Jump to content

Recommended Posts

Guest RISE LORD VADER's guz
Posted

ja danas pravio špagete

Posted
Ne. Klot. :)

ih pa sad, zna se da je najbolje onako na lepinju (moze i hleb) pa seckani beli luk odozgo.

Ili leba, masti i belog luka u prahu :mhihi:

Cekam da budem single da bih opet jela to... :)

Posted

Pa sutni ga. Kakav je to decko kad ne da devojci da jede slaninu? Ja moju teram, ali nece.

Kad sam bio na studijama, cetvrtak, dan kad nicega nema u frizideru. Bilo slanine, masti i pola vekne hleba. Sta da radim? Uzmem ti ja to pola vekne presecem horizontalno po duzini, namazem svinjskom mascu, naseckam slanine i stavim unutra.

Kad sam pojeo taj sendvic, samo sam se odmakao od stola, seo na krevet, rasirio ruke i jedno 10-tak minuta nisam mogao da se pomerim. Tek tada sam dosao sebi.

Posted

Ma, leba, masti i vegete! Kad nema masti, može i sama vegeta na lebac. Jes da je malo suvoparno, al... ako ima piva, može i to da se pregura.

Posted

e, pa hleb i beli luk, to kad se iseche hleb na krishke, svaka se jako jako namaze maslacom pa se stavi beli luk rendani i so, i to se vrati u formu vekne, umota u alufoliju i zapeche, to je super

mada mi se smuchilo.

sad cu da przim poslasticharsku kremu (kad se ohladi) u testu za przenje, mnjam :D

Posted

Ovo:

... to je super

mada mi se smuchilo.

je moglo da zvuči i ovako:

... to je super

mada mi se povraća od toga.

Posted

ma, ne, ne povraca mi se od toga, samo sam se toga prejela u odr periodu zivota jer je to jako jeftina rana (kad ti ostane leba koliko hocesh :) )

odlichna je przena krema, mnogo mi se svidja do sad svaki recept koji sam probala iz te knjizice (gi dezdje, dezerti) ;)

Guest RISE LORD VADER's guz
Posted

ja sutra roštiljam, teo danas, ali me omela jebena vrućina, sutra ne gine

Posted (edited)
e, pa hleb i beli luk, to kad se iseche hleb na krishke, svaka se jako jako namaze maslacom pa se stavi beli luk rendani i so, i to se vrati u formu vekne, umota u alufoliju i zapeche, to je super

mada mi se smuchilo.

Moja kombinacija kada kriziram je ražani hleb sas belim lukcom, maslacem i solju. I dobitna je, maslac mnogo više dođe do izražaja sa ražanim 'lebcem, haha. :opusteno:

Edited by Snouvi Džamejkan :)
Posted

svaka cast momci - castitam!

uspeli ste odlicnu temu da upropastite spamom i chatom. a onda ce moderatori, umesto da pobrisu vase chatove i da vam podele warnove, lepo da je zatvore. do prve prilike...

Posted
svaka cast momci - castitam!

uspeli ste odlicnu temu da upropastite spamom i chatom. a onda ce moderatori, umesto da pobrisu vase chatove i da vam podele warnove, lepo da je zatvore. do prve prilike...

Pa šta ćeš, kada više vole nas nego forum!

Posted
uspeli ste odlicnu temu da upropastite spamom i chatom.

Odlicnu temu? Ipak je ovo YuMETAL, zar ne? Upravo zamisljam Kerija Kinga za sporetom sa sve keceljom na cvetice i varjacom u ruci. :mhihi:

Posted

Ja?! Ja cak ni ne slusam metal. A i volim da kuvam.

Ne znam samo gde da pomenem restovanu zecetinu? Na forumu "Domaca Metal Scena"?!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...