Guest RISE LORD VADER's guz Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 ja danas pravio špagete
MissionVao Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Ne. Klot. ih pa sad, zna se da je najbolje onako na lepinju (moze i hleb) pa seckani beli luk odozgo. Ili leba, masti i belog luka u prahu Cekam da budem single da bih opet jela to...
Sisus Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Pa sutni ga. Kakav je to decko kad ne da devojci da jede slaninu? Ja moju teram, ali nece. Kad sam bio na studijama, cetvrtak, dan kad nicega nema u frizideru. Bilo slanine, masti i pola vekne hleba. Sta da radim? Uzmem ti ja to pola vekne presecem horizontalno po duzini, namazem svinjskom mascu, naseckam slanine i stavim unutra. Kad sam pojeo taj sendvic, samo sam se odmakao od stola, seo na krevet, rasirio ruke i jedno 10-tak minuta nisam mogao da se pomerim. Tek tada sam dosao sebi.
Sgt.Splatter Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Ili leba, masti i belog luka u prahu ja mislim da je isla mast na leba, pa aleva paprika
Zyel Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Ma, leba, masti i vegete! Kad nema masti, može i sama vegeta na lebac. Jes da je malo suvoparno, al... ako ima piva, može i to da se pregura.
Machka Naopachka Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 e, pa hleb i beli luk, to kad se iseche hleb na krishke, svaka se jako jako namaze maslacom pa se stavi beli luk rendani i so, i to se vrati u formu vekne, umota u alufoliju i zapeche, to je super mada mi se smuchilo. sad cu da przim poslasticharsku kremu (kad se ohladi) u testu za przenje, mnjam
Zyel Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ovo: ... to je super mada mi se smuchilo. je moglo da zvuči i ovako: ... to je super mada mi se povraća od toga.
Machka Naopachka Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 ma, ne, ne povraca mi se od toga, samo sam se toga prejela u odr periodu zivota jer je to jako jeftina rana (kad ti ostane leba koliko hocesh ) odlichna je przena krema, mnogo mi se svidja do sad svaki recept koji sam probala iz te knjizice (gi dezdje, dezerti)
Guest RISE LORD VADER's guz Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 ja sutra roštiljam, teo danas, ali me omela jebena vrućina, sutra ne gine
Machka Naopachka Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 napolju? to je smrt na ovu vrucinu...
~ ت ~ Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 (edited) e, pa hleb i beli luk, to kad se iseche hleb na krishke, svaka se jako jako namaze maslacom pa se stavi beli luk rendani i so, i to se vrati u formu vekne, umota u alufoliju i zapeche, to je super mada mi se smuchilo. Moja kombinacija kada kriziram je ražani hleb sas belim lukcom, maslacem i solju. I dobitna je, maslac mnogo više dođe do izražaja sa ražanim 'lebcem, haha. Edited August 26, 2007 by Snouvi Džamejkan :)
Lex Luthor Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Restovani zec. Hm!? Nisamo odavno jeli...
imaginos Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 svaka cast momci - castitam! uspeli ste odlicnu temu da upropastite spamom i chatom. a onda ce moderatori, umesto da pobrisu vase chatove i da vam podele warnove, lepo da je zatvore. do prve prilike...
Lex Luthor Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 svaka cast momci - castitam! uspeli ste odlicnu temu da upropastite spamom i chatom. a onda ce moderatori, umesto da pobrisu vase chatove i da vam podele warnove, lepo da je zatvore. do prve prilike... Pa šta ćeš, kada više vole nas nego forum!
Hudini Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 uspeli ste odlicnu temu da upropastite spamom i chatom. Odlicnu temu? Ipak je ovo YuMETAL, zar ne? Upravo zamisljam Kerija Kinga za sporetom sa sve keceljom na cvetice i varjacom u ruci.
Machka Naopachka Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 o, ne, josh jedan lik koji ovo vidi kao METAL forum
Hudini Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Ja?! Ja cak ni ne slusam metal. A i volim da kuvam. Ne znam samo gde da pomenem restovanu zecetinu? Na forumu "Domaca Metal Scena"?!
Recommended Posts