Sisus Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Jedna sa kampovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 (edited) ne kapiram koja je svrha ovog klipa kuruza... Edited May 2, 2011 by johnnyzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 (edited) "kochanka u dupe" princip WC-a non-stop sam se zajebavao nešto sa krpeljima i na kreju mi se nakači jedan. Edited May 2, 2011 by Fapril ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 ne kapiram koja je svrha ovog klipa kuruza... Nije to klip, već samo čokov (tako ga mi u Sremu zovemo, svuda ima drugačiji naziv) i kao što reče Fapril, služi za brisanje bulje. Doduše, mi ga nismo koristili (ili bar ja nisam, za ostale ne garantujem), tu je bio više iz fola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 služi za brisanje bulje. Jel za visekratnu upotrebu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Nije to klip, već samo čokov (tako ga mi u Sremu zovemo, svuda ima drugačiji naziv) ovde se to zove shapurika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Jel za visekratnu upotrebu? Pa naravno. ovde se to zove shapurika. Znam da se svuda drugačije zove, zato i rekoh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 samo kochanjka,nikako drugacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Ovde je cutka,dok smo u krajini govorili okominje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 šapurina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruja Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 kakalaška (Pirot i okolina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Mi smo to u krajini zvali komušina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 To su kosovski albanci koristili za brisanje tura... i flaše Evo obećanog vuka. Bio je već daleko i slikano je telefonom tako da ćete morati malo da uvećate. Baš mi je žao što je fotoaparat bio u prtljažniku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Wow!Prvi put vidim vuka van sume!Gde ste to uslikali?I to usred bela dana,svaka cas! Ja videh lisicu pre neki dan u okolini Cacka,mada to nije ni malo egzoticno ko vuk.Novallis ce se sloziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Nema više šuma, Đilas posekao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 samo kochanjka,nikako drugacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Nema više šuma, Đilas posekao. Znacemo u petak kad se emitiju ova emsija na Discovery-u.Weel,If the height won´t kill you,maybe the chainsaw will!!! http://www.youtube.com/watch?v=m-Niv5wXxwo&feature=player_detailpage#t=63s Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Nema više šuma, Đilas posekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Wow!Prvi put vidim vuka van sume!Gde ste to uslikali?I to usred bela dana,svaka cas! Ja videh lisicu pre neki dan u okolini Cacka,mada to nije ni malo egzoticno ko vuk.Novallis ce se sloziti. Stara Planina, podnožje. Ona sela oko Kalne. A 'bi ga, ovaj moj telefon 2 megapiksela, na tu razdaljinu gde je on već otišao dok sam se ja setila da ga slikam to je ništa Lisice su zanimljive za gledanje. Omiljeno mi je kad u Banatu padne debeli sneg, pa zečevi iznjuškaju napolje u potrazi za nekom hranom, i onda gledaš kako se vijaju na onoj belini i vidiš im svaki pokret. Fenomenalan prizor. Ili vetruške, kad se zimi načičkaju svaka na svoje drvce pored puta, u saving modu, i čekaju da neki mišonja istrči na asfalt. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Imao sam ja dosta bliskih susreta. Srna protrcala ispred mene na nekoliko metara, iznenadio sam je dok sam setao pored polja kukuruza u banatu. Zeceva sam se nagledao milion puta, vise puta su mi bili bas blizu a vrabac mi je jednom sleteo na levo rame dok sam sedeo nepomicno, to me je zesce istripovalo. Na fruskoj gori sam cesto pratio tragove zivotinja u snegu, ali nikada nisam uspeo da se priblizim jednoj. Par puta sam se igrao i sa jezevima, ima ih dosta i oko moje kuce, svake veceri se gube po jarkovima u potrazi za hranom. A sta je tek slepih miseva, cim padne sumrak krenu u lov, volim i njih da posmatram i slusam. Priblize se i oni jako blizu ponekad. Voleo bih jos da sretnem vuka u divljini. Ma kampovanja su zakon, nema sta. Samo ne kad je prvi maj. Edited May 5, 2011 by Novaliis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 šapurina izgleda da je to neki banatski naziv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Voleo bih jos da sretnem vuka u divljini. i on bi voleo tebe da sretne 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Stara Planina, podnožje. Ona sela oko Kalne. A 'bi ga, ovaj moj telefon 2 megapiksela, na tu razdaljinu gde je on već otišao dok sam se ja setila da ga slikam to je ništa Lisice su zanimljive za gledanje. Omiljeno mi je kad u Banatu padne debeli sneg, pa zečevi iznjuškaju napolje u potrazi za nekom hranom, i onda gledaš kako se vijaju na onoj belini i vidiš im svaki pokret. Fenomenalan prizor. Ili vetruške, kad se zimi načičkaju svaka na svoje drvce pored puta, u saving modu, i čekaju da neki mišonja istrči na asfalt. :D Stara planina,zato mi je i bilo cudno,velim nigde drveca ko u Sumadiji. Ja najvise gledam od ¨divljih zivotinja¨ veverice.Zadnje dve godine jedna mi dolazi svakih 2-3 dana na prozor,ako nemam orahe ostavim joj cepove of flasa,nosi i njih u stek u sumu,hehe. Meni je zao zeka peka,koliko god bile lepe i graciozne lisice. A vetruske mu docu sove or what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Voleo bih jos da sretnem vuka u divljini. Nosi gajbu piva sa sobom i naci cemo se lako. Shto se zverke tiche, kao klince nas je na Zlatiboru poterao na drvo jedan vuk. Bilo nas je 5, ali smo se usrali kao pichke. On je samo proshetao pored, a mi smo kao majmuni visili na drvetu josh 3 sata. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Е да, у Шумадији за шапурину кажу шишарка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts