Jump to content

Recommended Posts

Guest HEFEST
Posted

Tako samo!!! Svi u prirodu!!! Manite se interneta bar jedan dan.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Nisam planirao nista ali mi sad odjednom izlete super aranzman i ima da se anihiliram od alkohola.

Edited by Talvi
Posted

Prvo sam hteo da idem sa docimerima u Zvezdarsku šumu da roštiljamo, ali me mrzi, pa sam im otkazao. Onda sam isplanirao odlazak na Smederevo - Partizan sa Grobarima, ali mi posle nije ni do toga bilo. Na kraju sam ubedio jednu devojku da dođe ranije nego što je planirala u Beograd, pa ćemo da ležimo na nekoj klupi u gradu.

Prvi maj svake godine zamara.

• Downvote 1
Posted

samo kad su te odbanovali,jebes uranak..cimanje brate..

ja odustao od pentranja na lokalnu planinu sa ortacima..usrali se,kazu kako se niko iz kraja nije peo tamo gde bih ja isao..

Posted

Prvi maj svake godine zamara.

izgleda da si ipak puno bio na odmoru...pa si poceo da lupetas...

najjaci praznik je prvi maj...vikend u sumi...cuga,raja,rostilj,kotlic...

ja sam se preporodio ovaj vikend...pijenis mi porastao koliko sam se dobrano proveo...cug'o k'o suva gradja...ribe bejahu dobre...id' u kurac...banja...

Posted

oduvek iz novoga sada...

tako se na ovim meridijanima govori...cirka,cuga,pijenje...

jesu moji koreni iz bosne,al nema veze sa govorom lokalnim...

Posted (edited)

uvek cirka nikad cuga

nervozan sam večeras pa se hvatam za gluposti

kao što se žene hvataju za kurac

tuđi

Edited by voodoo_
Posted

izgleda da si ipak puno bio na odmoru...pa si poceo da lupetas...

najjaci praznik je prvi maj...vikend u sumi...cuga,raja,rostilj,kotlic...

ja sam se preporodio ovaj vikend...pijenis mi porastao koliko sam se dobrano proveo...cug'o k'o suva gradja...ribe bejahu dobre...id' u kurac...banja...

Мрзим 1. мај и Нову годину, досадни су. Једина гомила која ме не замара је на југу. B)

• Downvote 1
Posted

Мрзим 1. мај и Нову годину, досадни су. Једина гомила која ме не замара је на југу. B)

covece...

cirkanje,rostilj,drustvo,zajebancija sa ribicama ti je losa varijanta,a kada se deres,k'o damjanov zelenko sa gomilom tipova ti je dobro...

nema neke logike...barem meni...

Posted

То могу увек, а не само за празнике. 'Наш како, живим у студентском дому, овде је сваки дан журка. :smile:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...