B@K@ Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 (edited) Sad Edward is sad. Edited December 11, 2011 by B@K@
Face Of Melinda Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Ja znam za ono klasicno zensko razocaravanje u muski pol, ali ovo mi je vec preterivanje. Kakvo crno preterivanje, beli luk je dobar, moze se sastiviti i na taj nacin da se oseti malo ili ne oseti, ali promeni ukus hrane. Bas sam pre neki dan spremala sledece: U soku od odreska sa zacinima stavila sam kolutove crnog luka da se isprze dodala malko gustina da se taj sok sa lukom zgusne i dobila fenomenalan preliv...
obsessed by cruelty Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Uh svidjaju mi se predlozi Ja beli luk turam gde god mogu... volem ga Nisam mislio na hranu dok sam odgovarao na ovaj post.
Face Of Melinda Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 ajde, ajde bolduj i ono turanje cisto da recenica bude kompletna Njah sada treba kao da stavim recept za američku pitu kada smo vec kod turanja, cisto da istaknem polnu ravnospravnost
lemmy sixx Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Gde li se denuo onaj lik Facial Of Melinda?Interesantan bio.
Lou Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Ja npr. ne stavljam ulje u picu, ali jaje da 2
soul wandering Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 E toliko kuliram da nemam snage sad da te zajebavam, ali zapamtila sam ti ovo. Saljem ti cmok samo. 1
Zen Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 dvoje su se tako smuvali ontopic i tako je on veceras dobio sutlijas sa integralnim pirincem u stvari uopste nije lose, samo sto ne kuvam pirinac u mleku, vec u vodi, posle ga kuvanog dodam u mleko, i malo prokuvam. I cimet odozgo na kraju
Footog Qpoos Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 (edited) Gde li se denuo onaj lik Facial Of Melinda?Interesantan bio. zar to sada nije najveci fudbalski strucnjak? Edited December 12, 2011 by Footog Qpoos
obsessed by cruelty Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Gde li se denuo onaj lik Facial Of Melinda?Interesantan bio. http://www.yumetal.net/forum/user/1248-bata-zivotinja/ PINUJTE TEMU!
soul wandering Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 dvoje su se tako smuvali ontopic i tako je on veceras dobio sutlijas sa integralnim pirincem u stvari uopste nije lose, samo sto ne kuvam pirinac u mleku, vec u vodi, posle ga kuvanog dodam u mleko, i malo prokuvam. I cimet odozgo na kraju Eee admine da sam te srece, a znas kako se trudim. Nego sad rezmisljam, dobro bi bilo kad bi ga ti postavila za pravog moderatora, mozda mu funkcija podigne samopouzdanje pa nacini prvi korak. Ima pokoji hrabri ispad kao ovaj na vrhu strane, ali je uglavnom stidan i kulturan. ontopic kao Obozavam pirinac i cesto ga pravim, a i cimet generalno,posebno sa belim kuvanim vinom u zimske dane.
Zen Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 mozda mu funkcija podigne Sve je moguce... Jel kusao neko one heljdine makarone?
Јарослав Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 http://tortekolaci.com/kolaci/pita-od-cokolade 1
Lou Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Nego sad rezmisljam, dobro bi bilo kad bi ga ti postavila za pravog moderatora, mozda mu funkcija podigne samopouzdanje pa nacini prvi korak. Ima pokoji hrabri ispad kao ovaj na vrhu strane, ali je uglavnom stidan i kulturan. Nisam ja kao ova bagra da skačem na svaku priliku za foru. Treba birati, pa ubosti.
Grobodan Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Kao su mi slatki ovi dvoje anonimusa
B@K@ Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 @Lu - M'jok, svako malo bocni svugdi vazda povremeno, da vidiš je l' pečeno...
Recommended Posts