Sisus Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Pičko. Ako ne skloniš te papuče, neću glasati za tebe. A taman sam mislio.
Ајлин Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 (edited) Nisu svi talentovani za kuhinju, npr. Sisusa da ostavis samog u kuhinji verovatno bi je zapalio. A ne bi ti obio sve šerpe i lonce sve udarajući u njih kutlačama i gnječilicom za krompri? Nego.. mi bre mora da spravimo neki Freak Kitchen meeting. Samo ko ima veliku kuhinju da se ne sudaramo Ovde kod mene dvoje = gužva. Edit: jel to Sisus ima tak'e tihotapke? :buahahahaha: Edited November 15, 2009 by Ајлин
Sisus Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Šta fali, baš su kul papuče. Još samo da imaju džep za kitu, da se ne vuče po zemlji. Da, da, Sisus ne zna da kuva, ali zato ima druge kvalitete.
Dark_Elf Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Nego.. mi bre mora da spravimo neki Freak Kitchen meeting. Samo ko ima veliku kuhinju da se ne sudaramo Ovde kod mene dvoje = gužva. Ja imam veću kuhinju i u Bg-u sam do 22 najmanje (možda i koji dan posle). Posle toga se selim i td. Ako hoćete, organizujte se (ali bez mene u organizaciji, jer me smara ono konstantno "možemo", pa "ne možemo"). a imate punu slobodu da do 22. dođete kad god poželite, u bilo koje vreme, pošto sam Freelancer i radim od kuće. A ti Ajlin, ponesi neke šerpe i šta već oćeš od posuđa, da mi ne kukaš "E, nemaš ovo, e nemaš ono..." ... mada kad razmislim... bar šerpi imam pun k. Pičko. Ako ne skloniš te papuče, neću glasati za tebe. Pitaj Gagu da l' smem da sklonim.
Ајлин Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Dakle do 22.11. nam je poslednja šansa da se brljamo u kujni. Čuj se sa Imaginarnim molim te Za šerpe i začine ne brini, ima da mobilišem pola kujne bude li trebalo.
Dark_Elf Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 (edited) Čuj se sa Imaginarnim molim te Ma ne pada mi napamet. Čuj se ti, pa se dogovorite, neću se petljam u organizaciju. Samo mi se najavite dan-dva. Eto i Imaginarni može da vas poveze kolima, zna gde sam. Dakle, ko je u opticaju? Ajlin, Imaginarni, Sisus, Fejd, Profile Unavilable, Gaga, može i Grobodan pošto se zadesio tu. Ima još nekog? Edited November 15, 2009 by d4rk3lf
feyd Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 (edited) treba nam neko koga bas i ne volimo, da bude kraljevski probac hrane. nije da ekipa ne zna da kuva... al' posle nekoliko aperitiva, moz' svasta da se desi umesto "nekog koga ne volimo" => "neko bez koga se moze" Edited November 15, 2009 by feyd
Night's Blood Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Ovo cu sutra da spremam. http://www3.serbiancafe.com/kuvar/5/367/Belo-meso-punjeno-paprikom
Ајлин Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Da sam muško ženila bih te odmah zbog odabira recepta sa toliko različitih sastojaka
kuruz Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Морам јавно да похвалим палачинке госпође Сморок. Брате, конза.
Zen Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Морам јавно да похвалим палачинке госпође Сморок. Брате, конза. Otrov jos nije poceo da deluje
kuruz Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Неће ни почети, вадио сам оне делове тигања.
Fapril ethereal Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 jel istina da je kancerozan? posto pojedina gospoda gule jaja po teflonu viljuskama i kasikama?
kuruz Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Ако није, рећи ћу ти то сутра. А ако јесте, онда ништа.
Ајлин Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Od manje količine možeš sraćku da dobiješ, ali svakako nije za konzumaciju sa jajima. Jeste, kancerogen je.
Zen Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Moj ex cimer je pojeo pola tiganja sa kajganom tokom vremena bas zbog tog grebanja i guljenja. No ziv je izdrav i dan danas, ipak je to blek metal. Zato se uz teflonski tiganj koristi drveni pribor. Ako se koristi pravilno takav tiganj moze da traje godinama.
feyd Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 a ako imas cimerku kao sto je bila jedna od mojih bivsih cimerki, koja nov teflonski tiganj ostruze zicom, da se je l' da, ne bi kotile bakterije na njemu, onda takav tiganj postaje tiganj za jednokratnu upotrebu
Sisus Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Moj ex cimer je pojeo pola tiganja sa kajganom tokom vremena bas zbog tog grebanja i guljenja. No ziv je izdrav i dan danas, ipak je to blek metal. Zato se uz teflonski tiganj koristi drveni pribor. Ako se koristi pravilno takav tiganj moze da traje godinama. A sadašnji cimer? Jel i on jede tiganje? Btw, video sam ga sinoć.
Ајлин Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Ej Sisuse, sve 'oću da ti kažem pa nikako, ajd pristavi na avatar ono šetajuće dupence, mnogo ti je lepše bilo nego ove testenine plastično-fantastično.
Zen Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 A sadašnji cimer? Jel i on jede tiganje? Btw, video sam ga sinoć. Sadasnji cimer je spoznao cari mikrotalasne i klanja joj se svaki dan inace pre neki dan sam pravila pohovani karfiol sa kukuruznim brasnom i bosiljkom.... no kako sam podelila u omanje cveticje i dalje nije hteo da se lepo termicki obradi te sam strpala sve te cveticje uvaljane u kukuruzno brasno odjednom i na sve to razmutila dva jajeta. Dobijesh neku veliku kao tortilju sa karfiolom, cak zanimljivo i izgleda i finog je ukusa
kuruz Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 (edited) @ NB А и ја где год кренем видим људе из Руме. Нема мог цимера данас нигде, ал' зато је ту био Demonic Alliance. Да одем на Месец срео бих некога ко би рекао: "Јеб'о маму!" Edited November 15, 2009 by Куруз 1
Recommended Posts