jelchica Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 Prvo, meci nisu jeftini a tebi treba puno tako da ne razmišljaj o celim mecima Drugo usrala bi se da povadiš zrna.. mis'im Treće, a moram da proverim, mislim da municiju i ne možeš da kupiš bez oružnog lista na tvoje ime, a pitanje koju količinu i tad možeš da kupiš Juri čaure, to ti je jedino razumno Idi u neku streljanu koja ima strelište na otvorenom (ostane čaura posle takmičenja) pa vidi da ti ostave Ali taj kalibar gotovo sigurno nećeš naći, pogotovo ne u tim količinama
Routasydän Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 Ljudi, ne igrajte se sa tim stvarima ... cuj da otvarate i vadite zrno ... šta sve ovde čovek neće pročitati :mhihi: U krajnjoj liniji, možeš legalno da kupiš samo metke za kalibar za koji poseduješ oružni list. Ko ima oružni list za neki lovački karabin, može da kupi i karabinsku municiju, u neograničenoj količini, po novom zakonu. Ima li ovde strelaca? Lomim se da li da grunem kintu za Zbrojovku ČZ75 SP01 Shadow 2, pa reko da vidim iskustva ako neko hefta IPSC ili kasničnu streljanu
VoivodBG Posted January 29, 2021 Report Posted January 29, 2021 U jeku ove korone, slučajno nabasah na kanal i fascinirao me čitav proces pravljenja katane, i kako je jebeno majstorski čovek sve izveo. I ostatak kanala je poprilično jak. 1
bo88gdan Posted January 29, 2021 Report Posted January 29, 2021 Gledao sam ovog, vizuelno vrhunski rad
Berliner Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 (edited) ne pravi se tako katana, od jednog komada gvozdja, nego ima slojeve a i kratka je Edited February 1, 2021 by Berliner
VoivodBG Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 Nema veze što nije sledio identična uputstva po lokalnom načinu pravljenja katana kao u Japanu. Stvarno je bio događaj pogledati čitav proces i kako je uspeo da napravi sečivo.
Recommended Posts