Machka Naopachka Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 nije ni meni niko nishta kupio pa ne plachem stvarno, nikako da odem na taj otpad prokleti. sledeca akcija- rtanj, valjda. uskoro.
SerbZmaj Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Aj ako budes isla ovih dana pogledaj i za mene ako ti nije tesko, ranac i vreca i ako ima jos sta zanimljivo.
Machka Naopachka Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 ma de cu da idem, javore, ja se toga setim od prilike jednom u 6 meseci ocesh ici s nama na rtanj kad crkne oktobarski rok? dva tri chetri pet dana?
krezavy Posted October 8, 2007 Author Report Posted October 8, 2007 elem, danas mi se desila kekstra stvar u prodavnici... klinka jedna, mozhda drugi-treci osnovne pricha sa kasirkom kako nema hor nego ide na IZVIDJACHE, ima nade za ovaj svet!!! moram da nadjem bluzu i maramu i sazovem krhotine drevne bande O.I.N.H.M.M. "LUNE" da odemo na neko brdo i dignemo chadore ukoliko ih nije budj pojela skroz, ahhhhhh p.s. pazarih danas onaj vrecasti vojni ranac, skroz krpeni sa uchkurom (znate koji) za 200kinti pravi antikvitet, u parkicu kod ekonomskog fuck's-a nadzhivece sigurno ovaj kineski shto sad teglim ZHIVELI RANCHEVY BEZ RAJFERSHLUSA! ZHIVELY! ZHIVELY! ZHIVELY!
SerbZmaj Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Evo me trenutno u Sarajevu...mislio sam da vas povedem ovamo da vidite brda i planine... Isao bih samo ako i ja ne crknem posle oktobarskog
Machka Naopachka Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 ha, mislio, mislio a nisi nas ni zvao treba da se vidimo sa zvonkom ovih dana, kad se ti vracash? oko slika, mislim
Minerva_SD Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 MRZIM BUBE! One idu u paketu sa kampovanjem...
krezavy Posted October 12, 2007 Author Report Posted October 12, 2007 necesh me isprozivati tako lako!
Machka Naopachka Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Auf pa hladno je bilo do sada... Ako neko od vas vidi neke snizene vrece za spavanje, ali one malo toplije, mc Kinley i to one u malom pakovanju (obavezno...) da mi javi, moilm vassss!
Hudini Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Pre prvog maja ništa, mada već imam dogovor za jedno kampovanje sredinom jula.
krezavy Posted March 28, 2008 Author Report Posted March 28, 2008 e moramo da se chelichimo, to do prvog maja i te priche zaboravite. ljudi kampuju bre usred zime. svake godine se zajebem pa mi malo kampovanja ove godine mora drugachije! planski + ono bez povoda ali dok mi se nesmuchi ima da jedem korenje i mesni narezak. i i i da spavam s kamenom pod bubregom (to je dobro za one koji teshko ustaju ili mnogo spavaju prosto ti neda da odmorish vishe nego shto ti je stvarno potrebno) posebno zlo kamenje ce vam pomoci da shto vishe vremena provedete budni. chuo sam da alpinisti nose specijalne alatke da ih ometaju u snu jer bacaju tonu para na ekspedicije pa zhele da se secaju svakog trenutka
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Prvi maj planina Jastrebac \m/
Machka Naopachka Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 E, ja bila na planini (citaj temu "najveci blam") ali nisam kampovala, moja vreca je smrz, morala bih da nabavim neku topliju za te akcije. Jebes ti to celicenje sa kamenjem pod bubregom, ja najbolje spavam u satoru
Hudini Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 e moramo da se chelichimo, to do prvog maja i te priche zaboravite. Jebiga, kad ja ne volim da kampujem sam. Osećam se ko ker.
Bejbe Kompajler Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 chuo sam da alpinisti nose specijalne alatke da ih ometaju u snu jer bacaju tonu para na ekspedicije pa zhele da se secaju svakog trenutka бокте, ја за ово никако не чух.. :) ЛОЛ
SerbZmaj Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Imate vrece u Metrou oko 900 dinara...heheh ( nisu ni za ... )
krezavy Posted March 30, 2008 Author Report Posted March 30, 2008 E, ja bila na planini (citaj temu "najveci blam") ali nisam kampovala, moja vreca je smrz, morala bih da nabavim neku topliju za te akcije. Jebes ti to celicenje sa kamenjem pod bubregom, ja najbolje spavam u satoru pa poenta cele priche je shto kamen mozhesh vazda nositi sa sobom! ili dici shator na zajebanom kamenju! ili podmetnuti kamenje pod shator? jesi li probala mekilnlijevo kamenje? chuo sam da ima raznih pa chak i onih rozla boje! seticesh se ti ove priche kad ti muzh dodje umoran sa shljake i legne pored tebe i zahrche na keca, a kamenja nigde
Machka Naopachka Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 pa poenta cele priche je shto kamen mozhesh vazda nositi sa sobom! ili dici shator na zajebanom kamenju! ili podmetnuti kamenje pod shator? jesi li probala mekilnlijevo kamenje? chuo sam da ima raznih pa chak i onih rozla boje! seticesh se ti ove priche kad ti muzh dodje umoran sa shljake i legne pored tebe i zahrche na keca, a kamenja nigde Ima rozle?! Gde?? To moram da imam Muz mi vise nikad nece zakuntati a da ne obavi bracne duznosti! :)
krezavy Posted April 3, 2008 Author Report Posted April 3, 2008 besnilo u valjevu!!!!!1 moram da razmotrim plan za ovaj vikend, mozhda ipak nishta od gradca za sad!!!!
Jabba the Hutt Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Ja sam imao mnogo dobro petodnevno kampovanje letos u Beloj Crkvi, preporucujem svima, prelepo mesto, divna jezera i sume oko njih
Nazzgul Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Mene riba cima da je vodim na Frusku Goru. Jbt nemam nikakvu opremu. mada ono, moze se otici i na jedan da..
Machka Naopachka Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Nista za prvi maj penzionerski cemo da se uvalimo na selo u gajbu. Kampovanje ce da ceka
SerbZmaj Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Mene riba cima da je vodim na Frusku Goru. Jbt nemam nikakvu opremu. mada ono, moze se otici i na jedan da.. Pa ako ides sa ribom na Frusku Goru i ne treba ti nista od preme sem ono sto vec nosis sa sobom...mislim kapa, cipele...i tako to...
Recommended Posts