Thule Posted October 18, 2007 Author Report Share Posted October 18, 2007 Dobre su epizode za sada. Nije loša četvrta, fina radnja. Zanima me baš kako Peter završi u Irskoj, a i baš će biti zanimljivo između Klerinog dečka i ćaketa . Dobro je, Sylar je nastavio da me nervira Mrzim što moram da čekam nedjelju dana za novu, ali dobro, u međuvremenu tu je i My Name Is Earl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Peter u Irskoj? Zar nije upao u Irski kvart negde u New Yorku ili tako nešto? (nekako mi je logičnije rešenje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 I necu da gledam bar dok ne prodju 4 epizode! Eto, i ja nesvesno ispratih doticno, sinoc odgledala prve 4.. Nisam primetila neku veliku razliku u dinamici, ono je nezdravo zarazno. I opet cu da sacekam mesec, dva za nastavak . @Azizam Pise da je u Irskoj . Peter Petrelli, Cork, Ireland.. Verovatno je tu pao posle leta .. Za svaki slucaj, mada i nije spoiler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Eto, i ja nesvesno ispratih doticno, sinoc odgledala prve 4.. Nisam primetila neku veliku razliku u dinamici, ono je nezdravo zarazno. I opet cu da sacekam mesec, dva za nastavak . Pametno, tako jedino vredi gledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Ja sam tek sad poceo da gledam seriju. A ti Lemure... zbog tebe sad moram prvu sezonu da skidam umesto da je dobijem na disku k'o co'ek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Ja sam tek sad poceo da gledam seriju. A ti Lemure... zbog tebe sad moram prvu sezonu da skidam umesto da je dobijem na disku k'o co'ek. :confused: :confused: Pa narezacu ti, nisi ni trazio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Trazio sam disk od Nikole a on je tebi dao disk. Ma nema veze vec sam skinuo dobar deo prve sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 Ja sam tek sad poceo da gledam seriju. A ti Lemure... zbog tebe sad moram prvu sezonu da skidam umesto da je dobijem na disku k'o co'ek. A zašto je skidaš mozgonjo, kada ja imam sve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 A ko si ti... neki fudbaler? Ima se-moze se (brz internet). I onako ne znam sta bih vise skidao pa rekoh ajde malo serije da skidam. Opusteno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 (edited) Trazio sam disk od Nikole a on je tebi dao disk. Ma nema veze vec sam skinuo dobar deo prve sezone. :) :) Znaci nikola je meni dao moje diskove :huh: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Pa nije valjda dao nekom, a da opet nema pojma kome?! Gde su moji heroji! :confused: Edited October 23, 2007 by Lemur padobranac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 **** lud, zbunjenog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 :) Dobra epizoda od sinoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Uh, nova epizoda jebe! Najbolja za sada u drugoj sezoni. Odličan deo sa ćaletom Parkmena, sviđa mi se kako se trenutno razvija situacija. I sviđa mi se nova plavuša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Meni je najbolja bila scena sa Parkmanom i Nejtanom A od Elle sam ocekivala malo vise minutaze,jer obozavam glumicu,ali dobro,bice u 8. i 9. epizodi nesto vise o njoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Gde su moji heroji! :confused: Jel sam ti ja to rezala? Rezaću ti ponovo, opušteno Extra je 5.ep! Sad se polako zahuktava radnja opet Super su novi likovi! Ubacili su po jednu novu devojku za svačiji ukus (plavuša, crnkinja i meksikanka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 (edited) Dobra nova epizoda definitivno. Napokon se nešto dešava. Sad mi je smor što ću morati dugo da čekam do sledeće epizode. Nego Tanya, dodali su i Irkinju. Edited October 25, 2007 by Azizam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 fino fino... ja sam juce expresno odgledao svih 5 i jako sam zadovoljan, mada seriju definitivno treba gledati u komadu posto se u epizodama skoro nista ne desava.Najvise me raduje povratak Sajlera koji je naj lik (a i glumac) mada i ova mala Moli odlicno glumi,kao i cela mladja ekipa... Piter ga malo davi u Irskoj al ajde kad tako mora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Dobra nova epizoda definitivno. Napokon se nešto dešava. Sad mi je smor što ću morati dugo da čekam do sledeće epizode. Nego Tanya, dodali su i Irkinju. U, jeste da Mada ona nema moći pa nije tako zanimljiva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Irkinja je mnogo odvratna,valjda zbog akcenta :) Mozda je Elle dokrajci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Jest mi odbojna, možda zato što je sa Piterom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Ma crnkinja je najnaj... ( mislim kada ubise onu debelu a ona je bila super u prvom serijalu ) Hah Piter se nabildovao al je i dalje mutav... Mr Bennet je lik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Debelu ? Mislis na Candice ? Ona je bila odlicna,ali valjda je glumica nasla novi posao,pa su zato ubacili onu pricu da je Sylar ubije i daje zaprvo debela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Sajler je takva faca...nadam se njegovom iskupljenju (nesto slicno Creisu ili Scorpiusu u Farscapeu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Da da Candice, ma napomenuto je da je debele ( tj da ima problema sa izgledom ) u par epizoda pred kraj prvog serijala kada prica sam malim crncem, Majkom... Pa ne mogu bas da kazem da je faca neki mamin iskompleksirani decak...Pre bih rekao da je jadan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Jeste već je rečeno da joj je stvarni izgled nešto gadan... Tako da to nije bilo iznenađenje, mada nisu ni pokazali kako izgleda stvarno, samo se videla gomila sala na podu. A Sajler je napravljen da bi nervirao gledaoce, tako da sam na njega navikla, ne smeta mi, radi svoj posao čova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts