Dead Man Drinking Posted May 25, 2012 Report Posted May 25, 2012 Ja sam od vanjskih probao kanadske sa javorovim sirupom. Not bad.
jelchica Posted May 25, 2012 Report Posted May 25, 2012 E, ovaj recept što je Talvi turio - pre neki dan sam pravila po jaaaako sličnom receptu neke "domaće mafine sa džemom". Nači, isto to testo, izlije se u male ili normalne kalupe/pleh za mafine, u testo se mune jedna kašičica/kašika bilo kog džema ili krema (njam !!!), malo se gurne da potone u mafin i prstima mrdne testo navr' mafina da pokrije fil. Peče se 20-ak min. Baš je fino ispalo, naročito da bi se Mačka naopačka kajala što nije došla
Oak Posted May 26, 2012 Report Posted May 26, 2012 Danas sam posetio onaj krompirwood na slaviji, za mene koji obožavam krompir ono je savršeno 140 din "pakovanje" i dva sosa, uzeh čili i neki francuski. Samo šteta što mi nije bliže, svaki dan bih jeo tamo.
Berliner Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 americke palacinke iskljucivo s maple syrup-om. bude dobro ako se lepo napravi. ali to je otprilike pojedes jednu godisnje i dosta ti je. francuske palacinke (klasicne) su milion puta bolje naravno, pogotovo sa satoom i orasima, jebes sve drugo, to mogu ceo dan da jedem.
Јарослав Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Палачинке само слане. Кулен+павлака+качкаваљ.
Berliner Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Палачинке само слане. Кулен+павлака+качкаваљ. slane samo ako su pohovane. al to onda bude masno u picku materinu
Berliner Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 ako cu jesti nesto stvarno masno to mora biti neka dobra janjetina ili eventualno neki jako dobri cevapi ili neko mediteransko jelo s uzasno puno maslinovog ulja tipa brudet. sve ostalo jednostavno ne vredi. eventualno riblja corba, ali to ni ne mora biti toliko masno. 1
Berliner Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 pravi burek nisam nikad jeo, to planiram, ali nikako da odem u sarajevo. ovaj budjavi burek koji se pravi kod nas mi se ne svidja, precenjeno govno. 1
Helle Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 brudet sam probala par puta.. al' nista kao suseni bakalar s krompirom... yummmmm.
sale 3sm Larry Flynt Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 skoro uvek za dorucak. +paradajz+naravno Jogurt (moze umseto sira i kajmak) 1
Helle Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 Sale brate, poslje toga ne treba ti rucak.. za marendu samo musli sa joRgutom s' dosta voca.. do posla usput zgrabim slatko pecivo + ice coffee.. i to me drzi citav dan.
sale 3sm Larry Flynt Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 e pa nema mnogo na ovom tanjiru, al ne treba previse uzeti,taman stanes kad je najbolje.
Јарослав Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Има ли неко квалитетан рецепт за ћуритосе? Капирам да то баш желим да пробам. Делује подоста масно.
Ozziris Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 (edited) Ako bi neko bio ljubazan da napise neki recept za dobro testo za picu bio bi mu veoma zahvalan! ova gotova sranja sto se kupuju nisu ni za bacanje! @Jare jel to isto sto i curosi? ako jeste onda nema bolje nego kod lepog brke :Dhttp://www.gastronomad.rs/recepti28.html Edited July 18, 2012 by Ozziris
Јарослав Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Јесте, јесте, то је то. Неко га зове на један начин, а неко на други. Е, жив био.
Lou Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Ako bi neko bio ljubazan da napise neki recept za dobro testo za picu bio bi mu veoma zahvalan! ova gotova sranja sto se kupuju nisu ni za bacanje! http://www.youtube.com/watch?v=_S1xmfucvto
Јарослав Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Хтео сам исто да урадим, али ме мрзело да копам у потрази за постом.
MissionVao Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 Ja sam pravila po tom receptu, ispalo je ko hlebcina najgora (iako je bilo tanko). Nije licilo ni na jednu dobru picu koju sam jela
Recommended Posts