Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne, oće da ti otme Lua

Ovo.

Inace, sinoc spavala samo 4h, ustala u 6, polozila mali ispit, vratila se kuci, rucak punjne paprike, vecera pita sir. Sad pijem pivo, slusam Nest. Savrsen dan.

Posted

Inače, zanimljivo kako je Jare danas pravio zeljanicu, a ja upravo to doručkovao. Čudno ili ne? :haha:

Posted (edited)

Шта ћеш кад напољу није самртајм.

Иначе, један он топик. Сутра спремам нови рецепт:

Скувају се макароне и виршле. Макароне се оставе да се хладе, за то време се исецкају виршле и направи се сос од следећих ствари: ситан сир, јогурт (не превише јер није поента да макароне пливају), сенф, зачини (кари, оригано, со и шта ко већ воли). Онда се исецкане виршле сруче у сос и то иде преко макарона. Лако и брзо се спрема, а укус је феноменалан. Само треба пажљиво са каријем, баш га мало треба ставити да не би убио све остале укусе.

Лу, ја сам зељаницу правио у 6 поподне. Једино ако ти тад није доручак. :haha:

Edited by Јарослав
Posted

kad pomenu makarone, nikako da probam recepis koji mi burazer rekao da je hasao kod ortaka. pili i pirkali pa ih puklo na hranu i pohasali sve u gajbi, pa kad su gledali shta cje, taj ortak chija je gajba uzme i napravi makarone i stavi u njih malo vegete i pavlaku, kazhe burazer da je bilo okej jelo, al ono, bio je narivan, al u svakom sluchaju, probacju tipa sutra da vidim na shta to lichi..

Posted

Брате, нема ту ништа спектакуларно. Био је надуван, а тада је све спектакуларно. Мада, ако убациш жито које је клијало три дана...

@ДМД: Јебига, нисам ја смислио. :haha:

Posted

kad pomenu makarone, nikako da probam recepis koji mi burazer rekao da je hasao kod ortaka. pili i pirkali pa ih puklo na hranu i pohasali sve u gajbi, pa kad su gledali shta cje, taj ortak chija je gajba uzme i napravi makarone i stavi u njih malo vegete i pavlaku, kazhe burazer da je bilo okej jelo, al ono, bio je narivan, al u svakom sluchaju, probacju tipa sutra da vidim na shta to lichi..

Ja uvek u makarone stavim pavlaku, i u pirinač, bude mi lepše.

Posted

O a sad za ove praznike kad pocnu da se pojavljuju kuvana jaja na svakom koraku :haha: tj. u svakom obroku.

РУСКА САЛАТААААААААААААААА

To samo za brata Lemija.

Кад га спомену, шта је са њим? Нема га већ неколико дана.

Posted (edited)

Ух, пуњене тиквице! :wub: Али са киселим млеком или павлаком. Може и без, али некако ми није то то.

@ШајнингЕјми: Сос од печурака иде уз свако месо са кромпир пиреом. :da:

@NB: Леми? :haha:

Edited by Јарослав
Posted

Ja uvek u makarone stavim pavlaku, i u pirinač, bude mi lepše.

nikad probao, ni jedno ni drugo.. makarone ionako retko jedem, a uglavnom sa paradajz sosom i sirom, a pirinach sa vegetom, ili ga samo posolim, a kad mi se jede slatko stavim kakao u prahu i shecjera.. moracju da probam to s pavlakom, dok ne izbacim mlechne proizvode iz ishrane..

Posted

punjene tikvice pa punjene paprike pa sarma, uvek!

punjene paprike >>> punjene tikvice >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> sarma, nešto najgore ikad

Posted

Сарма >>> пуњене тиквице >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> пуњене паприке

Мада сам једино пуњене паприке спремао

• Upvote 2
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...