kuruz Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 juče sam prvi put probao tonus odvratan je
Guest HEFEST Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Kuku blasfemije!! Hleb bez brasna. E sada mi i GMO izgleda smesno.
kuruz Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 evo ovaj kako čovek da macne džem od kajsija preko ovoga nikako 1
serblackbeard Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Лековити хлеб Само још ђоковићева слика фали на овој кеси
Antikristina Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Kakvu sam proju sa ajvarom sad napravila, najbolja je do sad, potrefio se neki mnogo dobar sir Ništa lepše nisam jela u životu 1
Hail Metal Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Nista kao pravi ovk-siptarsko mancesterski burek od sira jel tako Kuruze? Elem proslog meseca sam mnogo brao sipka, i napravili su moji dzem od toga, fenomenalno je, delikates 1 1
Night's Blood Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 (edited) Elem proslog meseca sam mnogo brao sipka, i napravili su moji dzem od toga, fenomenalno je, delikates Jos palacinke uz to i Edited October 27, 2013 by Night's Blood
Routasydän Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Upravo tamanim slane palacinke sa sunkom .... svaka cast slatkim, ali slano je konza
bo88gdan Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 kakav ja gulas pravim e pa mrtav bi ga jeo
PajatheTrut Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Nije istina,zasto mislis da ja uvek mrljavim po tanjiru ? Nego, kace gulas opet da bude ?
bo88gdan Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Nije istina,zasto mislis da ja uvek mrljavim po tanjiru ? Nego, kace gulas opet da bude ? nikada 1
feyd Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 današnji ručak: - krem supa od povrća 1 glavicu crnog luka, 2 čena belog luka iparče đumbira - zajedno iseckati najsitnije na svetu i propržiti na maslinovom ulju. dodati po pola kašičice mlevenog korijandera i kumina, 200 grama smrznutog graška, 4 šargarepe (seckane na kockice), 2 peršuna, naliti vodom (ili supom iz kocke), dodati 1 čili (ko voli), so, biber i kuvati dok se povrće ne skuva do pola. tada dodati 3 krompira (seckano na kockice) i 400-500 karfiola. kuvati dok svo porvće ne omekša. izvaditi polovinu povrća iz supe, ostatak usitniti štapnim mikserom i vratiti povrće u supu (ko voli da je potpuno glatka, iymiksuje sve zajedno). - pohovani karfiol: glavicu karfiola iseći na kriške i njih kuvati 2-3 minuta u posoljenoj kipućoj vodi. kriške karfiola ostaviti da se ohlade. orli (o rly): umutiti sneg od 3 belanca, dodati 3 žumanca, 3-4 kašike brašna, 2 dcl tamnog piva i malo praška za pecivo, začiniti solju i biberom po ukusu. ohlađene kriške karfiola uvaljati u brašno pa u orli, i staviti da se peku u nauljenu tepsiju koja je zagrejana u rerni (250 stepeni). kriške tako peći po 3-4 minuta sa svih strana. krem od sira: pomešati feta sir i "grčki" jogurt u odnosu 1:1, začiniti seckanim vlascem, solju, biberom i limunovim sokom. salata: sitno seckan kineski kupus, crni luk, rendana šargarepa i kiseli krastavci. dressing: jogurt + senf + maslinovo ulje + limunov sok + so + biber žderati. 8
PajatheTrut Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 nikada That's the spirit ! U subotu ako ne bude padala kisa 111 !
Hail Metal Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Danas sam se prejedao neke sandokan pite, slično baklavi, predobro http://www.coolinarika.com/recept/pita-sandokan/
feyd Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 recept ovde: http://www.24kitchen.nl/recepten/apfelstrudel (google translate pomaze) 1
jelchica Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Izgled pečene pite sa sajta 24h kičn me je motivisao da se zezam sa pravljenjem Nisi baš rastanjivala onako tanko kao na snimku, a?
Guest HEFEST Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 (edited) Realno probao sam stotine vrsta pica u mnogim zemljama i dosao do zakljucka da je sve go kurac u poredjenju sa ovim. Samo ja roknem jos priloga. Kad ovo grunes zaboravis masne zabare i njihove providne picice. Ovo je picka kako valja da bude. Edited November 8, 2013 by HEFEST 1 3
Guest HEFEST Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Neki vidim ne vole debele pice. To je zato sto verovatno nisu ni probali ovako nesto. Ko jeste zna da se ostale ne mogu meriti ni po cemu sa ovom. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Divcibare, hotel, za rucak kazu pica, ja se obradovao kao da ce mi je sve 4 nindza kornjace razviti i napraviti(cetvrti razred jbg)...i dobijem ovakvu felnu gore. Pica jeste do jaja sa testom kao za hleb ali treba napraviti da naraste koliko i pravo testo za picu, a ne da bude lepinja sa picom na vrhu.
MissionVao Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 (edited) ^ i jos cetvrtasti pleh, da ne lici na original ni najmanje Kad se setim jbt olimpijada '92. a strina kaze bice pica za rucak kad ono stavila seckani paradajz i koziji sir. Mislim da je i nasekla virsle preko. Koji shok kad si dete Edited November 9, 2013 by MissionVao
рогозуб Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 i onda shto propadamo a tako deca odrastaju razmazhena, ja bio vaspitavan da budem srecjan kad ima suv kachamak, a ne da izvoljevam tu kako domacja pica nije kao 'prava' pica. 4
kuruz Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 ne, to je normalno detinjstvo zato je Mišn izrasla u šećera, a ti u pajsera 1 1
Recommended Posts