Night's Blood Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 To je najobicnija i najlepša bela čorba. Ne treba ni kuvanim jelima puno vremena, počneš pre nego što ogladnis i kupiš ekspres lonac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Sto se tice corbe, ima lajt varijanta, uz dete sam provalila kako je stap blender strava syvar. Skuvam povrce pa pola odvadim ko dekoraciju a pola izblendiram i vratim ono neblendirano. Tadaa gusta corba sta znam, ono sto inace jedem socivo sa kikirikijem i suvim sljivama bukovace sa prelivom od djumbira i maslinovog ulja Aj daj recepte? meni glupo da nosim salate kao obrok na posao posto nema smisla da nosim toliku ciniju koliku zelim ovo kuvano ipak zauzme dosta manje mesta Kuruze promašio si temu. @Macka I ja sam uglavnom nosila salate dok smo imali frižider. Samo, ja volim mlečne proizvode, a bez frižidera nema ni njih. E a ona hipsterska fora sa teglom? Meni deluje cool. Dole dressing i teske stvari a gore zelenis i onda kad izrucis pomesa se fino a kao ostane pristojno sveze. Nisam probala, samo sam citala na netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Zaa posao samo isprobane varijante, kad radiš od 6 a doručak ti je tek u 10, ne želiš da ostaneš bez njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 ja dok sam na poslu jedem bukvalno 4 puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Daj onda slike dok se ne ugojis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Snajka sad ti je prilika da isprobas i uvezbas nove fore. Meni bas treba apgrejd skilla kuvanja za par dana unapred, sad sve vise od kad mladunce jede sto i mi. Al nekako nikako da stignem da se bavim time Sale, majstorski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 otprilike ovako posto recept nema skuvas socivo sa lovorom, ocedis u malo putera* proprzis seckane suve sljive par komada, tipa 4-5, cisto da puste ukus a mozes i jedan manji crni luk u to da stavis, da se izdinsta da bude onako staklast onda u to sipas ocedjeno socivo i ostavis na vatri uz mesanej jos koji minut na kraju pospes mlevenim kikirikijem (ja obicno stavim peceni neslani) i dodas ako hoces curry* i malo maslinovog ulja * i ovde dodas i ljutu tucanu papriku ako si psihopata kao ja dobijes tako polukonzistentnu smesu koju mozes da mesas sa salatom ili da glumi glavno jelo fora je sto suve sljive puste onaj "dimljeni" smek ili "nemacka" varijanta, ne stavis curry, vec na kraju sipas malo sirceta i sve pomesas sa makaronama i upropastis se od klope a ovo za bukovace bio je neki krsten recept ako ga nadjem postujem znam napamet samo cjaletovu izvedbu isprzis bukovace sa susamom u posudicu sipas maslinovo ulje i pomesas mleveni djumbir i cayene pepper ko neprijatelju da spremas i ako volis sitno seckani beli lik dodas ako imas i malo kumina, maaaalo onda sve to prelijes preko bukovaca, tako da im je reckava strana na gore, da lepo upiju ostavis da se ohladi a ima i varijanta sa svezim rendanim djumbirom, narendas i ostavis preko noci da odstoji u maslinovom ulju i ostalo uradis ko u receptu ili, ako volis slatko i ljuto rendani djumbir sa medom i cayene pepper, pa prelijes preko bukovaca kad nadjem pravi recept postovacu, u mojoj familiji je ovaj fazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 ^^^ ja ovo moram da overim.. zadnjih nedelju dana sam na povrcu, znaci meso mi se ne jede ama ich... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Cool, socivo pravim kolko sutra Ne moras traziti recept ovako je dovoljno, i hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 nemoj samo da zaboravis da izvadis lovor kad se skuva socivo grozan je kad ga jedes ko sto sam ja zaboravljala redovno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Kakva odvajanja, pa sta je jedno pilence Nego super su one kese za rernu. Stavim unutra piletinu, krompirice, povrca...njam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Ko pali rernu na 40 treba ga u zatvor sto dize temperaturu Muahahahah Osim toga, meni te kese uvek puknu. Bolje u vatrostalno staklo pa malo poklopim malo otklopim i eto socno iz rerne Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Kakva odvajanja, pa sta je jedno pilence Nego super su one kese za rernu. Stavim unutra piletinu, krompirice, povrca...njam Pile, pecurke i krompir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Ste ludi, kuvate leti. Koliko povća i voća svuda okolo, samo dodate orašide i semenke u ishranu zbog radi masnoća i finito. Ok, može i koje jaje da se skuva i mleko da se usiri, ali ništa više od toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Nemere bez mesa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Slučajno dadoh minus Mesožder u meni je razočaran Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 E'o ti za popravni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Zajebi, omašiću opet bem ti tačskrin Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Sta sve necu za plus da uradim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Evo ti sva 3 SW, kako se desilo da mi uđeš u profil? I daj slike, može i dok jedeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Ste ludi, kuvate leti. Koliko povća i voća svuda okolo, samo dodate orašide i semenke u ishranu zbog radi masnoća i finito. Ok, može i koje jaje da se skuva i mleko da se usiri, ali ništa više od toga. Kad cale dodje na ručak posle rintanja bas mu se jedu semenke i povrće. Ja volim da jedem kuvana jela, a za sat vremena spremanja neću umreti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 pojma nemam, pre nego sam se ulogovala, ali bez brige nisam ti gledala profil:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Nisam ni ja odavno, moraću da pospremim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Zato je plin keva, najbrze se skuva na plin i najmanje zagreje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 sve je bolje od staklene ringle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts