soul wandering Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 meni su takva ona sa malim procentom mlecne masti, zelena kravica recimo ostalo je ok a mozda i zato sto sam 2x u zivotu pila domace mleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 zapis tare svi proizvodi >>>>>>>>>>>>>>>> svi ostali mlečni proizvodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 a mozda i zato sto sam 2x u zivotu pila domace mleko. Same here, svaki put kad sam probao imalo mi je preintenzivan ukus, čak mi je i nekako gadno, nema šanse da bih ga mogao redovno piti! Mada i inače nisam neki ljubitelj mlijeka... Zato sireve obožavam, i kravlje i kozje i ovčije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 sve isto i kod mene, i to sto sam probala bolje da nisam a bez jogurta ne mogu da zivim, padam u krizu ako ne popijem u toku dana bar jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 @Bogdan Meni to tvrdo, ne mogu kuvano Što se dijete tiče, prilično sam sigurna da se nisam nagojila od belog mesa isprženog na pola kašičice svinjske masti Mom bratu se vide trbušnjaci a jede to isto meso, tako da sve to valja, samo (me) uništavaju slatkiši Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 i ja moram stati sa jelom, ne smem vise kg dobiti, ovo mi je gornja granica Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 @Bogdan Meni to tvrdo, ne mogu kuvano Što se dijete tiče, prilično sam sigurna da se nisam nagojila od belog mesa isprženog na pola kašičice svinjske masti Mom bratu se vide trbušnjaci a jede to isto meso, tako da sve to valja, samo (me) uništavaju slatkiši Koliko kila ti ima brat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Ima možda nekih 75 do 80, ali nije žgoljav, nizak je i sitan, ima dosta mišića Do trećeg razreda srednje mislim da je imao do 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Kuruze, delim utisak o mleku dostupnom u prodavnicama, ali mleko "Zapis tare" je sasvim solidnog kvaliteta i drugačije od svih. Čak ponekad-nekad kad me ne mrzi skuvam litar njihovog mleka i ujutru skinem dozicu mladog kajmaka Ima u InterEx-u, sigurno ima i drugde ali ne znam gde e hvala, potražiću ćak mislim da na Đeram pijaci ima prodavnica u kojoj se prodaju samo "Zapis Tare" proizvodi litar mleka dnevno mi je standard kad sam kod kuće, jogurt sam ranije pio samo kad ga i drugi sipaju, ali od dolaska u Beograd i susreta sa industrijskim mlekom i asfaltom, mnogo sam smanjio slično je i sa vodom, ali to je neka druga tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 kozije mleko >>>>>>>>>>>>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 kozije mleko >>>>>>>>>>>>>> najbolja stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 e hvala, potražiću ćak mislim da na Đeram pijaci ima prodavnica u kojoj se prodaju samo "Zapis Tare" proizvodi Zapis Tare ima najbolji mileram na svetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 nije bilo mleka danas, renoviraju prodavnicu meh sutra pohovane tikvice, paradajz i sir za doručak nešto dobro i od leta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Keva mi kupila onaj keramicki tiganj kakva milina dinstane tikvice sa puterom i paradajzom povrce iz baste tikvice su ultimativna lenja klopa Kuruze vidim cepa se ista kombinacije u drugoj izvedbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 ne treba skrnaviti puterom burazer uzeo taj keramički tiganj pre neki dan, odma se vrte palačinke svakog dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 ne diraj u puter ze veceru punjene tikvice, unutra sragarepa, pirinac, dinstani luk, orasi pokriveno kolutovima paradajza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 (edited) večera suvo meso, paradajz, jogurt ručak musaka, paradajz sutra ujutru već pomenute tikvice, sir i paradajz paradajz is the key Edited June 17, 2016 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Ja pravio za večeru omlet sa šampinjonima i paradajz lostom... 4 komada svežih jaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 ima li neko preporuku za tiganj, stari sam juce sjebao, a i onako je bio los? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 Bolje kiselo mleko nego jogurt. Jogurt je pun skroba ili cega vec a kiselo mleko je zdravije. Inace kao mali pio sam domace kravlje mleko, samo procedjeno, i to flasu skoro odjednom Zato se sada userem ako popijem pola case Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 , ovo mi je gornja granica Jel vidiš preko gornje granice? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 Što se tiče skroba, macneš na dlan malo jogurta i ka'neš lečka joda i ako dobiješ ljubičastu boju/indigo ima skrob. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 Hejle pojma nemam sta si me hteo pitati, ako je nesto bitno preformulisi mi zivota ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 (edited) Ja bih te docekao na ove gresne i ranjene ruke, ali moja glava mnogo prica, odsecite je! Aluzijica na hiljadu tri stotina osamdeset devete, posao je Milos, da ugusi klevete... http://www.youtube.com/watch?v=_ZOdLoKWebI A i sta se ja mesam koji moj... Edited June 19, 2016 by Sreta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts