Sinstrel Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 E u cku materinu... sto sam koji moj gledao cetiri jebene sezone. Ajde nadam se da ce barem snimiti film i zavrsiti pricu do kraja. Bas steta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Zamisli one sto su to pratili na TV-u 4 godine. Posle cudno sto ima toliko serijskih ubica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 E neka su je ugasili, i onako je pocela da smara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Gledao sam prvu sezonu...jedva. Jedno pitanje, da li stvarno mislite da amerikanci mogu da prepoznaju na prvu da je neko haicanin!? Ovo je hit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Wexodus_Thunderfart Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 E ovako, serija j**e kevu kako je mocna! Svidja mi se odabir moci i tako to, samo me muche neka pitanja: Ako je krv od one navijachice (zaboravio sam ime, odavno se zavrshila chetvrta sezona...) ozivela njenog oca, zashto nisu upotrebili njenu krv da ozive Nathana? I kako to da je Peter nekad mogao da apsorbuje moci bilo koga u okolini a kasnije moze samo dodirom? :S I shto se Hiro Nakamura nije teleportovao u buducnost gde leche tumor kao od shale? (nisu trebali da ubacuju tu moc, mogli su samo da mu stave da zaustavi vreme kompletno, ovako je jako loshe objashnjeno, chak je i ona Dafni.. shto je bila brza, mogla da trchi u Hiro-vom zaustavljenom vremenu.... shto znachi da hiro ne zaustavlja vreme nego ga maximalno usporava... a to je jako bezveze. Inache ako bi planirali da zarade neku vecu kintu, mogli bi da izmisle knjigu poput one shto je napisao onaj Indijac (4got name...). To bi fanovali kupovali masovno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ali serija je otkazana i zavrsena. Zakljucavam, po potrebi cu otkljucati temu, samo javite mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts