Јарослав Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Биће онда да је то. Сусам печен ОБОЖАВАМ! Практично гледам да га убацим у било какво кремасто јело или салату (уз то најбоље иде) а и уз неки кремастији сир Кризирам и ја, али ко зна зашто је нисам спремио. Пре ће бити да ме мрзи, него било шта друго
Guest HEFEST Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Koji je fazon s margarinom umesto putera? Neko stvarno vise gotivi tu hemiju koja cak ima i losiji ukus? Stvarno ne bih znao. Nisam neki strucnjak za zdravu hranu. Ja inace jedem samo meso, majonez i kecap ogromne kolicine cokolade. Voce i povrce veoma slabo.
jelchica Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Jedini fazon sa margarinom je CEEEENAAA 1
Zen Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Ima da se kupi francuski puter President u pakovanju od 10g, kosta 16dinara. Meni je to dovoljno za 2 rucka, a nesamerljivo je bolji od domaceg Biser putera koji cim se malo zagreje smrdi na peglu. u sustini slabo koristim ulje, posto uglavnom dinstam klopu. u pire krompir trpam puter i ella sir, majcinu dusicu i sareni biber
jelchica Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Pire je odličan i sa muskatnim oraščićem!
sunessence Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Ima da se kupi francuski puter President u pakovanju od 10g, kosta 16dinara. Meni je to dovoljno za 2 rucka, a nesamerljivo je bolji od domaceg Biser putera koji cim se malo zagreje smrdi na peglu. Где то налазиш?
Zen Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 U Ns ima skoro u svakoj maloj radnji, a u BG u Merkatoru i ponekad u vecem Maksiju.
MissionVao Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 (edited) Ima i u manjim Maxi radnjama, keva stalno kupuje. Volim sto se ti mali paketici brzo otkrave, nista gore nego kad pokidas hleb mazuci Lepo je i kad ga otvoris i stavis iznad tostera da se rastopi i bacis providni deo (cista mast) pa namazes na hleb mlecni deo (esencija divnog ukusa) Edited October 21, 2011 by MissionVao
dAdAiSt Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 kilo sargarepe kilo ljutih papricica 5 vecih cesanja belog luka 2 kasike secera 4 kasike soli persun dve soljice ulja dve kasicice esencije malo konzervansa sargarepa se iskrize na kolutove pa se to samelje(moze i blender da odradi posao) papricice se ociste od semena i isto samelju, isto se uradi sa belim lukom i persunom, dodaju se ostali sastojci i sve se pomesa. pakuje se u male teglice, jer je mnogo, ali mnogo ljuto. uzivajte, ja se satirem od ovoga, za nedelju dana sam utamanio pola mere. sledece godine pravim bar duplo. p.s. osim sto je ljuto jako je i pikantno, stvarno ima dobar ukus.
krezavy Posted October 23, 2011 Author Report Posted October 23, 2011 joooj ta mala pakovanja putera mi je neko ogadio u vojsci prichom da ih gejevi koriste ko lubrikant... ma margarini su gotivni jer ih ima milion vrsta, dobro jutro je kekstra za dvopek kad te mrzi da chekash puter da smeksha, onaj srebrni (mislim da je vital) mi je super za pire (naravno dodash i mleko i zachine pa ispadne neshto od toga) da kad ste vec kod toga shta je kome bolje, izvalio sam da mi je mileram bolji od pavlake za gulashe npr (naravno sa senfom i vinom )
Јарослав Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Милерам је бољи од павлаке у сваком случају
Lou Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 joooj ta mala pakovanja putera mi je neko ogadio u vojsci prichom da ih gejevi koriste ko lubrikant... Pa, ne vraćaju posle puter u ambalažu.
Talvi Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Margarin izbegavam skroz, kataklizmično je štetan po organizam.
Zen Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 danas svako ima neku kameru, sto na mobilnom, sto web kameru oce li neko da probije led i prvi da postuje svoj youtube video kuvanja? makar samo da jaja skuva Ajmo Yumetal kujna
Machka Naopachka Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 ...hoće'l koja da ofarba mojaaaa
Јарослав Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Мацхко, још да ставиш снимак како куваш, па Лоу одма' да те жени
lemmy sixx Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 danas svako ima neku kameru, sto na mobilnom, sto web kameru oce li neko da probije led i prvi da postuje svoj youtube video kuvanja? makar samo da jaja skuva Ajmo Yumetal kujna Sa nestrpljenjem ocekujem recepte Najc Blad.
Machka Naopachka Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Verovali ili ne - tjurka na podvarku
feyd Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 gde je tjurka (), tu je i prase. navodn. da, sezona pocinje. nije losa ideja.
Recommended Posts