Генеральный Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Mali majonez Гурманчино, ово је баш дало зајебану пикантну ноту целој причи! Имам утисак да ова шљакерска гурманска опсервација носи радни назив ''слатко слани парализер у полутци испипаног леба''.
Sisus Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Eeee ja sam juce cvarke pravio... Kad vec pre? Pa jos nije 29-i.
Kokopelli Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 (edited) Upravo sam napravila super doručak: Staviti mlijeko da se podgrije, u međuvremenu u tanjir ubaciti malo čokolina, mljevene plazme i cimeta. To izmiješati, pa preliti mlijekom. Na kraju dodati mrvicu meda. Mmmm, pojedoh pun tanjir edit: Napravila sam i ručak, ali ništa specijalno za priču. Edited November 14, 2007 by Kokopelli
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 ranoranilac, a? ljudi, ukiselio mi se kupus, al' će da bidne podvarka!!!
Kokopelli Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Jesam ranoranilac, nego kasno doručkujem. Navikao organizam tako. Šta da mu radim... Ljak, ja mrzim podvarak
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 zavisi koj ga pravi
Hudini Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Staviti mlijeko da se podgrije, u međuvremenu u tanjir ubaciti malo čokolina, mljevene plazme i cimeta. To izmiješati, pa preliti mlijekom. Na kraju dodati mrvicu meda. Mmmm, pojedoh pun tanjir Ja to nisam jeo još otkad su mi zubi iznikli.
Platina Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 FUJ! Ja to ne volim. Kad sam imala strašnu anginu pre 3-4 godine i nisam mogla da jedem ništa čvrsto, smučili su mi se i čokolino i plazma i slični...
^Suicide_Pony^ Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 cokolino moze nekome da se smuci?
Platina Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 O da...jela sam ga jedno 3 nedelje praktično svaki dan. Jedno je kad jedeš nešto zato što voliš, drugo je kad si primoran.
Hudini Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Znam taj osećaj. Jednom kad sam ležao u bolnici svi su mi donosili banane jer sam ih tad voleo. Od tada je prošlo 6 godina, a banane su mi se toliko smučile da sam tek letos pojeo prvu od tad...
Machka Naopachka Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 hm. na monci (onom gay fancy vSpla) imaju neki buckurish od mleka i plazme. supel je a chokolino je izbacio chokolino MAXI koji sam zdrala puno puno pravila sam cezar salatu nije loshe. mada, malo mi je fake to sa majonezom, ili mi se samo smuchilo. pominjem jer sam na ovoj temi trazila recepat za istu... pitanje za kineze: kako se zove onaj duboki tiganj u kom se przi povrce? :kme:
Генеральный Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 да није вок? или је беше вок на кинеском папуча зделана у Новом Пазару...
Hudini Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Jeste vok. Moja sestra od ujaka obožava da kuva kinesku 'ranu pa sve sprema u tom čudu. Ja kinesko baš i ne ljubim, ali kad je čovek gladan može da posluži.
Kokopelli Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Ja to nisam jeo još otkad su mi zubi iznikli. Čak ni plazmu? Redovno jedem čokolino, mada one druge vrste tipa frutolino, keksolino, medolino ne volim. Volim da pravim i griz sa cimetom, mmmm Moja sestra od ujaka obožava da kuva kinesku 'ranu pa sve sprema u tom čudu. Mmm, trebala bih upoznati tvoju sestru, čisto da me nauči trikovima
Hudini Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Jesam plazmu, ali ne mlevenu... Pitaću sestru za koji recept, pa ću okačiti ovde.
Platina Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Ajd stvarno okači i mene zanima... Realno mogu malo i da prosurfujem po netu, ali draže mi je da vidim kad neko napiše jer je to provereno dobro, a i razmena iskustva kad je kuvanje u pitanju je odlična stvar.
Peti.Maj Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 bruskete: na hleb malo maslaca i preko tanko izrezane kriske (engl. slice) bijelog luka. stavi to u rernu. kad luk zamirise,izvadi, stavi sos od paradajza i kockice sira (bilo kojeg). pricekaj dok se sir istopi i to je to... jako ukusno a veoma jednostavno i brzo se sprema.
Vresište Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 E tunjevina sa slatkim kukuruzom i ne(preterano)masnim krem sirom plus neshto tipa majchine dushice ili neke takve fine travnate zajebancije (sve pomeshano u jednom)+ crni hleb i brate/sestro/ostala rodbino ultra gotiva sendvich...
Poison Ivy Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 (edited) cokolino moze nekome da se smuci? To nije moguce!!! Cokolino je njaaaaaaaaaaaam!!! Jeste vok. Moja sestra od ujaka obožava da kuva kinesku 'ranu pa sve sprema u tom čudu. Ja kinesko baš i ne ljubim, ali kad je čovek gladan može da posluži. Sto??? Meni se svidja jer nema mnogo jebavanja oko sporeta,sve je tako lepo i sveze,toliko povrce...a tek kombinacije zacina... Mada ipak meso je meso!!!Ziveo tartar biftek!!! Edited November 21, 2007 by Enchantress
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 jesu, ako nisi previše gladan
Recommended Posts