Lou Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 uglavnom nozevi sa kukicom na secivu,koji se brzo otvaraju jednom rukom(ne sugavi sakavci i leptiri) su za te stvari Zašto ne skakavci? I oni se otvaraju jednom rukom, nikakva komplikacija.
sale 3sm Larry Flynt Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Zašto ne skakavci? I oni se otvaraju jednom rukom, nikakva komplikacija. glomazni su i so 1990's.:-) a murija kad vidi skakavac,kez od uveta do uveta i pendrek u ruku
Lou Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 (edited) Pa sad, nisu svi glomazni. Ali, murija se kezi šta god da ti nađe, taman i sprej kod žena. Edited April 23, 2012 by Lou
sale 3sm Larry Flynt Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 (edited) e za peroreze i seciva do 8-10 cm je ok,a za svajcarca niko ne cima,sem ako se panduru ne svidi dok te privodi.:-D al sve sa mehanizmom ili leptir(sem ako te u lovu ne navatase) to je karakterisano kao oruzje,jos ako si sumnjiv... Edited April 23, 2012 by sale 83 Larry Flynt
Lou Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Znam za dužinu sečiva, ali kontao sam da se to odnosi i na skakavce. Leptir je već druga stvar.
Machka Naopachka Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Ovako nesto? deluxe tinker Za ajrodrom ne znam da li jos imaju,al noz ne sme u avion u licnom prtljagu,samo u onom velikom. samo delux bato Al champ mi ima sve to +kojekude, znači apgrejd samo na deblje, da se razumemo Ma da verovatno ih ni ne prodaju onda na aerodromima. Beš ga, free shop ovo ono, htela da zajebem državu pred izbore (a ne moš...)
krezavy Posted April 23, 2012 Author Report Posted April 23, 2012 http://www.buckknives.com/index.cfm?event=product.detail&productID=3660 moja preporuka! americhki jeftin folder platio sam ga pre godinu dana 1770din u radnji lovac iznad slavije ka chuburi u ulici mislim da je alekse nenadovica... dodushe grebo sam mu kevu, toliko sam bio odushevljen nozhem da sam ga za sve akako i na kraju je pukao prilikom obijanja nekih vrata... nebitno.... jebeno dobar nozh! ali na prvom mestu bilo koji nozh sem bodezha kapirajte kao alat za sechenje kao oruzhje je suvishe ochigledan ako ga shtekujete i jedino funkcionalan u borbi ako bodete njime. nozh nije mach da grebete mozhete i noktima. panduri su me cimali shto nosim poveci nozh u alatu (sva sechiva preko 6cm su zabranjena za noshenje valda) a do njega chekic koji mlogo opasnije deluje fuckin. ako ti je za samoodbranu snajka bolje metni rapir u pundju zhenama sve tolerishu
Guest HEFEST Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Ja dobio ovaj na poklon od rodjaka cuvenoga lovca. Ovaj je najbolji za dranje divljaci. Mnogo je ostar i sece kao skalpel.
рогозуб Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 taj ima moj ortak sa faksa (onaj shto se pojavio na nekoj random slici viri mu tet na ledjima "show no mercy") oshtar je u pm, mosh se brijesh njim bolje nego dzhiletom mak 7 turbo paver chempion.
Ozziris Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Sto se tice nozeva, ja imam ovu lepotu. ne vidi se dobro..jel cold steel ili neka kopija?
Генеральный Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Po slici kold stil srk шта, као тол'ко си кул што познајеш који је произвођач ножа, да си ноншалантно сркнуо освежавајучи напитак подврсте џус то се онда напише :срк:
sale 3sm Larry Flynt Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 (edited) to mu je bre oznaka SRK(Survival Rescue Knife) Edited April 25, 2012 by sale 83 Larry Flynt
Guest HEFEST Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 taj ima moj ortak sa faksa (onaj shto se pojavio na nekoj random slici viri mu tet na ledjima "show no mercy") oshtar je u pm, mosh se brijesh njim bolje nego dzhiletom mak 7 turbo paver chempion. Uhvatis drsku sa dva prsta i ogilis srndaca za cas posla. Ko laserom da seces.
Mona Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 Evo, ja nijvise volim ovo Phase Disruptor Rifle This weapon has a 4.7 megajoule power capacity, 3 millisecond recharge and two beam settings.
Demon Seed Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 Lepo ali se slika ne vidi, izasao je glupi tripod Joj cek pa to je Star Trek xD
Mona Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 predivno, prelepo!!!! Не видим ножеве на сајту. Ma kakav bre noz, suriken ti je zakon!
Demon Seed Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 I finansijski mudro. Kad zasece zavari ranu o'ma, te u celom Star Warsu nema kapke krvi, sto smanjuje starosnu granicu decice koja moze da gleda najmanje 4 godine.
Recommended Posts