Guest RISE LORD VADER's guz Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 ili crnogorska mjetal scjena???
Machka Naopachka Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 joj, izvini, meni se izgleda samo uchinilo da spamujesh.
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 k'o je rekao ja sam rekao šunka? iskreno se nadam da će se kotlićijada održati u nedelju, uželeh se
Sisus Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 U nedelju najverovatnije sastavljam masinu koju sam rastavio ove nedelje. Crnjak, izgleda da necu stici. Dokle to traje?
Sgt.Splatter Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Ne znam samo gde da pomenem restovanu zecetinu? Na forumu "Domaca Metal Scena"?! Na Thrash/NadimaC , ima tamo jedan Zec XD
Hudini Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 iskreno se nadam da će se kotlićijada održati u nedelju, uželeh se Zvanicno obavestenje iz prve ruke: kotlicijada u nedelju 9. septembra. Pederi iz omladinskog nisu hteli da nas puste sad i naravno jos uvek imaju pravo da odloze sve to za januar iduce godine.
Lex Luthor Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) Zato je potrebno da imamo sopstvenu instituciju koja ce se brinuti zvanicno o tome. Ovako svako moze da nas jebe u zdrav mozak kada hoce i koliko hoce. Mmmmmmmmmmmmm mozak, jede li neko od Vas mozak od svinje? To je samo jedan od 21 ukusa koliko ih ima na pecenoj svinjskoj glavi. Edited August 28, 2007 by Lex Luthor
Lex Luthor Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 imash neki recepat za toga? Odseces svinji glavu, strpas u rernu na 15 stepeni, povremeno prelivas pivom, pa sa malo putera rastoplenog prelijes na kraju i to je to...
MissionVao Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 15 stepeni?? ladna prasetina, nema shta.
Machka Naopachka Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Odseces svinji glavu, strpas u rernu na 15 stepeni, povremeno prelivas pivom, pa sa malo putera rastoplenog prelijes na kraju i to je to... ok, 150. imash neki bezalkoholni recept? ozbiljno.
Hudini Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Mmmmmmmmmmmmm mozak, jede li neko od Vas mozak od svinje? To je samo jedan od 21 ukusa koliko ih ima na pecenoj svinjskoj glavi. Pohovani svinjski mozak je prava poslastica. Ne znam zasto ljudi izbegavaju da ga jedu, kao i prasece testise (takodje specijalitet). Uopste se ne salim!
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 raspolutio lobanju i dimio 5 dimova, zatim sušio trenutno je u zamrzivaču, bojim se da probam
feyd Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Pohovani svinjski mozak je prava poslastica. Ne znam zasto ljudi izbegavaju da ga jedu, kao i prasece testise (takodje specijalitet). Uopste se ne salim! obozavam mozak, na sve nacine. problem je samo visok sadrzaj masti i holesterol, tako da ga ne jedem cesto.
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 to ja klopam par puta godišnje (kad god koljem) i tad mu se osvetim
Hudini Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 obozavam mozak, na sve nacine. problem je samo visok sadrzaj masti i holesterol, tako da ga ne jedem cesto. Koliko god da ima, jos niko od malo mozga nije umro. Inace je zivotinjska mast daleko zdravija od biljne (koju ljudski organizam skoro uopste ne moze da svari, vec je samo talozi). DOLE VEGETARIJANCI!!!
feyd Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 nalozila sam se u poslednje vreme na lignje uzasno. i jako ih dobro spremam, bez lazne skromnosti. calamari <3
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 na koji način, moliću???
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 (edited) fuckin telekom adsl Edited September 3, 2007 by IN THE NAME OF GUUUZ
Hudini Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Ma jok, forum nesto zakucava ovih dana. Svi ostali sajtovi rade normalno.
feyd Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 stavis malo ulja u tiganj, ubacis ociscene i iseckane lignje, dinstas pokljopljeno nekih 20-ak minuta (dolivas malo vode ako treba). ne treba dodavati soli, posto su lignje dovoljno slane po sebi, eventualno dodas malo bibera ako ti je gusht. ocistis dosta belog luka, sitno iseckas, pomesas sa sitno seckanim persunovim listom i maslinovim uljem. kada su lignje gotove, skines tiganj sa vatre i prelijes ih mesavinom belog luka, persunovog lista i maslinovog ulja. ostavis da stoji par minuta u poklopljenoj posudi i upropastis se jeduci.
Lex Luthor Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Ma ništa bez hobotnice na roštilju! Kako možete jesti one ljigave lignje?
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 pun mi kurac ovog paradajza koji nije nikakav, jedva čekam kiseli kupus, pa da uzmem lončugu od 10 litara, da natrpam red kupusa, red suvog mesa (slaninice, kobaje, rebarca, kolenica...) do gore, pa uz to opalim kuvana krompira u ljusci, a onda preko toga opalim par kila špriceri!!!
Recommended Posts