Samurai Jack Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 PA sve ti vrvi od buba. Njih se ne mozesh osloboditi
krezavy Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 ova tema je ustvari postavljena da bi lakshe razotkrili cice koje se negade buba i blata! jako je teshko naci zhene koje znaju uzhivati u svakom aspektu kampovanja! U TO IME: SVIM CICAMA KOJE VOLE KAMPOVANJE, BUBE I LJIGAVE GMIZAVCE I SL. SKIDAM KAPU!!!!!!!!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Ja volim da kampujem, prvi put sam kampovala sa izvidjachima kad sam bila 5 razred , Stol planina kod Bora, Rajac i ostalo. A Tara je divna, samo shto tamo idem u vikedicu =]
Dead Man Walking Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Ja volim da kampujem, prvi put sam kampovala sa izvidjachima kad sam bila 5 razred , Stol planina kod Bora, Rajac i ostalo. A Tara je divna, samo shto tamo idem u vikedicu =] Jel nije "Stol" kod Babushnice? A opet mozhda ih ima i vishe sa istim imenom...
SerbZmaj Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 javore, i vukova i ovchica, da se ne lazemo Dobro...necemo sada o tome, nije tema za to... Ovde sve neki opasni momci...divljina, lovljenje hrane...oci u oci sa zverima... aaaahhh ja sam se postideo...
krezavy Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 Ja volim da kampujem, prvi put sam kampovala sa izvidjachima kad sam bila 5 razred , Stol planina kod Bora, Rajac i ostalo. A Tara je divna, samo shto tamo idem u vikedicu =] koji odred????? bio sam u o.i.n.h.m.m. "lune"?
Samurai Jack Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Krezavy, kakvo je ovo sporazumevanje u siframa? Stara izvidjacka fora :D
krezavy Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 Odred Izvidjacha Narodni Heroj.... hint samo za mr.cool-a
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 A, O.I. "France Preshern"
Samurai Jack Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 |Ne znam sta je to, ali mi zvuci cool !
Anоnymous Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Heh ovo me je podsetilo na: <Mikkel> If you went camping and you got REALLY drunk with your friend and you woke up the next morning with a condom stuck up your ass would you tell anybody? <Celestya> i dont think so <Mikkel> Wanna go camping?
Machka Naopachka Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 KAMPOVANJE: BLJAK: SVE VRVI OD BUBA! ja ih se strashno plashim pa me ne sprechavaju da kampujem. uvek je tu neko ko ce oterati ose, bube, muve i ostalo ova tema je ustvari postavljena da bi lakshe razotkrili cice koje se negade buba i blata! jako je teshko naci zhene koje znaju uzhivati u svakom aspektu kampovanja! U TO IME: SVIM CICAMA KOJE VOLE KAMPOVANJE, BUBE I LJIGAVE GMIZAVCE I SL. SKIDAM KAPU!!!!!!!! ne seri.
Novaliis Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Za koji dan se vraćam u šumu, gde i pripadam Idemo na kampovanje :pivopije:
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Shto se tiche kampovanja, jedina stvar koja je kod mene pod obavezno, to je da bude neki planinarski dom ili whatever gde cu da se tushiram, bube, skakavci i ostala chudesa nisu problem
krezavy Posted August 7, 2007 Author Report Posted August 7, 2007 ja ih se strashno plashim pa me ne sprechavaju da kampujem. uvek je tu neko ko ce oterati ose, bube, muve i ostalo ne seri. IIIIZZZZZVVVVVIIIIINNNNNIIIIIIIIIII
Machka Naopachka Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 i tako najavljena kisha, nishta za sad od bele crkve. njaaaaaaa
Zagrivuk Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Gotiva je kampovanje, samo sam ja uvek imamo maler sa insektima i drekavcima!
Face Of Melinda Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Gotiva je kampovanje, samo sam ja uvek imamo maler sa insektima i drekavcima! Ja se vratih sa kampovanja... bili u Slankamenu pored Dunava, pecali, onda raspalili rostilj, jeli ribu koju smo upecali, slusali mjuzu zezali se itd. Bilo buba al' dobro neku zgazis, drugu skines, i niposto ne pustati kosu u divljini
Samurai Jack Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Kako je u slankamenu? KAzu ljudi da je saasvim opusteno i mirno. dobro za takvu vrstu kampovanja. A shto se tiche buba, pa ljudi i kad odete u samoposlugu vidite bube, a kamoli u prirodi
SerbZmaj Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Uuuu Slankamen....stari ili novi??? Ja sam ranije bio u starom Slankamenu kada je leti bio manji vodostaj pa je 'izlazilo' ostrvo...vozili camce, kupali se u Tisi, Dunavu, pecali....Ne znam kako je sada ali kazu da je pocetkom devedesetih godina tamo dolazilo dosta ljudi a onda sve manje i manje dok nisam i ja prestao da idem. ...Al komaraca sto ima....rrrrrrrr
krezavy Posted August 12, 2007 Author Report Posted August 12, 2007 splater ima neku vikendicu u slankamenu, zamalo kosti da ostavimo tamo... plac mu je skroy yarastao u shiprazhje i nakotili se komarci te godine grebashe nam malter! al smo przhiveli.... posle toga mi ni buve,buba shvabe,ose i sl nisu problem a i postao sam dobrovoljan davaoc krvi za svaki sluchaj, da se organizam navikne na gubitke krvi
Machka Naopachka Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 da, jbt, komarci umeju da budu grozni:) pogotovo kad imash nedisciplinovane cimere koji ne zatvaraju mrezu na shatoru. nisam se odvazila nikad da uzmem neki sprej da prskam u shatoru plashim se da ce da pobije i ljude jel probao neko?
Samurai Jack Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Da prskash sprej za komarce u satoru? Si normalna, da potrujesh sve zivo NAjbolji lek je kupiti u apoteci gel protiv komaraca i ostalih insekata. Dovolljno je samo malo da se nanese na kozu i sve je gotovo, jer miris tog gela odvlachi insekte. Cool !
Machka Naopachka Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 joj, mi smo se autanom mazali, samo shto ga nismo jeli i nishta nije delovalo. mislim, jeste malo, ali nedovoljno. secam se dodushe, kad sam bila mala, pa sam bila izvidjach, bio je neki stik koji je mirisao na limun, jako efikasan. ne znam kako se zvao, avaj
Recommended Posts