Jump to content

Recommended Posts

Posted

posto sam video da nema teme rekoh da otvorim! Ja sam igrao samo "dawn of war" nakon koga je izasao "winter assault" ako se ne varam, i neki fire soldier i jos jedan za koji ne znam kako se zove, video sam na torentima! Trenutno skidam "dark crusade" koji mi po opisima deluje skroz ekstra, a sada ima i warhammer "mark of chaos" koji na zalost moja makina ne moze da potera ni na minimalnom setup-u!!

Da cujem vase misljenje o ovoj igri! Izradio ju je THQ (or something like that?!)

Posted

Tja, bezresursna strategija ko i svaka druga. Ako to voliš, ne propusti. A ako si više fan old-skul izvođenja i detaljnog mikromenadžmenta kao u Starcraftu i Age of Empiresu, zaobiđi u širokom luku.

Posted (edited)
MA kakva konzola, Warhammer se igra kao drustvena igra na mapi :D

mogu samo da zamislim koliko kosta + gde da nadjem iste frikove koji bi igrali kao board game, a kao sastajanje radi toga, mani ne to je suvise "nerd" za mene!!!

Edited by Dragan Pagan
  • 3 weeks later...
Posted

Shto se tiche komp. verzije - prijatno osvezenje... Igrao pre neku god...

Verujem da je u MP do yaya poshto se forsira ofanziva i kontrolisanje mape...

Board WH me ne zanima, nemam ni vremena ni para da se time zaludjujem :D

Posted

Nemoj da sere neko ko nije igrao warhammer na tabli u zivotu...Igra je odlicna i zahteva taktiku i razmisljanje...Kosta od 200-400 evra da skupis vojsku + plus farbanje ako ne farbas sam koje takodje kosta...Skup hobi ali se isplati.Postoje obican i futuristicki ( 40k ) jelte...

Jedina mana sto tesko mozes da igras kuci jer ti kao prvo treba ogroman sto i teren, a ko drugo jos jedan ludak spreman da da pare da napravi svoju armiju.

Da ponovim hobi je krajnje ozbiljan i nije igrali se streberi sa figuricama... :violent:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...