LoveHateLove Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Ja sam usavrsio pravljenje pice, samo izbegavam da jedem testo u poslednje vreme tako da nepravim cesto. Dok je bila sezona samo pohovane tikvice, karfiol i razna variva od povrca, naravno i pasulj je obavezan, to bar jednom nedeljno.
Dersu Uzala Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Realno probao sam stotine vrsta pica u mnogim zemljama i dosao do zakljucka da je sve go kurac u poredjenju sa ovim. Samo ja roknem jos priloga. Kad ovo grunes zaboravis masne zabare i njihove providne picice. Ovo je picka kako valja da bude. Izgleda da te mnogi ovde ne gotive ali ja te ne kapiram. Ko si ti? 3
sale 3sm Larry Flynt Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Slicno pitanje je postavio i Tajson...zato danas seta istetoviran po licu, da sakrije savove i sramotu. 4
Dersu Uzala Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Jesi ti onaj sto ce da mu ga duva?
sale 3sm Larry Flynt Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Ne to je lalovic, al se iz respekta jednog prema drugome jos ne sastaju.To je taj neki kodeks strah sta li je.
Dersu Uzala Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Ako je kodeks, za postovanje je. It iz uatit iz. Nego, nisi ti mene svatio ali je cenim kul da si skocio da branis Kovacevica. Mene samo zanima...ko je bre on? I like 'im. Al je mnogo blesav i natakaren.Takkvog su drevne nacije birale za lidere. Mimo nji'ove volje, a to ti je najjaci recept.
imaginos Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 (edited) bio juce u restoranu "babina reka" (http://www.etnoselobabinareka.com/), negde izmedju lazarevca i arandjelovca. - pastirska krem corba od pacuraka, piletina sa mlincima, babin medaljon (kao dve lopte punjene kajmakom, sirom, mesom itd), rolovane suve sljive u slanini (ovo je predjelo, ali za mene je dezert), svinjski file sa sunkom, kackavaljem i sosom od pecuraka. sve preporuke ako vas put nanese tamo.. Edited November 10, 2013 by imaginos
Guest HEFEST Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 bio juce u restoranu "babina reka" (http://www.etnoselobabinareka.com/), negde izmedju lazarevca i arandjelovca. - pastirska krem corba od pacuraka, piletina sa mlincima, babin medaljon (kao dve lopte punjene kajmakom, sirom, mesom itd), rolovane suve sljive u slanini (ovo je predjelo, ali za mene je dezert), svinjski file sa sunkom, kackavaljem i sosom od pecuraka. sve preporuke ako vas put nanese tamo.. Tamo sam redovan gost. Hrana je mnogo dobra, a ima i sta da se vidi. Nije samo jos jdno glupo etno selo. Babin medaljon je pobeda apsolutna. I babini jastucici nisu losi.
Berliner Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 sta da radim sa teglom meda sad kad ima pun kurac mrava u njoj? jel mogu nekako da salvageujem taj med? ne moze trenutno da se procedi jer se kristalizovao dosta; da ga onda ugrejem i procedim? jel postoji neki sanitarni problem ovde? sta ako ne moze da se procedi (nesto sumnjam da nece moci), da ga pojedem sa sve mravima (nije mi gadno)? 1
Јарослав Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 мене занима како су мрави успели да уђу у теглу и откуд сада мрави уопште?
Berliner Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 popeli se uz stijenku opusteno, a poklopac normalno ne dihtuje posto se ne radi o zimnici. ima ih najmanje sto komada. imam mrave tokom cele godine u stanu, nema tu pomoci.
Night's Blood Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 sta da radim sa teglom meda sad kad ima pun kurac mrava u njoj? j Baci je.
Lou Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Pojedi med sa mravima, nabavi one kućice sa otrovom za ostatak.
рогозуб Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 med s dodatkom proteina sho bi reko ber grils. ako znash kuda ulaze mravi stavi tu nane i necje vishe ulaziti. mozh i da poprskash malo chajem od nane.
MissionVao Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 (edited) Seal of approval. Cak je i jeftinije od onog uzasa s pijace. Nema nista osim limuna. Edited March 3, 2014 by MissionVao
MissionVao Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Pa nije idealno svakako, nema ukus lepog letnjeg paradajza. Inace Heinz kecap koji sam jela u ceskim pivnicama je bio bas mnogo dobar pa ne mora da znaci da je sranje samo jer nasi uvoze ko zna sta
jelchica Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Doneo mi čiča odnekud iz inostranstva flašu Hajncovog kečapa. Pogledam etiketLu - šećer oko 30 posto. Hvala doviđenja
MissionVao Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 E pa to je druga stvar, slazem se da je bljak sastav Meni je Felix najbolji od dostupnih. Ima i verziju bez dodatog secera (nisam probala).
Recommended Posts