Rle Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 (edited) pa ono ako su svi krenuli odjednom mora tu da je palo neko utrkivanje u fazony da se vidi ko je alfa muzijak a ko polecni cvetic .. sad da krenem na tajput od 50 km a shtorom , mesom i ostalim djakonijama ne bih zavrshio do sledeceg peshachanja al bi na sledecem stigao prvi verovatno . Edited May 10, 2009 by Rle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 (edited) Jeste, to je mali maraton. Al' dobar deo ljudi ide na onaj za pripravnike od 19km. Sa tim što možeš ići i na istočnu stazu koja je, čini mi se, lakša. Kako nisi znala, eno ja na prošloj strani strani ispisao sve lepo... Nemoj da se praviš luda nego priznaj da si lenja edit: Haha, krenu svi odjednom al' je u početku takva gužva da ne može da se hoda. Posle toga se staza račva na istočne i zapadne staze i onda se to već malo po malo razilazi gužva. Do kraja dolaziš u situacije i da ne vidiš nikoga ni ispred ni iza sebe... Kad ćeš stići zavisi najviše od toga koliko puta staješ da se odmaraš... Edited May 10, 2009 by Dead Man Walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Iskreno sam zaboravila, ali sam i iskreno lenja. Išla sam pre par godina, prešla sam taj od 30 pa sl godine srednji od 50 pa sam krenula na 80 ali završila 60 bilo mi muka nešto. Jebi ga, nisam to prešla i kao sve hoću hoću ali me mrzi godinama. A i poslednji put kad sam išla u svojoj režili bolela su me kolena posle 20 km, užaas. Doduše bila je zima pa sam nosila planinarske cipele, ali sve jedno, natripovala sam se. ... baka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Mene čim duže pešačim počnu da bole leđa. Kao penzioner sam... Tj nisam, juče me je nekoliko penzionera prestizalo na usponima Al' sledeće godine u ovo vreme...ima da trčim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Vozi li neko bajs ovden? Ja kada je lepo vreme opcim oko 20-ak km-jos malo pa cu da idem na dnevnu kvotu,za jedno sat vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Mene čim duže pešačim počnu da bole leđa. Kao penzioner sam... Tj nisam, juče me je nekoliko penzionera prestizalo na usponima Al' sledeće godine u ovo vreme...ima da trčim! Ledja, loše držanje? Mene ledja nikad nisu bolela od hodanja, samo od sedenja. Vozi li neko bajs ovden? Ja kada je lepo vreme opcim oko 20-ak km-jos malo pa cu da idem na dnevnu kvotu,za jedno sat vremena Vozim ja ali slabo, a dečko vozi ko blesav, njemu je valjda dnevna kvota 40-50km. Elem, od kad je uzeo novi bicikl počeo je da ide na neki biciklistički forum i tamo nalazi puno društva za vožnju, tako da ako nemaš sa kim da ideš u jače ture, možeš da probaš da se učlaniš, sigurno ćeš naći nekoga. Naravno ja ne znam kako se zove forum, ali mogu da ga pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 da ja imam devojku skinuli bi se goli i ganjali se po shumi pa preshli bi bar 3 km do prvog snoshaja , realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Ledja, loše držanje? Mene ledja nikad nisu bolela od hodanja, samo od sedenja. Ne boli me baš kičma nego obično negde u području leve plećke počne da me probada oštar bol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Hm, zanimljivo, imamo idnetične probleme, izgleda. Meni je to imalo osećaj kao da sam živac prehladila. Enivej, kod kičme beše problem moj. Si kriv na tu stranu? Možda da proveriš da ti nije živac pritisnut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 ало бре, пензионери, пренесите ову дискусију о реуми на ПП или отворите тему. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Hm, zanimljivo, imamo idnetične probleme, izgleda. Meni je to imalo osećaj kao da sam živac prehladila. Enivej, kod kičme beše problem moj. Si kriv na tu stranu? Možda da proveriš da ti nije živac pritisnut? Je l' živac može uopšte da se prehladi? Nisam kriv nigde. Mrzim kad imam tako neke probleme, nikad ne idem kod doktora...znam da će me vodati ko magarca od ordinacije do ordinacije i na kraju će mi reći neku glupost... ало бре, пензионери, пренесите ову дискусију о реуми на ПП или отворите тему. Treba nam neki doktor na yumu, koji bi na toj novoj temi slušao naše probleme i onda uspostavljao dijagnoze i prepisivao lekove Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Bolje ti idi kod doktora za svaki slucaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 (edited) Treba nam neki doktor na yumu, koji bi na toj novoj temi slušao naše probleme i onda uspostavljao dijagnoze i prepisivao lekove драги др. јуме, изашо ми неки чир на кура*. са чега да г' мажем? или ''моја готичарка се не скида са чоколаде, са чега да ј' мажем''? или ''имам мјетал у венама, када примам тетанус?'' Edited May 10, 2009 by Генерални Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Vozim ja ali slabo, a dečko vozi ko blesav, njemu je valjda dnevna kvota 40-50km. Elem, od kad je uzeo novi bicikl počeo je da ide na neki biciklistički forum i tamo nalazi puno društva za vožnju, tako da ako nemaš sa kim da ideš u jače ture, možeš da probaš da se učlaniš, sigurno ćeš naći nekoga. Naravno ja ne znam kako se zove forum, ali mogu da ga pitam Ako mozes pitaj pa mi reci kako se zove forum Hvala unapred Inace danas predjoh 19,3 km kako mi kaze CatEye merac-not bad for today Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Cikloberza se zove forum. Je l' živac može uopšte da se prehladi? Nisam kriv nigde. Mrzim kad imam tako neke probleme, nikad ne idem kod doktora...znam da će me vodati ko magarca od ordinacije do ordinacije i na kraju će mi reći neku glupost... Treba nam neki doktor na yumu, koji bi na toj novoj temi slušao naše probleme i onda uspostavljao dijagnoze i prepisivao lekove Slažem se za doktore. Generalni, ne diraj starije. Može, što ne bi mogo... zapravo, ćaletu se desilo pa mi je simptome opisao, dodju nam isti. A i prošlo me je, tako da... nije hronično hoću da kažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 ... volim te... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 I ja tebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 ama ne tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 E, mojne sad tu. Kasno ti je da se vadiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 objašnjenje je na random temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezavy Posted December 20, 2009 Author Report Share Posted December 20, 2009 dogodine samo kampovanja! poshto cu verovatno zhiveti ispod nekog od mostova jer sam u dugovima do gushe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 nadam se da ste ste da ste organizovali neki kamp za prvomajske...da vreme,drustvo,finansije dozvoljavaju...najvise volim kamp...iskreno vam zelim uzivanje za vikend...ja krecem danas u 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer je moj drug Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 dogodine samo kampovanja! poshto cu verovatno zhiveti ispod nekog od mostova jer sam u dugovima do gushe Ako trazis mesto ispod nekog beogradskog, mogli bismo zajedno Ja za oko par meseci izgleda pocinjem sa trazenjem posla. Zvacemo Trneta na pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 naravno...kampovanje i sa satanom...cirka uvek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer je moj drug Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Sa Satanom je uvek najbolje. Nikad ne znas sta te ceka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts