Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Oukej, ispoljava staloženost, premda je insajd afektan. A afektnost ostavlja za internet. :)

Majka mi trenutno u kuhinji kuva domaću supu, ljudi moji, nema bolje! Pa posle pojesti one šargarepe, celer i krompire što su ostali u cediljki... Mrnjau!

'aj' ćaos :wub:

Edited by Snouvi Džamejkan :)
Guest RISE LORD VADER's guz
Posted

he he, srećom znam da pravim bapsku supu

Posted

brodet je jelo od ribe, klopao sam to pre par godina, al nije mi nešto ostalo u pamćenju

Posted
Uredu blondi kad ti kazes...

A znas li ti blondi nesto da kuvas? A da stavljas zimnicu?

Evo, ima tu nekih zanimljivih saveta, pa pogledaj mila moja: www.svet.co.yu/kuhinjica/

fala ti srce ali ne treba.

zna blondie da kuva i sprema zimnicu. ;)

Posted

Au, krompiri u gacama iliti tucani krompiri. Pa jos sa slaninom, cvarcima, kobasicom i lukom. E, sad sam ogladneo.

Posted
Najbolju domaću supu koju sam ikada jeo je pravila moja baba. Lonac od 14 litara, rezanci od 0.7m dužine i 3 vrste mesa. Bolan da se leči...

Čekaj, pravila? Ako je neupokojena i dalje, ti sad postaješ osoba na koju sam nenormalno ljubomorna. Ogromantni rezanci su mi jedna od primarnih preferencija, u svim mogućim jelima. : :blush:

Posted

čuj ovo pitanje - jel' znaš ti da napraviš pijanog šarana - some jedan??? :)

pravio zoki eremić jednom pijanog š. pa je posle bilo lađenja u kadi

Posted
Čekaj, pravila? Ako je neupokojena i dalje, ti sad postaješ osoba na koju sam nenormalno ljubomorna. Ogromantni rezanci su mi jedna od primarnih preferencija, u svim mogućim jelima. : :blush:

Živa i zdrava, Bogu hvala. Ali nema vid baš najbolji i tresu joj se ruke, pa ne može ručno da seče rezance. Zato ih više ne pravi, već kupuje. A supu i dalje pravi u istom loncu od 14 L, samo bez njenih rezanaca - nije to to!

Posted

ladio se čika deja

danas na mom kuvarskom repertoaru je svinjski paprikaš sa makaronama

Posted

i ja se raspadam, a glupo mi da spavam, zato pijuckam kaficu i drndam net

Posted

kurac na žaru je pičkin dim za napraviti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...