Jump to content

Kampovanje

krezavy

Recommended Posts

ne kapiram koja je svrha ovog klipa kuruza...

Nije to klip, već samo čokov (tako ga mi u Sremu zovemo, svuda ima drugačiji naziv) i kao što reče Fapril, služi za brisanje bulje. Doduše, mi ga nismo koristili (ili bar ja nisam, za ostale ne garantujem), tu je bio više iz fola. :haha:

To su kosovski albanci koristili za brisanje tura... i flaše

Evo obećanog vuka. Bio je već daleko i slikano je telefonom tako da ćete morati malo da uvećate. Baš mi je žao što je fotoaparat bio u prtljažniku

IMG02466-20110430-1029.jpg

• Upvote 1

Wow!Prvi put vidim vuka van sume!Gde ste to uslikali?I to usred bela dana,svaka cas! :pivopije:

Ja videh lisicu pre neki dan u okolini Cacka,mada to nije ni malo egzoticno ko vuk.Novallis ce se sloziti.

Stara Planina, podnožje. Ona sela oko Kalne.

A 'bi ga, ovaj moj telefon 2 megapiksela, na tu razdaljinu gde je on već otišao dok sam se ja setila da ga slikam to je ništa

Lisice su zanimljive za gledanje. Omiljeno mi je kad u Banatu padne debeli sneg, pa zečevi iznjuškaju napolje u potrazi za nekom hranom, i onda gledaš kako se vijaju na onoj belini i vidiš im svaki pokret. Fenomenalan prizor. Ili vetruške, kad se zimi načičkaju svaka na svoje drvce pored puta, u saving modu, i čekaju da neki mišonja istrči na asfalt. :D :D

Imao sam ja dosta bliskih susreta. Srna protrcala ispred mene na nekoliko metara, iznenadio sam je dok sam setao pored polja kukuruza u banatu. Zeceva sam se nagledao milion puta, vise puta su mi bili bas blizu a vrabac mi je jednom sleteo na levo rame dok sam sedeo nepomicno, to me je zesce istripovalo.

Na fruskoj gori sam cesto pratio tragove zivotinja u snegu, ali nikada nisam uspeo da se priblizim jednoj.

Par puta sam se igrao i sa jezevima, ima ih dosta i oko moje kuce, svake veceri se gube po jarkovima u potrazi za hranom. A sta je tek slepih miseva, cim padne sumrak krenu u lov, volim i njih da posmatram i slusam. Priblize se i oni jako blizu ponekad.

Voleo bih jos da sretnem vuka u divljini.

Ma kampovanja su zakon, nema sta. :) Samo ne kad je prvi maj.

Edited by Novaliis

Stara Planina, podnožje. Ona sela oko Kalne.

A 'bi ga, ovaj moj telefon 2 megapiksela, na tu razdaljinu gde je on već otišao dok sam se ja setila da ga slikam to je ništa

Lisice su zanimljive za gledanje. Omiljeno mi je kad u Banatu padne debeli sneg, pa zečevi iznjuškaju napolje u potrazi za nekom hranom, i onda gledaš kako se vijaju na onoj belini i vidiš im svaki pokret. Fenomenalan prizor. Ili vetruške, kad se zimi načičkaju svaka na svoje drvce pored puta, u saving modu, i čekaju da neki mišonja istrči na asfalt. :D :D

Stara planina,zato mi je i bilo cudno,velim nigde drveca ko u Sumadiji.

Ja najvise gledam od ¨divljih zivotinja¨ veverice.Zadnje dve godine jedna mi dolazi svakih 2-3 dana na prozor,ako nemam orahe ostavim joj cepove of flasa,nosi i njih u stek u sumu,hehe.

Meni je zao zeka peka,koliko god bile lepe i graciozne lisice.

A vetruske mu docu sove or what?

Voleo bih jos da sretnem vuka u divljini.

Nosi gajbu piva sa sobom i naci cemo se lako.

Shto se zverke tiche, kao klince nas je na Zlatiboru poterao na drvo jedan vuk. Bilo nas je 5, ali smo se usrali kao pichke. On je samo proshetao pored, a mi smo kao majmuni visili na drvetu josh 3 sata.

• Upvote 3

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...