krezavy Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 kashlju, kashljuc.... proglashavam otvaranje teme alatima unishtenja! voleo bih da chujem vashe ideje o oruzhju generalno, shta se sve mozhe iskoristiti kao oruzhje? za pochetak toliko
krezavy Posted August 1, 2007 Author Report Posted August 1, 2007 slobodno reknite shta preferirate,shte ste isprobali, hladno ili vatreno oruzhje, otrovi i spletke ili 1 na 1
Novaliis Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Ja više volim da se ''igram'' hladnim oružjem..šta više, vatreno oružje me užasava. Trener nam je pre donosio prave mačeve i obožavao sam njihov izgled..tako lepi i smrtonosni Sada čitam knjige o mačevima, sekirama i mnogim drugim vrstama hladnog oružja koje se nekada davno koristilo širom planete. Po meni je to mnogo časnije oružje, borba prsa u prsa, pa ko preživi..ekstaza bitke, urlici, zvuci sudaranja čelika i osećaj istog kako prodire kroz meso, sopstveno ili tuđe..
MissDickinson Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Super je tema! Ja ne probah ni jedno oružje, ali mi se jako sviđaju sekira i motorna testera!
krezavy Posted August 1, 2007 Author Report Posted August 1, 2007 Ja više volim da se ''igram'' hladnim oružjem..šta više, vatreno oružje me užasava. Trener nam je pre donosio prave mačeve i obožavao sam njihov izgled..tako lepi i smrtonosni Sada čitam knjige o mačevima, sekirama i mnogim drugim vrstama hladnog oružja koje se nekada davno koristilo širom planete. Po meni je to mnogo časnije oružje, borba prsa u prsa, pa ko preživi..ekstaza bitke, urlici, zvuci sudaranja čelika i osećaj istog kako prodire kroz meso, sopstveno ili tuđe.. a ti se bavish machevanjem ili nechim slichno? reci nam neshto o tehnici kojo si se posvetio. i naravno o alatu
Novaliis Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Ma ne, trenirao sam karate a imao sam paljevinu od trenera koji je stalno sa sobom vukao mačeve, tigrove i orlove A moja devojka sada trenira jednu veštinu koja koristi i katanu pa se tako nekad bijemo, mada umesto pravog oružja više koristimo metle i usisivače
krezavy Posted August 1, 2007 Author Report Posted August 1, 2007 o.k. izvuko si se za sad... a shta mislite o fer borbi? dal je to skroz bataljen trip? i ukoliko imate izbora dal udarate ispod pojasa ili s' ledja
Novaliis Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 o.k. izvuko si se za sad... a shta mislite o fer borbi? dal je to skroz bataljen trip? i ukoliko imate izbora dal udarate ispod pojasa ili s' ledja Jbg, ja i dalje živim po nekim arhaičnim principima..čast, fer borba bla bla ali toga danas vrlo malo ima..i poznat sam po tome da u ekstremnim situacijama postajem berserker poludim, izgubim kontrolu i spreman sam da zubima zakoljem ok, dovoljno sam se otvorio.. :ph34r:
krezavy Posted August 1, 2007 Author Report Posted August 1, 2007 impresivno... zato valja biti chaotic... uvek uradish shto ti je volja bez obzira na aligment. xexe borba hladnim oruzjem protiv nenaoruzhanog protivnika? ja dajem bonus 50% onome sa shtanglom ili nozhem. znachi ukolko su protivnici slichne konstitucije i pokretljivosti i naravno sa podjednako iskustva... shtangla provereno dobija shta vi mislite? teoretski chisto. ili iz iskustva mozhda chak?
ΣΟΚΙ Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 nekome ni stangla ne moze da pomogne...u sustini ja sam za fer borbu...bez pomagala...imam averziju prema nozevima u ulicnoj tuci...imam i razloge debele...i tako...samo ruke
morbid god Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 fer borba je izAsla iz mode, tako stoje stvari. 9mm je danas najbolji otvarac za glave ovo me obicno podsjeti na onu staru izreku - ku*ac je kao pistolj. ako ga vec vadis, upotrijebi ga inace volim oruzje, i smatram da je prije umjeca rukovanjem i sl. prije svega potrebna smirenost i zrelost. svjedok sam kako mnogi mladjani revolverasi olako pucaju ili gube zivot zbog bukanja i brzine. btw. koji vam je najbolji pistolj cz99 je kvalitet, mada ja vise volim one walter ili browing. manji kalibar, al imaju nekog smeka.
Џрк Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Kakva bre casna borba, pa i u stara vremena. I tad je bilo odlucujuce (uglavnom) ko ima vise vojnika, kakva bre cast...
Minerva_SD Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Oduvek sam bila protiv toga, ali baš večeras naručih nešto malokalibarsko, i nadjoh instruktora!
Minerva_SD Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Pa, tebi može da bude smešno, ali ima onih kojima ovo baš ne bi bilo za smeh!
Samurai Jack Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Uglavnom nisam neki specijalni ljubitelj oruzja. Kad sam bio klinac obozavao sam da idem u streljanu, i to za vreme bombardovanja (previshe sam gledao RTS) i pucam iz vazdusare. Vishe sam postovalac borilackih vestina. Tekvonda naravno u prvom planu, a kao mali sam trenirao i karate, ali sama struktura borbe gde nema kontakta i gde se za kontakt dobija negativni poen me bash i nije privlachio!
Minerva_SD Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Ali ovo bolje radi i sigurno je! I ja sam do skoro bila protivnik istog, ali sam shvatila prednosti!
Samurai Jack Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 I|Zvini, ali chime se ti bavish kad ti treba pistolj ? :ph34r:
Álvaro Recoba Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Jа сам пуцао једном из ловачке... И погодио... дрво...
Little Butcher Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Od oruzja imam indijansku duvaljku koju sam dobio za prosli rodjendan, nisam do sada na nikome isprobavao sem na drvetu i bogami ima veliki domet i moze opusteno da ubije manju zivotinju, mozda i da obogalji coveka ako gadjas u oko ... Od vatrenog oruzja u kuci imam 357 kolt, mnogo lepa i smrtonosna spravica, mislim caletova je, na zalost nisam pucao sa njom iako stalno planiram da odem u streljanu. Za sada sam pucao samo iz berete i tetejca(naravno u streljani) Sto se tice hladnog oruzja, to moj brat od strica skuplja, ima neke silne nozekanje, jednom je cak slucajno iskasapio ruku starijeg burazera spletom nesretnih okolnosti, tako da bas ne volim to...
Minerva_SD Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 I|Zvini, ali chime se ti bavish kad ti treba pistolj ? :ph34r: Naukom, što ne znači da ne mogu da želim da nekog upucam!
Álvaro Recoba Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Да не носиш некакав црвени конац на руци?
Álvaro Recoba Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Па онај што је побио 9оро људи био под утицајем влашке магије... Кад су га ухапсили и одвели у болницу рекао да му не скидају тај црвени конац да не би поново почео да убија...
Novaliis Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 (edited) ... poz Edited August 2, 2007 by Varg
Recommended Posts