Jump to content

Recommended Posts

Guest Brainsaladsandar Guuuz
Posted

ima droždine, ako su domaće, one kupovne su sa prezlama proprženim na gomili masti - proverena informacija

Posted
e kad smo kod cvarci,

sremski su kao cips mljac,

a ovde u banatu mozes da ih seces macetom koliki su,

a te sremski sir!!!!nema boljeg!!!!

cvarci i sir uff!al sremski!!!!

0_o

...grrrr...

...mada..mozda i imash pravo..taj sremski sir znam provereno da valja...

Posted
Evo, veceras dolaze Sremci u Zrenjanin. Hocete da vam donesemo malo sira, cvaraka?

...Sira mozda niste doneli ali ste u busu poneli definitifno par chvaraka...

(objasnjenje:video sam minibus pri ulasku u grad) :mhihi:

• 2 weeks later...
Posted

uh, večeras će biti đakonija!!!

uvek se sam sebe uplašim na slavama

Posted

Jel Veljko slavi uopšte? Nisam bio s njim nedelju dana, reko mi je da će možda raditi. Sad mi je bez veze da ga zovem da ga pitam.

Posted (edited)
To u redu. Mislio sam da mislis na kupovne.

Ima bar jedna pekara u kojoj su pravi cvarci - na raskrsnici izmedju Cuburske, Cara Nikolaja II i Marsala Tolbuhina. Ta ista je i u Marsala Tolbuhina malo ispod ugla s Knjeginje Zorke. Obe rade non stop osim nedeljom.

Cuveni Trpkovic se ne dovodi u pitanje, ako uopste prodaju takve pogacice :lol:

Valjda ce danas na slavi biti nesto jestivo, mrzim one ogavne filete oslica, ima samo kozha, kosti i masno brasno od pohovanja :puke:

Mrzim i sarme s orasima, ne znam kako se to jede. Al zato ce biti ruska salata s low fat majonezom i sirom od palminog ulja :lol:

Edited by Double Fire
Posted

meni ne gine prasetina, prave sarme, predjela takođe prava, recimo barena krmenadla ili šunka, pa preko toga opalim gajbu pivkana

a na kolače dođem sutra

Posted

Ja obično imam sledeći plan: kod tetke na ručak (sarma, prase i ostalo), kod Dade na kolače i pasulj za večeru (jer njena mama pravi samo posno), a kod Veljka na uništenje. Prošle godine sam došao kući od Veljka u 8 ujutru.

Posted
Ima bar jedna pekara u kojoj su pravi cvarci - na raskrsnici izmedju Cuburske, Cara Nikolaja II i Marsala Tolbuhina. Ta ista je i u Marsala Tolbuhina malo ispod ugla s Knjeginje Zorke. Obe rade non stop osim nedeljom.

Dzabe mi objasnjavas, nisam iz BG-a. :)

Ali, opet, sumnjam da imaju cvaraka tamo negde u avgustu, septembru. To tad bi se pojeli.

Posted

evo vratih se sa slave i nisam otišao na temu odvaljivanje od života - alkohola, jer se nisam odvalio, nisam se čak ni prejeo, imao sam slow 'n easy strategiju, ošo na slavu u 21h, što je takođe čudno po mojim merilima, al ajd sad, lepo seo, spičio čorbu i sarmu i tu prestao(predjela nisam ni okusio - stara varka za uništenje), onda krenuo sa pivkanima - ali lagano, uživao u raznoraznoj muzici, na kraju i puštao istu, da bi tek oko 3 krenuo sa pečenjima + salatama, nakon čega još par piva , so i'm still alive

sarma je bila vow!!!!!!!! inače moj omiljeni deo svih slavlja

perfektan odnos mesa, dovoljno suvih rebaraca usput........ spizdih samo 3....

i kao što rekoh, sutra na kolače

Posted

Valjda ce danas na slavi biti nesto jestivo, mrzim one ogavne filete oslica, ima samo kozha, kosti i masno brasno od pohovanja :puke:

Mrzim i sarme s orasima, ne znam kako se to jede. Al zato ce biti ruska salata s low fat majonezom i sirom od palminog ulja :lol:

e sranja i modernih slava :)

to ti je ko nasi ovdje, sto imaju `shrimp` za slavu, onako pored sarme.. ili jos crnje - da se pokazu kako su uznapredovali kulinarski - iznesu gvakamole ili jelte, svjezu salsu, i tortilja cips :)

a dezert - chizkejk obavezno i boston kejk, pa onda tri sata seru kako je to strava.. a to je recimo nesto sto za 7-10 banki pokupuju u radnjama, na gotovo i nesto sto jedu skoro svaki dan..

a za bozic sad cekam da mi krenu donositi kapkejks, one sarene - obojene k`o temperama, sto bi rekla moja baba - ocima radost, guzici zalost.. :lol:

low fat slava.. brate..

Posted

Juče sam obišao 4 slave i najeo se od 4 drastično drugačije klope. Moram priznati da mi se najviše svidela klopa kod Dade. Sve posno a genijalno: pasulj, riba, razne salate od krompira, pirinča, paprike. Nisam se tako lepo najeo ni od jagnjetine kod Veljka. Uh, danas ću opet tražiti onaj pasulj kad odem na kafu i kolače.

• 4 weeks later...
Guest bRAINSALADSNADAR
Posted

ove slave su inače jebena stvar, mož te strefi srčka!!!

Guest bRAINSALADSNADAR
Posted

ONAJ MALI DLAKAVI IZ KUHINJICE JE JOŠ GORI

Posted

Ја мрзим све те егзибиције са храном. Класика, бре! Проја, кис'о купус и печење! Квлт!

Posted

Ma podvarak je majka..

Ako ima neka dobra metalka + da zna da pravi podvarak + da je romanticna, nek mi posalje sliku na PM :)

No abuse please!

:pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...