Jump to content

Kuvanje

krezavy

Recommended Posts

a mozda i zato sto sam 2x u zivotu pila domace mleko.

Same here, svaki put kad sam probao imalo mi je preintenzivan ukus, čak mi je i nekako gadno, nema šanse da bih ga mogao redovno piti!

Mada i inače nisam neki ljubitelj mlijeka... Zato sireve obožavam, i kravlje i kozje i ovčije.

@Bogdan

Meni to tvrdo, ne mogu kuvano

Što se dijete tiče, prilično sam sigurna da se nisam nagojila od belog mesa isprženog na pola kašičice svinjske masti :haha:

Mom bratu se vide trbušnjaci a jede to isto meso, tako da sve to valja, samo (me) uništavaju slatkiši

@Bogdan

Meni to tvrdo, ne mogu kuvano

Što se dijete tiče, prilično sam sigurna da se nisam nagojila od belog mesa isprženog na pola kašičice svinjske masti :haha:

Mom bratu se vide trbušnjaci a jede to isto meso, tako da sve to valja, samo (me) uništavaju slatkiši

Koliko kila ti ima brat?

Kuruze, delim utisak o mleku dostupnom u prodavnicama, ali mleko "Zapis tare" je sasvim solidnog kvaliteta i drugačije od svih. Čak ponekad-nekad kad me ne mrzi skuvam litar njihovog mleka i ujutru skinem dozicu mladog kajmaka :)

Ima u InterEx-u, sigurno ima i drugde ali ne znam gde

e hvala, potražiću

ćak mislim da na Đeram pijaci ima prodavnica u kojoj se prodaju samo "Zapis Tare" proizvodi

litar mleka dnevno mi je standard kad sam kod kuće, jogurt sam ranije pio samo kad ga i drugi sipaju, ali od dolaska u Beograd i susreta sa industrijskim mlekom i asfaltom, mnogo sam smanjio

slično je i sa vodom, ali to je neka druga tema :haha:

Keva mi kupila onaj keramicki tiganj

kakva milina

dinstane tikvice sa puterom i paradajzom

povrce iz baste :wub:

tikvice su ultimativna lenja klopa :)

Kuruze vidim cepa se ista kombinacije u drugoj izvedbi :haha:

Bolje kiselo mleko nego jogurt. Jogurt je pun skroba ili cega vec a kiselo mleko je zdravije.

Inace kao mali pio sam domace kravlje mleko, samo procedjeno, i to flasu skoro odjednom :mrgreen: Zato se sada userem ako popijem pola case :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...