Jump to content

Recommended Posts

Posted

meni do sada nikad nije palo na pamet da budžave sireve kombinujem s zelenjavu, iskreno, ev. malo lista peršuna radi dekora. za 2 nedelje ću ići u zavičaj, pa ću da donesem taj sirac vamo, pošto ga kući ionako ne jedu, a kod mene su jela koja se spremaju za manje od 20 minuta na ceni :haha:

Posted

To je valjda poznata kombinacija, plavi sir i spanać u sosu? Čini mi se da sam je već srela negde, dal po restoranima ili na tv-u...

Nemam pojma. Imam još jednu testeninu za manje od 20 minuta, isto je mnogo dobra, samo što se ne sećam celog recepta, pa budi kreativna.

Big Bull kulen ali onaju u crevu, izgleda ko tri kobasice spojene se isecka

Seme bundeve proprži

testenina skuva (ovde je dobra integralna)

onda ide paprika i ... vreme za kreativnost - ne sećam se da li je bio paradajz. u sv slučaju neko povrće i paprika se iseckaju i proprže.

Doda se testenina i proprži sve zajedno malo, onda na kraju kulen isto koji min sve zajedno, i u tanjir na sto.

Tamo se dodaju bundevine semenke i još kulena, pošto je mnogo dobar :)

Posted
ovo parče ribe koje mi se smrzava u frizu, i sa kojim ću napraviti nešto ovih dana.

:math: Ту мач, ту изи. Gooo, Izzy.

izi.jpg

"Блиц Жена" уме имати добре рецепте. У скорашњему некому броју бијаше изашло 50 рецепата за олтајмфејворитс свитс. ДримТим'92. Реформа, Пањ, Васина, Плазма, Москва и остале торте, тулумбе, урмашице, тирамису, принцес и прајслес крофне, шненокле, Рафаелос болс, Клуедо, Стратего и још многе друге... и не заборавите, игра почиње тек са нашим играма...

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

potpoiš ih u mešavinu soli/vegete, senfa, ulja i bibera preko noći (ostaviš u frižideru), ispržiš naglo na malo masnoće, kad je meso spolja pečeno (sa obe strane), sipaš piva u tiganj, poklopiš i dinstaš dok meso ne omekša.

uz to možeš poslužiti krompir ili pirinač, i neku svežu salatu.

• Upvote 1
Posted

previše te volim i previše si daleko da bih te sad munula u rebra... onako, da sve zvezde vidiš. :haha: potpoim te ja.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

potpoiš ih u mešavinu soli/vegete, senfa, ulja i bibera preko noći (ostaviš u frižideru), ispržiš naglo na malo masnoće, kad je meso spolja pečeno (sa obe strane), sipaš piva u tiganj, poklopiš i dinstaš dok meso ne omekša.

Hvala. :pivopije:

Posted

previše te volim i previše si daleko da bih te sad munula u rebra... onako, da sve zvezde vidiš. :haha: potpoim te ja.

Opa,kako ne znaš đe treba udarit'. Nije se zajebavati s tobom,ne.

Posted

ooo daaa. samo sto ja tu uvece dodam i beli luk i neku zanimljivu biljcicu. predobro.

Posted

u varijanti sa belim lukom i npr bosiljkom, za mene je senf prererivanje. (namerni typo čisto da nadražujem ITF-a)

Posted (edited)

u varijanti sa belim lukom i npr bosiljkom, za mene je senf prererivanje. (namerni typo čisto da nadražujem ITF-a)

hahahah_typo:D:D

meni je bilo preukusno neki dan.:D volim ja da preterujem.:D

edit:

@smorock

steta sto ne mogu da ti dam plusic :P

Edited by _io
Posted

I ja bacih oko na taj recept, volim sve sa lukovima :D Samo tu ne bi valjalo da paradajz ikako ispadne kiseo jer bi u kombinaciji s lukom i pavlakom pokvario trip + izazvao epsku gorusicu a izostavili su kljucni sastojak - secer. Mislim da skoro svi znaju da se on uvek dodaje i to bogato u soseve sa paradajzom (npr na sos bolonjeze za 2 osobe ide cak 1 supena secera).

Posted (edited)

Nije lose ispala musaka. Stavila sam kuvani paradajz umesto pasiranog i nije lose ispalo. :D Samo sam napravila jednu gresku, posto imam malu vatrostalnu ciniju ne moze da stane sve kolicinski kao u receptu pa je bilo malo vise praziluka nego mesa. Ukusno je, ali se desava da podrigujes kao stoka. :haha: :haha: Nema veze, sve sa lukom je lepo. :bigblue:

Edited by Night's Blood
Posted

Danas sam pravio pasulj.

Ali ne običan pasulj, nego pasulj u kazančetu!

12 litra ili tako nešto (a možda i više, koji se kuvao oko 5-6 sati.

Zaljutio-preljutio sam ga malo (mnogo) više svojom jednom slučajnom greškom.

Other then that... bio je super.

Žao mi je što nisam uzeo neke fotke da vam pokažem.

Posted

Браво ти га за ово.

Али касно. Кева данас спремила на традиционалан начин (значи, испекла ++), са све пире кромпиром.

• Upvote 2
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...