kuruz Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 s karfiolom najbolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 2 mlada crna luka 1 mladi beli luk 2 supertanka reznja sapunjare slanine 5 jaja nekoliko kapi maslinovog ulja so, biber luk iseckati na super sitne kockice, slaninu isto izdinstati na ulju dodati jaja, isprziti sve uzivanje jebeno svako drugo jutro ovo mi je dorucak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 sapunjara i maslinovo ulje Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 I Rusija i EU. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 kad te doktorka cuje sta jedes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 sapunjara i maslinovo ulje sapunjara radi ukusa, sve sto spremam spremam na maslinovom ulju kad te doktorka cuje sta jedes... smem da se kladim da zdravije jedem od nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 proteinskog sejka eksas cilu kriglu fazon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Nisam pio protein mesecima Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 sad pije sterojid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 JEBEŠ SVE DRUGO KAD JE BILDANJE U ĐIRU Ma nije mi jasno zašto pržiš išta na maslinovom ulju, nema mi logike Ja sa maslinovim uljem pravim salate i to, jaja/meso/štagod pržim na masti Drugarica koja je na hrono ishrani samo na masti sme da jede (a i na više strana sam čula da je zdravija) I npr belo meso na ulju mi je ko opanak, a na masti lepo i mekano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Puter zakon Maslinovo ulje, postoji ono za spremanje na vatri i ono za salatu. Al spremanje na msti kuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Mast kida Zdravije je nego što misliš Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 puna vitamina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 ha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Mas'4Life. Maslinovo ulje je dovoljno termostabilno za visoke temperature. Eve, meni ovo dosta: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877705815004415 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=ZkDKe7tKtAw&feature=share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 @-kris Na ne sumnjam da je zdravo, al se oseca bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 JEBEŠ SVE DRUGO KAD JE BILDANJE U ĐIRU Ma nije mi jasno zašto pržiš išta na maslinovom ulju, nema mi logike Ja sa maslinovim uljem pravim salate i to, jaja/meso/štagod pržim na masti Drugarica koja je na hrono ishrani samo na masti sme da jede (a i na više strana sam čula da je zdravija) I npr belo meso na ulju mi je ko opanak, a na masti lepo i mekano Vise volim, navika., salatu spremam sa lanenim uljem, ja uglavnom jedem kuvano belo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Kako možeš kuvano belo sve ti jebem @madre Ja to ništa ne osećam, brda ljudi se žali na svinjsku mast i kozje mleko, a ja na tome odrasla (i bogme baš sam fino porasla ) A i te domaće zdrave stvari koje mi nisu bile ukusne sam morala da jedem jer baba nije nikad napravila nešto drugo jer se nama ne sviđa to što ima za ručak, nego je bila u fazonu 'da su gladni, ne bi izvoljevali' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Haha to jeste, i moj cjale nam je govorio "ako pitas sta he za rucak nisi dovoljno gladan" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 ja skoro prestao da pijem mleko, nepodnošljiva su mi sva iz kutija, flaša i kesa ništa od toga nema normalan ukus i miris, sve isprana sranja sa ukusom destilovane vode Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Kako možeš kuvano belo sve ti jebem vidljivi trbusnjaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Sta fali kuvanom belom? Sem ukusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Dijeta se drzi radi izgleda, a ne radi ukusne hrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 (edited) Kuruze, delim utisak o mleku dostupnom u prodavnicama, ali mleko "Zapis tare" je sasvim solidnog kvaliteta i drugačije od svih. Čak ponekad-nekad kad me ne mrzi skuvam litar njihovog mleka i ujutru skinem dozicu mladog kajmaka Ima u InterEx-u, sigurno ima i drugde ali ne znam gde Edited June 17, 2016 by jelchica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts