Angelystor Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Idi slusaj Doro Ja ne slusham Doro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 epa sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Nova pesma je super i bas je kako su i rekli, Ceremony / Passage prelaz. Cover isto super, podseca me stilski na prosli. Sve u svemu, ima cemu covek da se raduje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Ne znam, meni je pesma Borgir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) Naleteh na ovo na jutjubu, izgleda jos jedna nova pesma, ali ne znam okle a vidim da su u poslednje vreme svirali Infra galaxia, The ones that came before, Rain, Baphomets throne, Valkyries new ride... bice dobra lista izgleda Edited January 16, 2009 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=112738 Ima klipi na Rebellion i Slavocracy od sinoc Dakle "Rebellion" ce se pika, to bre! Jedino sto...nisam imao pojma da live nemaju bubnjeve :/ Mislim, jebes onaj trip, malo sviram klavijature, malo bubnjeve, trenuci kad ide samo "drum machine" bas bednjikavo zazvuce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 http://www.amazon.co.uk/Above/dp/B001R96T2...99&sr=103-1 Sempovi svih novih pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted February 8, 2009 Author Report Share Posted February 8, 2009 super je illumination Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Korgul Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ljudi sto je slaba bila posecenost koncerta u SKC-u. Kakav bedak, jos kada sam ga cuo Passage neke 1997-98 momentalno sam postao fan i zeleo da ih cujem uzivo. Covece ono pazi sta zelis mozda ti se i ostvari definitivno moze da kaze za ovaj koncert i malu salu SKC-a potpuno mi je upropastila dozivljaj sa svojom losom akustikom i usranom binom pa jos kada se setim kakvi su sve raspad demo "bendovi" svirali u istoj dodje mi da povracam. Sto je jos gore to nije prvi bend kojem su mi upropastili dozivljaj sa malom salom Katatonija, Cynic, Tony Malcapine su takodje uz sve njihove muzicke kvalitete zvucali kao da ih slusam sa naj jeftinijeg kineskog kasetofona. A oped ako ce da sviraju u vecoj sali treba vise i ljudi sto se nebi moglo reci za konc Smaela jer je ta mala sala bila polu prazna. Ipak odbijam da verujem Samael u Beogradu slusa 50 ljudi sto je moja optimisticna procena posecenosti. Ja neznam sta je razlog tome mozda saba reklama mozda nesto drugo u sustini sam potpuno zbunjen, mozda neko od vas zna odgovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Recimo da je 100 ljudi došlo na sam Samael, 100 zbog KoK-a i 1 zbog Noctiferie. Ti eksperimentalni bendovi nikad nisu bili previše popularni kod naše metal publike. Sumnjam da bi i olmajti Opeth napunio veliku salu, kamoli šta drugo. Inače, mislim da malo preteruješ sa kritikama na račun male sale, svirali su u njoj bendovi koji su mnogo bolje zvučali od Samaela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Da. Recimo Suffocation, to je jebalo mame. Jeste da su imali kompresore i ostale kurce-palce, ali cak se moze reci da je akustika malog SKC-a bolja od velike sale. Takodje ne kapiram komentar za Cynic, nije bio ekstra zvuk, ali ni los. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 mislim da je prevagnuo los tajming, nazalost... da je Samael dosao recimo 2005. ili 2006. (u vreme kada je Charon dolazio npr.) sigurno bi bilo mnogo vise ljudi (pun klub), jer je tad bilo manje svirki. sad ne samo sto se potrefio i isti mesec (maltene ista nedelja) kad i Mejdeni (kolikogod nije ista publika, ipak su oni dogadjaj), nego postoji velika frekvenost koncerata manjih bendova... plus sto postoji dosta najava za buduce koncerte, pa se steka kinta ovo ono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Illumination (singl) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Odjednom mi se ova ideja "povratka korenima" nesto ne svidja preterano OK, mislio sam da je ono na majspejsu neki los snimak..ali ni ovde nije bolje...ne svidja mi se produkcija ich, sve nekako muljavo, vokale jedva razaznajem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Slažem se donekle, jer sam ipak ja utreniraniji u kvlt zvuku ali ni meni zvuk nije nešto... ali pesme razbijaju! posebno druga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Above Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Ima neki error na illumination pjesmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Pa imaš je na singlu, kopi pejst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 I kakv je Above , aj pricajte ljudi posto ga necu downloudowati u skorije vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Jbg, moram ga malo odslusati da stvorim misljenje, necu da ga proglasavam kultom posle 2 slusanja (hint - Funeral Mist tema) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Pa imaš je na singlu, kopi pejst. To sam odmah i uradio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 poslusao sam illumination...vokal je odvratan. uopste nemam zelju dalje da slusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Pa da, nije baš ovaj album za pičkice kao ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Dosta ljudi mi je reklo da je novi Samael losh. Ja cu sutra da skinem , pa da vidim sta se to ljudima nedopada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 (edited) Pošto se tebi uglavnom svide albumi/bendovi koje niko ne voli, možda ti se i svidi. Edited March 1, 2009 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts