Jump to content

Kampovanje

krezavy

Recommended Posts

U Arkanzasu ce biti suva divljina sigurno, a za Oklahomu jos nisam siguran. Verovatno je taj vodopad poseceniji.. pisacu kasnije vise o tome, ni ja ne znam jos tacno kakvo je to mesto. Zenina sestra nas vodi, moracu da je ispitam malo vise.

super,kapiram da je to prava stvar...nema tu greske,mora biti dobro...tako cu i ja,divljina,jebi ga,to je kampovanje...idem iz grada da malo iskuliram od ljudi,a ne da se socijalizujem po raznim organizovanim kampovima...kampovanje je ekonomicno,a i najbolje se iskulira,napune se baterije...meni je fetis kada odem tako u divljinu da setam sumom,pa kada naidjem na lokalnog seljaka,pa pitam kako je,jel ima kajmaka,sira,prsuta da proda i te fore...

Edited by Trne-svetska mega faca

@Novaliis

Хоћеш ли можда, кад нађеш више времена, писати мало више о целом том путу по Америци? Где спавати, како путовати, где преноћити, шта појести и попити и сл.

Naravno, ja zivim u Teksasu, a Oklahoma i Arkanzas su blizu, a planiram i put za Tenesi vrlo skoro jer imam tamo drugaricu. Sedne se u auto, gps obavezno i pravac u nove avanture. :)

Vec ti sad mogu reci da se moze jesti i piti mnogo, za male pare.

Kad budem odradio ta putovanja pisacu detaljnije o svemu, sa sve slikama.

• 1 month later...

nekako mi ovo najsrodnija tema...pre neki dan smo skupili kintu i uzeli prase...ono,fora razanj,pivo,zajebancija...dozivljaj je super,treba doziveti...posebno zbog toga sto niko od nas 15 nikada u zivotu nije pekao prase samostalno,svi smo negde ucetvovali kao dodavaci drva,ali niko od nas nije znao kako to ustvari ide...imali smo srece sto nam je taj jaro koji nam je prodao prase bio voljan da ga zakolje,da ga stavi na razanj...da toga nije bilo,mi bi ga klali 2 dana,verovatno bi iskrvarilo pre no sto bi ga zaklali...postavio ga je i na razanj...trebalo coveku 15-20 minuta da ga zakolje,ocisti,nabode na razanj...ali sam cin pecenja je fetis...7 sati smo ga pekli,2 vatre...na kraju za prvi put ispalo odlicno...5 soma nas izaslo prase od 20 kila...prekucali smo se od hrane i cuge..definitivno treba probati to neizvesno putesestvije...

• Upvote 1

ma kakvi...to je bila najjeftinija ponuda...po mesarama i pecenjarama 300-340 dinara za kilo...nismo ni mi od juce,prvo smo se raspitali kakve su cene,pa smo onda otisli kupiti prase...to sto ti kazes je verovatno za zivu vagu...mi smo dobili 20,tacnije 19 kila cistog mesa za 5 soma...cena zavisi i od lokacije...mogli smo otici kod nekog lika 15 km od iriga,tu bi za soma manje uzeli isto prase,ali kada se sabere da treba dati para za gorivo,onda ti dodje na isto...

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

trebala bi mi preporuka za sator za dve osobe. bio bi potreban uglavnom za prenociste na brutal assaultu,a budzet je do skromnih 40e. ne treba da bude bog zna sta,bitno je da ne propusta vodu cim padne prva kisa. da li se moze uzeti barem neki recimo solidan sator za te pare ili treba da se doda jos koji euro?

Moš da kupiš neki šator za te pare sigurno... neka akcija je u Intersportu 20% popusta, možda treba to overiti (još koji dan traje).

McKinley sam već falila na prethodnim stranama...

Za dve osobe predlažem ti da uzmeš šator za troje. U njemu komotno spava dvoje a može i treći (i četvrti, peti) da se stisne zlu netrebalo.

Samo morate da se dogovarate na koju stranu kašičarite.

• Upvote 1

• 2 months later...

trebala bi mi preporuka za sator za dve osobe. bio bi potreban uglavnom za prenociste na brutal assaultu,a budzet je do skromnih 40e. ne treba da bude bog zna sta,bitno je da ne propusta vodu cim padne prva kisa. da li se moze uzeti barem neki recimo solidan sator za te pare ili treba da se doda jos koji euro?

Sisus i ja smo uzeli ovaj stor za 1. maj. Odlican je, prostran, u Metrou je bio na akciji za 2300. Akcija je trajala do danas, ali ko zna mozda bude jos neka dobra ponuda u sledecem katalogu, imas na njihovom sajtu.

http://www.takolako.rs/user/satori/sator-dakota-3/44_900_21861_1_0_0/item.jsp

Edited by Night's Blood

Ljudi bela crkva je trenutno oaza ko voli kamp. Nema žive jebene duše. Sunce jako ali ne prejako, svi dobri štekovi slobodni, samo je stoka ostavila djubreta posle prvog maja, ali i to polako nestaje (pali Mirko ciganče što čuva krave, biliv it or not). Voda ladna, al može i da se udje nije drama. samo komaraca ko nikad, jebi ga mora nešto da smeta...

• 4 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...