morbid god Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Kad udje u usi, daleko je od smora. Ja bih mu sigurno zalijepio neku 9ku da ga zvuk nije tako zajebao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Opušteno i ovako kako je 9 od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 da se ja pitam-cista 10ka.above mi najvise vuce na samael,samo drugacije upakovan.produkcija cista,brza svirka,vokal pod efektom,manje modernijih dodataka ali i dalje 100% samael. pesme 1 2 4 6 10 i odlican mix,koji se toliko razlikuje od originala da se moze uzeti kao zasebna pesma. cekam jos koji dan da stigne u radnju (tj.pare od karte za lordi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Al ste velikodusni sto se tice ocjene. Od mene 8/10, ipak ne mogu da se pomirim sa ovakvom produkcijom. Usput - dark side(8. numera) je obrada 'Black face" sa Worship Him. Original mnogo bolje zvuci, a osim toga, tu je bas fino podvucena paralela izmedju onog starog(dobrog) zvuka Samaela i ovog novog koji meni ne lezi najbolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Ne "velikodušni"... realni Samo, stvarno ta produkcija, jebo ih bog... zaboravili izgleda kako se to radi. Ovaj iz mog avatara koji je izašao pre 16 godina zvuči bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Samo, stvarno ta produkcija, jebo ih bog... zaboravili izgleda kako se to radi. Ovaj iz mog avatara koji je izašao pre 16 godina zvuči bolje. ne verujem bas da su mogli zaboraviti, mozda su jednostavno hteli da tako zvuci.a zvuci odlicno. i bolje da ovako zvuci nego da su pokusavali da kopiraju zvuk sa starih albuma,dosta mi je vise prosecnih albuma sa retro zvukom(cast izuzecima). Edited March 4, 2009 by Goxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Above bi bio odlican album, da produkcija nije zasrala stvar. Zvuk je nabudzen i potpuno bezlican, cime je bas narusena atmosfera po kojoj je Samael prepoznatljiv. Inace, ima dosta dobrih momenata, ideja, riffova, tehniciranja.. zamisljen je fino, al ne i realizovan kako je trebalo da bude. Prava steta. Slazem se podosta. Varim album vec danima, jutros sam izdvojio pola jednih vezbi samo da ga preslusam fino na basovitim mi "bubicama", ali pravi se "blokada" na momente k'o da ga prvi put slusam jos uvek... "Bubnjevi" definitivno trebaju da budu stisaniji, Vorph razgovetniji, heh, ne mora SS razgovetno, ali barem Ceremony razgovetno... doduse verovatno je to ovde najvise produkcija ubila. Od boljih pesama, prve se izdvojile a tako i ostale, "Under One Flag", "Black Hole" i "Polygames". Odmoricu par dana sa Samaelom, pa novi krug, za sada mi je ocena na 7/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 novi spot: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Sviđa mi se spot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 До курца, где нестаде електроника са прошлог албума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Je l' se ovo zajebava lunar ili Astralis, ili objica, nije mi jasno stvarno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Hahahahaha, tek sam sad video! Pa ta stvar je sa proslog albuma, genijalci! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Ma gde bre ljudi, to bre novi spot sa Solar soula. Inache moja greshka , evo ga pravi spot: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Lunare, što sve moraš da uprckaš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 novi spot: Фантазија и од песме и од спота. Ma gde bre ljudi, to bre novi spot sa Solar soula. Inache moja greshka , evo ga pravi spot: Нов - новцат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 (edited) http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=121459 SAMAEL Wine Is Here - June 6, 2009 Swiss extreme metallers SAMAEL have issued the following update: "Some of you could feel it coming… today we’re proud to present you the first SAMAEL wine. 'Alliance' is a fine assemblage made from grapes of Gamay, Diolinoir and Sangiovese. It should surprise the connoisseurs by its mixtures of dark and deep aromas. Only a very limited edition of this 2009 vintage is branded SAMAEL, so if wine is 'your cup of tea,' don't lose time. You can order your bottle right now from the SAMAEL online shop, www.samael.info/shop." Potpuno redefinisan pojam mercha Već vidim kako u tr00 kvlt UG metal shopovima biram na polici između Samael vina, Tiamat meda i Sirenia kavijara... Edited June 6, 2009 by Gojk O))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 (edited) I Nattefrost pisacke. Edited June 6, 2009 by Grishnackh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 12 years old Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carnal Malefactor Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 To mozda onda i lici na nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Sto bi rekao Pedo Bear, I like my women as I like my whiskey. 12 years old and mixed with coke. Nego, kako sam ja uspeo da propustim ovu vest na blabberu Vader energy drink, now this. Strasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Преслушах Above поново, сад ми је мнооооого боље легао него пре два месеца. Сјајан албум. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван Карамазов Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=63701970&searchid=94432ade-c122-4b34-94df-57835b855cff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Преслушах Above поново, сад ми је мнооооого боље легао него пре два месеца. Сјајан албум. above je albumcina samo takva.njihov najbolji album garant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Ne bih se slozio. Dobar je Above, al ce prva faza ostati nenadjebiva. No to su vec licni ukusi.. stvarno album dobro ide nakon toliko vremena, obrnuh ga 2x prosle nedelje. Jedino mi produkcija i dalje nije legla, ostalo je sve na nivou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Navukao sam se na Solar Soul,kakva albumcina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts