morbid god Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 'Ljudi' cesto pricaju gluposti i daju ocjene tek tako. To je jedna bizarna situacija - preslusaju prvu polovinu albuma dok igraju pasijans il citaju forume, a drugu polovinu na preskakanje jer zure na pice sa drugarima/ribom. Onda to pomjesaju sa misljenjem nekih njima slicnih, da bih onda ja na kraju dobio preporuku prve klase. Kako da ne Pored njih imas i one koji slusaju a nemaju sluha, a imas bezobrazne i hejtere koji seru iz inata(ili furache koji isto tako hvale obicna govna od muzike). Ovo kazem uopsteno. Sto se tice novog albuma Samael-a, preslusao sam ga 2x do sad. Nabudzen je, ima momenata, ali mi nesto tu hvali. Definitivno cu ga obrnuti jos koji put da steknem neku jasniju sliku, ipak je ovo Samael a neko uzbekistansko sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Hahahaha, slazem se ali postoje i ljudi koji imaju dobar sluh pa chak i posle jednog slusanja znaju otprilike na chemu su(to su uglavnom stariji likovi mada kod njih se javlja drugi problem prezasicenja XD) . Mada kod mene vlada politika da svakom albumu bilo kog da je zanra dam minimun dva obrtaja(i to samo ako mi se bash nedopadne album). Zato Samael sam malo sacekao da prodje vremena, da poslusam temeljno neke albume koji su do sada izashli pa da natanane se bacim na slusanje Abova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Hahahaha, slazem se ali postoje i ljudi koji imaju dobar sluh pa chak i posle jednog slusanja znaju otprilike na chemu su(to su uglavnom stariji likovi mada kod njih se javlja drugi problem prezasicenja XD) . Evo me Ja obožavam komentare ovuda "na pola sam prve pesme prvi put, album je vrh" ili "slušam novi Funeral mist 2 dana, ovo je najbolji album godine" Gde žurite sa komentarima, ko da vam neko pištolj na glavi drži jbt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 "slušam novi Funeral mist 2 dana, ovo je najbolji album godine" Isti mi je ostao utisak posle 2 nedelje kao što je bio posle 2 sata - moraće ostala BM elita dobrano da se oznoji da nadmaši Maranathu u trci za album godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Eto ti ga Absu, razvalio je ovogodisnjim albumom. Samo je Maranatha specificina zbog jebene atmosfere i te zlokobne aure koja zraci na svakom dijelicu ovog izdanja. Kultni albumi, nema sto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Absu je odličan, ali ni prineti Maranathi, a obzirom na to šta se sve još očekuje ove godine, možda ne završi ni u prvih 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Pa da, nije baš ovaj album za pičkice kao ti slusam sabaton, gej sam i time se ponosim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Isti mi je ostao utisak posle 2 nedelje kao što je bio posle 2 sata - moraće ostala BM elita dobrano da se oznoji da nadmaši Maranathu u trci za album godine malo manje subjektivnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Isti mi je ostao utisak posle 2 nedelje kao što je bio posle 2 sata - moraće ostala BM elita dobrano da se oznoji da nadmaši Maranathu u trci za album godine +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Absu je odličan, ali ni prineti Maranathi, a obzirom na to šta se sve još očekuje ove godine, možda ne završi ni u prvih 5 Nisam konkretno mislio na tebe, ali šta ako npr 1349 izda bolji album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 to se nece desiti,bar kod Gojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 A cekajte, gde se to vode trke za najbolji album godine, ili za prvih pet mesta, bacite neki link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 1349? Nema sanse, ima da pocjepa konkurenciju na dijelove Nego, sto mislite o novom Samael-u? Zvuci mi mnogo bolje kako ga vise slusam, ali opet pojedini momenti ne uspjevaju da mi drze paznju. Mozda mi hvali koncetracije, ne znam. Above je definitivno veliki test za slusaoca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Novi Dark Funeral ce sve da oduva!!!! kec ked! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ae,manite se spama na ovoj temi ima neko link za novi samael? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Ko se boji moda jos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ae,manite se spama na ovoj temi ima neko link za novi samael? Samael-Above Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Nisam konkretno mislio na tebe, ali šta ako npr 1349 izda bolji album? Usraću se od sreće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Above bi bio odlican album, da produkcija nije zasrala stvar. Zvuk je nabudzen i potpuno bezlican, cime je bas narusena atmosfera po kojoj je Samael prepoznatljiv. Inace, ima dosta dobrih momenata, ideja, riffova, tehniciranja.. zamisljen je fino, al ne i realizovan kako je trebalo da bude. Prava steta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Album je muzički odličan, ali! što reče gospodin iznd, produkcija je loša. Posebno mi se ne sviđa zvuk gitara i vokala. Ali slušaću još, pa će ući lepo u uho sve. Nego, jel nekom liči dosta muzika u nekim rifovima na Dimmu circa Enthrone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Izgleda da jedino ti i ja slusamo ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Evo ja ću iz sažaljenja preslušati ovih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 ne lezi,smorna mi je muzika uopsteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts