Face Of Melinda Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Brza lewtnja salata-obrok (barem je meni obrok) Caprese salata u originalu mocarela-bosiljak-paradajz, preliti sa kasikom maslinovog ulja i dodati soli po ukusu, kako je dobra mocarela ukusna ali i malo jace cene, varijacija na temu je mladi sir-bosiljak svez- paradajz, maslinovo ulje i pospem sa mesavinom zacina iz Provnase (premia). Obrok ili starter u svakom slucaju super je ukus a pristupacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 a i dekorativno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Ja sam umesto mocarele koristila fetu. Komotno može da bude obrok, pogotovo po ovoj vrućini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 pa da, ja sad tako sebi i spremim za dorucak i nosim na posao, nema sanse tesko nesto da jedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Ja iseckam belo meso i ubacim i bude obrok Definitivno ništa bez mesa ne mogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Ja u poslednje vreme kuvam klasična jela, slatki kupus, grašak, bećarac.... Izigravam domaćicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 nosenje klope na posao je jedan od boljih stvari koje covek sam sebi moze da uradi podrska za to uvek btw sinoc spremila laganu malu musaku sa tikvicama - 200g sampinjona - saka kukuruza - 2 mlada luka - 1 oveca tikvica - 4 paradajza - sir gauda - 4 jaja - ulje, so, tucana ljuta paprika, curry, maslinovo ulje na ulju proprziti tucanu ljutu papriku, dodati sitno seckani luk i kukuruz, zatim seckane sampinjone i na kraju 2 paradajza zaciniti i skinuti sa vatre kad bude skoro gotovo u posudu za rernu poredjati tikvicu isecaknu na kolutove u to sipati ono sa pecurakama, na kraju preko svega iseci na kolutove 2 paradajza i razbiti jaja preko toga zapeci u rerni na kraju staviti sir da se istopi i linuti malo maslinovog ulja i pojesti sa pavlakom nea slike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Super je kad imaš gde da ostaviš hranu. Kod mene na poslu imaš ormarić i to je to. Ne možeš nositi ništa što zahteva frižider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 uzmi one airtight posude, drze klopu svezom ceo dan a nemanje frizidera na poslu mi je jako poznato... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Imam neke Taperverove, bile su ok. Narednih 1.5 godinu ne moram da mislim o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 A sta nosite na posao? Kod mene ima frizider al nema mikrotalasna. Nesto sam sve vrtela salate u krug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 sta znam, ono sto inace jedem dinstano povrce sa jajima socivo sa kikirikijem i suvim sljivama proja i sta ima zanimljivo u frizideru dinstane ljute tikvice da susenim paradajzom kozji sir i ljuti kukuruz sa svezim paradajzom bukovace sa prelivom od djumbira i maslinovog ulja pitu sa pavlakom i prazilukom kad mi spremi cjale na puteru przene snicle od soje sa kimom i dinstana sargarepa uglavniom tako nesto sto se ne prosipa i sto ima ok ukus i kad nije vruce ponekad uturim onaj tonus leba i nabrljam dosta taana da umacem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 (edited) mi imamo frižider al je pun viskija i koka kole i ostataka od doručaka raznih pa se stalno naručuje pice, pljeskavice, palačinke, sendviči, prženice, pašteta i paradajz, bifteci, sto kuraca a imamo i ekspres restoran na 50 metara, pa jedemo i kuvano Edited July 16, 2015 by Underkuruz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 sreca da ponekad jedes corbice inace bi krepao Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 moglo bi to opet pre neki dan mi se smučilo standardno smo ostali do kasno i ja popizdeo, otišao kući po kuvana jela i vratio se da jedemo k'o ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Kuruze promašio si temu. @Macka I ja sam uglavnom nosila salate dok smo imali frižider. Samo, ja volim mlečne proizvode, a bez frižidera nema ni njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 meni glupo da nosim salate kao obrok na posao posto nema smisla da nosim toliku ciniju koliku zelim ovo kuvano ipak zauzme dosta manje mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 (edited) U mojim salatama bude testa i mesa. Edited July 16, 2015 by Night's Blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 to onda nije salata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Jbg, svuda ih tako nazivaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 ma znam, tako je moj dragi otisao na salatu sa ortakom kad se nisam slogirala a onda i je rekao da je bila odlicna salata sa nemackim rostilj kobasicama to je vec bilo realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Ja u poslednje vreme kuvam klasična jela, slatki kupus, grašak, bećarac.... Izigravam domaćicu. Svaka čast, to su prave stvari samo mene mrzi, pa muljam šta ima i može da bude gotovo brzo Tj, ili belo meso i salata ili tunjevina i salata a kad sam baš u fazonu, skuvam neku testeninu pa umuljam i to tražim sad neke brze a jestive čorbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 brze i jestive corbe po mom iskustvu mogu biti sve koej podrazumevaju pola kilograma dinstanog seckanog povrca (recimo sargarepa, tikvice, paprika, patlidzan, paradajz...) to dodas u litar vode i prokuvas malo i dodas na kraju razmuceno jaje u pavlaci i zacinis ako te ne mrzi, skuvas u vodi pre negos to stavis sve ovo malo pirinca, da ne bude "prazno" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Tako sam nešto i probavala al ne bude brzo a bude kuso Nemam skil za tu zdravu hranu, tek se učim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 samo nemoj previse vode da stavis, to ubije sve bolje da ispadne kashasto nego retko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts