Jump to content

Kampovanje

krezavy

Recommended Posts

A vetruske mu docu sove or what?

Isto grabljivica, jedna vrsta sokola, mislim da je u našim krajevima najrasprostranjeniji često se vidi kako u mestu 'lebdi'... Čak ga je bilo u Nbgd blokovima pre desetak godina što me zapanjilo: http://www.zivotinjsko-carstvo.com/ptice/vetruska_falco_tinunculus.php

... a vrabac mi je jednom sleteo na levo rame dok sam sedeo nepomicno, to me je zesce istripovalo.

koji si ti lik :D

Nije kampovanje al' sutra je Fruškogorski maraton. Išao sam zadnje tri godine, sutra ne mogu :(

Jeste kampovanje, kako nije ;)

au već došlo vreme za maraton, izbedarim se svake godine što opet ne idem, zadnjih pešes godina nisam išao... a od dveiljadite do pete sam bio redovan... a imam takvu želju da ga izvozim bajkom!

Pa imaš MTB

Kol'ko znam ima i neki manje popularan negde na jesen. Bude dobro svake godine, naročito kad kiša padne :D

Ima treking liga na FG šest kola godišnje, idu se staze do 65km

• 4 weeks later...

Ovog leta idem na duze kampovanje u Arkanzas, bice ekstra jer ima prilicno divljih mesta tamo, na moje veliko iznenadjenje. Drzava je poznata po tome - guste sume, planine, jezera i reke na sve strane. :rockdevil: Jedva cekam.

• Upvote 1

svaka cast...citao sam dosta o tome,kazu ljudi da je prava stvar...ja cu ove godine na krstarim lepom nam domovinom...ako se nesto ne izjalovi...ne znam dali si bio dole po srbiji...rzav,tara,vlasinsko jezero,pa malo severnije bela crkva?preporucio bih ti rzav kao najbolje mesto u univerzumu...ne moram da vidim nista vise od onoga,znam da je nemoguce biti nesto lepse...reka je neverovatna...

Evo sta kaze vikipedija

''Arkansas is home to a dozen Wilderness Areas totaling around 150,000 acres (610 km2). These areas are set aside for outdoor recreation and are open to hunting, fishing, hiking, and primitive camping. No mechanized vehicles are allowed in these areas, some of which are rarely visited and can provide a good experience of feeling as if you are the only person to have ever stepped foot there.''

:rockdevil:

Meni je zao sto nisam posetio Taru, sad cu tesko imati priliku za to. Cela ta oblast oko Tare, zapadna Srbija, Zltibor, Drina itd je prelepa. Dole po Srbiji sam bio u Sokobanji i okolini, i bio sam na Ravnoj Gori, tamo sam se napesacio za ceo zivot i uzivao u prirodi koliko sam mogao od pijanih cetnika. Ima da se ide dzipom tamo do neke pecine, a ja sam tu duzinu prepesacio napred i nazad, sa uzivanjem.

tara je super stvar...dok sam trenirao fudbal,isli smo tamo na pripreme...uglavnom bilo zimi...zimi je neverovatno lepo,a i na prolece je predrkano...u principu uvek je dobro...pogledaj slike rzava,procitaj sta pise,neverovatno mesto...mislim da je jedina reka u srbiji koja je b kategorije...znaci da se prakticno moze piti...postoji tamo mesto koje se zove roge,al svi ga znaju kao banja roge...posto po planini imas kuce u kojima su bazeni...al to nisu nicije kuce,to je za banjanje...male kucice,20ak kvadrati samo unutra bazen mali...super stvar...

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...