soul wandering Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 ne, oće da ti otme Lua Ovo. Inace, sinoc spavala samo 4h, ustala u 6, polozila mali ispit, vratila se kuci, rucak punjne paprike, vecera pita sir. Sad pijem pivo, slusam Nest. Savrsen dan.
kuruz Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 ja sutra imam Trgovinu, al neću da izlazim MPP i to u junu i zdravo đaci 1
Lou Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Inače, zanimljivo kako je Jare danas pravio zeljanicu, a ja upravo to doručkovao. Čudno ili ne?
Јарослав Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 (edited) Шта ћеш кад напољу није самртајм. Иначе, један он топик. Сутра спремам нови рецепт: Скувају се макароне и виршле. Макароне се оставе да се хладе, за то време се исецкају виршле и направи се сос од следећих ствари: ситан сир, јогурт (не превише јер није поента да макароне пливају), сенф, зачини (кари, оригано, со и шта ко већ воли). Онда се исецкане виршле сруче у сос и то иде преко макарона. Лако и брзо се спрема, а укус је феноменалан. Само треба пажљиво са каријем, баш га мало треба ставити да не би убио све остале укусе. Лу, ја сам зељаницу правио у 6 поподне. Једино ако ти тад није доручак. Edited April 9, 2012 by Јарослав
Dead Man Drinking Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Скувају се макароне и виршле. Ју маст би џоукинг
рогозуб Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 kad pomenu makarone, nikako da probam recepis koji mi burazer rekao da je hasao kod ortaka. pili i pirkali pa ih puklo na hranu i pohasali sve u gajbi, pa kad su gledali shta cje, taj ortak chija je gajba uzme i napravi makarone i stavi u njih malo vegete i pavlaku, kazhe burazer da je bilo okej jelo, al ono, bio je narivan, al u svakom sluchaju, probacju tipa sutra da vidim na shta to lichi..
Јарослав Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Брате, нема ту ништа спектакуларно. Био је надуван, а тада је све спектакуларно. Мада, ако убациш жито које је клијало три дана... @ДМД: Јебига, нисам ја смислио.
soul wandering Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 O a sad za ove praznike kad pocnu da se pojavljuju kuvana jaja na svakom koraku tj. u svakom obroku.
Lou Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Makarone punjene pavlakom i vegetom zvuče kao genocid.
Night's Blood Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Cekamo NB sa sarmom To samo za brata Lemija.
Oak Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 kad pomenu makarone, nikako da probam recepis koji mi burazer rekao da je hasao kod ortaka. pili i pirkali pa ih puklo na hranu i pohasali sve u gajbi, pa kad su gledali shta cje, taj ortak chija je gajba uzme i napravi makarone i stavi u njih malo vegete i pavlaku, kazhe burazer da je bilo okej jelo, al ono, bio je narivan, al u svakom sluchaju, probacju tipa sutra da vidim na shta to lichi.. Ja uvek u makarone stavim pavlaku, i u pirinač, bude mi lepše.
Јарослав Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 O a sad za ove praznike kad pocnu da se pojavljuju kuvana jaja na svakom koraku tj. u svakom obroku. РУСКА САЛАТААААААААААААААА To samo za brata Lemija. Кад га спомену, шта је са њим? Нема га већ неколико дана.
soul wandering Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 punjene tikvice pa punjene paprike pa sarma, uvek!
ShinigamY Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Jucerasnji rucak kod ortaka. Seckano belo pilece meso, isprzeno, krompir pire, i neki sos od pecuraka. Zacina, tu i tamo. Prfekt
Night's Blood Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Кад га спомену, шта је са њим? Нема га већ неколико дана. Otkud ja znam. Ima zivot?
Јарослав Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 (edited) Ух, пуњене тиквице! Али са киселим млеком или павлаком. Може и без, али некако ми није то то. @ШајнингЕјми: Сос од печурака иде уз свако месо са кромпир пиреом. @NB: Леми? Edited April 9, 2012 by Јарослав
рогозуб Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Ja uvek u makarone stavim pavlaku, i u pirinač, bude mi lepše. nikad probao, ni jedno ni drugo.. makarone ionako retko jedem, a uglavnom sa paradajz sosom i sirom, a pirinach sa vegetom, ili ga samo posolim, a kad mi se jede slatko stavim kakao u prahu i shecjera.. moracju da probam to s pavlakom, dok ne izbacim mlechne proizvode iz ishrane..
Talvi Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 punjene tikvice pa punjene paprike pa sarma, uvek! punjene paprike >>> punjene tikvice >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> sarma, nešto najgore ikad
Јарослав Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Капирам да би добио масу минуса да ниси мод.
Dead Man Drinking Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Сарма >>> пуњене тиквице >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> пуњене паприке Мада сам једино пуњене паприке спремао 2 1
soul wandering Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Tikvice iznad svih samo zbog mirodjije. Mislim da je to jelo koje leti najcesce spremam. Pa sa jogurtom, ukusno a lagano
Recommended Posts