Lord Iffy Boatrace Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 uvek cirka nikad cuga nervozan sam večeras pa se hvatam za gluposti kao što se žene hvataju za kurac tuđi kuga cuga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Мрзим 1. мај и Нову годину, досадни су. Једина гомила која ме не замара је на југу. Izrode. Prvi maj konza,alkoholno unistenje je bilo potpuno,meso je bilo dobro,priroda je bila na nivou,cak je i riba bilo u nekoliko navrata. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Finalni bilans unistenja na kojem sam ja bio: nas 10 pojeli 10 kg mesa i popili 12 dvolitri "Lava" i "Jelena" i 30 limenki "Jelena". Zlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Kod nas je bilo raznovrsnije.Nas 7,5 kila mesa,3-4 kile nekih salata,2 kile sladoleda. Luka(Narsil) i ja popili jace od pola gajbe pre nego sto je to sve uopste pocelo,pa nastavili sa pivom,vinjakom i malo manastirke.Anihilejsn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Ja prošetao Knezom i Kališom, jeo sladoled, alkohol i roštilj nisam ni video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Мрзим 1. мај и Нову годину, досадни су. Једина гомила која ме не замара је на југу. Prvi maj ne, ali Novu godinu takođe mrzim. Bio na vikendici prekjuče, pek'o ćuretinu na skari, Zvonko Bogdan i Metalika nam svirali u pozadini, milina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Nas 7,5 Bilo vas je sedam i po? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Prateći forumska dešavanja, kontam da bi sad trebalo da se ubaci neko i da prokomentariše kako je verovatno i Mita bio prisutan... =) I gotta get a life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Bilo vas je sedam i po? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 glup narod,umesto da protestvujemo palimo rostilj i drkamo pimpeke 1. maja.proleterijat ce se izdignuti ali ocigledno ne kod nas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 dobro je skojevac,imas jos 364 dana da bezuspesno protestvujes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Mrzim kampovanje za prvi maj. Na sve strane retardi koji se samo napijaju, urlaju i bacaju smece. Taj dan ima dublje znacenje od onog komunistickog nasledja. Sasvim slucajno ili ne, tada je Belten, paganski praznik koji slavi povratak Sunca, toplog vremena, budjenje prirode i plodnosti. Vise volim da kampujem tokom ostatka godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 gde svi Turci,tu i mali Radojica.. za prvi maj nisam nigde isao ove godine,ali smo nas 5-6,par puta rostiljali na Kosmaju..tamo je jako lepo uredjen piknik prostor,ima gde da se voda natochi,mir,tishina i roshtilj.. ko ne moze da se iscima iz Beograda,da mrdne dupe do Kosmaja tokom godine,a ne samo za prvi maj,ima veliki problem.. uskoro ce da idemo na pesacenje na Rudnik i Ostrovicu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 u novom sadu mu to dodje fruska gora,konkretno popovica...banja,mos na kampovanje,a mos i u setnju...kamp je prava stvar...dal za prvi maj,dal bilo kad u toku godine...ove godine sam slabije isao,al predhodnih sam isao dosta cesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Fruska gora zakon. Planiram neko kampovanje tamo u skorije vreme, volim jesen i zimu. Jedne zime sam proveo sjajno vreme tamo, stvarno je lepo kada je sve prekriveno snegom a pun mesec iznad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Ko je za to da kampujemo negde , moj predlog je na primer u Zitistu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 ove godine organizacija prilicno mrsava,al smo nekako iskurblali...vikendica je u pitanju,al ko da si u sumi...oko tebe vocnjaci,baste,zelenilo,veliko dvoriste...ono,super je...zajebace nas kisa najverovatnije,jebacemo jedni drugima kevu sto smo uopste krenuli...od petka do ponedeljka...ako se ne posvadjamo do tada ili tako nesto...nesto je kao plan da se danas jede pasteta i leb,sutra kotlic,u nedelju rostilj...ja ne znam zasto,al obozavam ovakve zgode...vikendice,kampovanja,ovo-ono...kupio sam super sator za 3 osobe,1800 dinara...samo sto ga u grad ne nosim...idem na vikendicu,al cu da spavam u satoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Gde si kupio sator za te pare? U metrou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 da...sto,jesi i ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Kako se zove taj sator iz Metroa, da ne znas slucajno? Kontam da je kineski. Ja uzeo preko oglasa nov neki za 2 osobe za 1500, tj. ispalo me isto 1800 sa postarinom, zanima me bas da li je isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 al obozavam ovakve zgode Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 И ове године бојкот првог маја. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Kako se zove taj sator iz Metroa, da ne znas slucajno? Kontam da je kineski. Ja uzeo preko oglasa nov neki za 2 osobe za 1500, tj. ispalo me isto 1800 sa postarinom, zanima me bas da li je isti znam ja da nije kvalitet,al se moze koristiti...205 visina,215 sirina,visina u najvisem delu je 130...ok su dimenzije,lepo izgleda...nek potraje 5 kampovanja i ja zadovoljan И ове године бојкот првог маја. ne lazi,nije bojkot nego nemas sa kim da ides... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Јок, бре, него сутра идемо у Јагодину, па ме мрзи опет негде да згубиданим у недељу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 znam ja da nije kvalitet,al se moze koristiti...205 visina,215 sirina,visina u najvisem delu je 130...ok su dimenzije,lepo izgleda...nek potraje 5 kampovanja i ja zadovoljan Ma nisam se sprdao, ozbiljno sam te pitao kako se zove Moj je neki Tesco, bas me zanima da li je isti. Ne treba ni meni nista skupo, koji ce mi, meni je bitno da je lagan a ovaj ima samo 1,5 kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts