quote
Angelystor Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Kakav bre raspad, nemo da bijem Ja jedva chekam neki new material...zna li neko mozda listu sa tog PP festa? Bash me zanima shta pikaju live.. Quote
In The Flesh Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) Jbg...ne treba da bude na drugoj strani ovakav bend... Evo nesto sto sam nasao na Tube-u..Devon svira i pjeva My Grave (Psychotic Waltz) Link Edited December 11, 2008 by Just Like a Timepiece Quote
WindrideR Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Uh, otkad nisam slusao ovaj bend. Trebao bih to da uradim. Quote
In The Flesh Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Naravno da bi trebao....fenomenalni su Quote
WindrideR Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Znam da je dobar bend. Slusao sam ih ranije, ali nisam skoro (u stvari odavno). Moze li neka preporuka oko najboljih stvari, malo sam zaboravio Quote
In The Flesh Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Naravno... Just Like A Timepiece je po meni najbolja stvar...Na tom albumu su jos Why,Lady of Rain...mada svaka stvar sa tog albuma je vrh.(The January tree album) Regret i Time sa "Murder of Crows" Into the Spiral Cathedral sa prvog albuma Goodbye City Life,The Gosamer Strand sa zadnjeg (A Lullaby For The Devil) Eto...mada kompletan opus (osim Dead Word albuma) je meni fenomenalan. Quote
Ayreonaut Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 In A Garden Made Of Stones i Crows On The Wire sa Murder Of Crows Quote
azal Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Naravno... Just Like A Timepiece je po meni najbolja stvar... jel si cuo originalnu verziju? Quote
In The Flesh Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 (edited) jel si cuo originalnu verziju? Sa The Strange Mind of Buddy Lackey....jesam. Ali sam prvo cuo ovu. Cim me to pitas pretpostavljam da ti je prva verzija bolja? edit: Inace strasno mi je zanimljivo sto su im bonus tracks nerijetko medju najboljim stvarima na albumu. Time,Lady of Rain i Into the Spiral Cathedral...(mislim da je ova bonus,za prve dvije sam siguran) Edited December 20, 2008 by Just Like a Timepiece Quote
Recommended Posts