Ајлин Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Nabavih pre neki dan Graham, jesi probala nekad sa tim brašnom? Da ne pokušavam ako je preoštro...
Sisus Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 zavisi koliko staviš bijelog brašna, ali ukus nije sličan običnim jer heljda svakako dominira Femdom.
Kokopelli Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Nabavih pre neki dan Graham, jesi probala nekad sa tim brašnom? Da ne pokušavam ako je preoštro... Nisam, Ajlin, još uvijek. Ostalo mi dosta heljde, pa kad je potrošim, probaću sa tim
Machka Naopachka Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Jesi li kačila već recept za te heljda palačinke? Ili, koji odnos brašna koristiš? Od silnih slika poželela sam da ih probam
Dark_Elf Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 et Yakuza: I palačinke se ne peku, već prže I što ti dadoše 2 minusa zbog toga? Sad bi ti Teša rekao: "Čuvaj se. On to hoće seks, a palačinke su samo izgovor." Hahah... stari, dobri Teša. 1
Routasydän Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 pogledajte ovo, sjajan video, kakva klopa covece! http://www.youtube.com/watch?v=pCrH-Q8vNJs&feature=player_embedded
Генеральный Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Sad bi ti Teša rekao: "Čuvaj se. On to hoće seks, a palačinke su samo izgovor." Hahah... stari, dobri Teša. ах, стари добри секс. дуго га није било на форуму... 1
sunessence Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Јао, људи моји, ово је зло! Нађох синоћ неки рецепт за мафине, да испробам нови калуп. Одушевих се како су укусни! Још ја испоховала пилетину за вечеру синоћ - нико је пипнуо није: и мама и сестра и ја навалисмо на ове мафине к'о нездраве, после вишенедељне апстиненције од слаткиша. Јела сам их за вечеру, малопре за доручак, а ако ми остане још који, капирам и да ћу да их ручам. Гре'ота ми да једем било шта друго, кад их тако волим и они воле мене... и кад су тако укусни! Atkins, here I come!
Footog Qpoos Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 bas sam danas gledao neku kulinarsku emisiju...ona varijanta gde ti kuvaju sve obroke dnevne,cak neke i suvisne koje prosecan stanovnik ove hemisfere ne praktikuje....uglavnom,ide dorucak...kalorican...al to valjda tako treba,ipak je prvi obrok...posle toga ide rucak,koji je takodje prilicno jak...slanina,jaja,majonez...tako nesto bilo i za dorucak samo sto se za rucak dodaje piletina...posle ide uzina...suvo grozdje...za dezert ide jedno tona cokolade,secera i secera...za veceru ide mocarela,leb,neke slatke stvari...sve se to zamesa i dobijes slatko-slano-gorko-kiselo-oporo-ljuto jelo...prvo sto sam pomislio je da bi normalan covek skoncao od toliko masti...a posle svakog jela nutricionistkinja kenja kako je sve to zdravo i dijetalno...a ono bi slona osamutilo...i ne ide mi u glavu ko jos moze da stoji sat vremena za svaki obrok nad sporetom...a posebano bolesno je to sto sve kosta k'o vikend na zlatiboru...oko nove godine...u uglu ekrana bi trebao da napisu:"zabranjeno za gladne studente i jos gladnije penzionere"...
Fapril ethereal Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 (edited) a znas ti kad bi Snezana Dakic stala u ovu trendi letnju vecernju kosulju da je jela sendvic od belog leba i Matijevicevog parizera? Edited December 9, 2009 by april ethereal
Footog Qpoos Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 njihovi fensi organi za varenje bi se dezintegrisali...matijeveceve salame mogu samo da gutaju gladni studenti i jos gladniji penzioneri...
Dark_Elf Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) Ma sve to zavisi od metabolizma. Ja mogu kilo te matijevićeve da pojedem, pa ću opet ostati mršav (vitak ) Evo na primer, sad sam kod druga, svakodnevno jedemo zajedno, s' tim što ja jedem 3 puta više od njega i opet je on duplo veći od mene. I višlji i deblji. On ne kapira kako ja sa 180 visine mogu toliko da jedem a da ostanem mršav, a ja ne kapiram kako on sa 2 metra i stomačetom može toliko da ne jede i da preživi , pošto u proseku pojede jedan mršav sendvič dnevno. Edited December 10, 2009 by d4rk3lf
Kokopelli Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Evo na primer, sad sam kod druga, svakodnevno jedemo zajedno, s' tim što ja jedem 3 puta više od njega i opet je on duplo veći od mene. I višlji i deblji. On ne kapira kako ja sa 180 visine mogu toliko da jedem a da ostanem mršav, a ja ne kapiram kako on sa 2 metra i stomačetom može toliko da ne jede i da preživi , pošto u proseku pojede jedan mršav sendvič dnevno. Pa upravo si dao odgovor. Ko češće jede dnevno - metabolizam mu je brži i obratno. Pa kad odeš kod nutricioniste novi režim ishrane (da ne kažem dijeta - ljudi pogrešno shvataju taj izraz) se sastoji 5-7 obroka dnevno. I sendvič spada među gorim izborima ubijanja gladi. (i btw, piše se "s tim", bez apostrofa, kao i "viši", bez "lj" - dobronamjerna kritika jer su bezvezne greške koje se najčešće događaju polu pismenim ljudima, a kapiram da to nisi )
Dark_Elf Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) (i btw, piše se "s tim", bez apostrofa, kao i "viši", bez "lj" - dobronamjerna kritika jer su bezvezne greške koje se najčešće događaju polu pismenim ljudima, a kapiram da to nisi ) Tnx. Za "viši" sam znao (omaklo mi se), a za "s' ", nisam znao, jer sam bio ubeđen da ide apostrof uvek onde gde nedostaje slovo. A jesam malo nepismen, jbg, al' zato imam dobru dušu. Edited December 10, 2009 by d4rk3lf 1
Bejbe Kompajler Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 al' zato imam dobru dušu. Ovo me podseti na kVltan film: "Video jela - zelen bor", u kome Olja Bećković izgovara legendarnu rečenicu (pravdajući se ocu što se udala za crnca): "Možda je on, tajo, crn - ali mu je duša bela!" Oh, do excuse me for this tiny little offtopic!
José Luis Chilavert Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) ^Циганин је, ал' најлепши Edited December 10, 2009 by José Luis Chilavert
B@K@ Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 I sendvič spada među gorim izborima ubijanja gladi. Takođe ništa osim dobronamernog... Hajde LOTO, dobar potez, možeš ti to i sama (d' ispraviš)... =O) Inače, ja sam rešio da usporim svoj metabolizam, uvećavši dijabolizam i razmak među obrocima... Je'm retko, hranim se teško... moram da počnem da nosim "lanč"-paketiće na pos'o... Maločas sam jeo i svinjski mozak, recimo... Da se naslutiti, a?
Night's Blood Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Juce sam pravila ovo http://www.becook.com/sr/recipe/Loptice-sa-slatkom-pavlakom.htm . Nisam nasla vlasac i zaboravila sam da kupim vino, ali je opet dobro ispalo.
Dead Man Drinking Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Odlično izgleda! Moraću da probam ovo. Gde si našla vlašac?
feyd Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Nisam nasla vlasac i zaboravila sam da kupim vino, ali je opet dobro ispalo. Odlično izgleda! Moraću da probam ovo. Gde si našla vlašac? mislis: "gde NISI nasla vlasac?" :haha: napravih danas dve krasne pite - jednu s mesom i krompirom (pre nego sto pitanje bude postavljeno: sa mnogo bibera) i sa sirom. cimerka me je zaprosila :trep: :trep: 1
Night's Blood Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Odlično izgleda! Moraću da probam ovo. Gde si našla vlašac? Pa nisam ga nasla. Dok mi nije trebao uvek ga je bilo u Maxiju, naravno suseni. Bas kad sam ja htela da ga kupim nema ga nigde.
Machka Naopachka Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Ima ga u Veru, verovatno i u Merkatoru, često i u Maxiju... 1
A. Ford Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Je si stavila biber u pitu sa krompirom?
Recommended Posts