Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo posto je tema kuvanje, a nemamo temu "Domacinstvo", ja bih da postavim jedno pitanje, sta mislite, hoce li da se desi nesto gumenim papucama ako ih operem na 90 stepeni u ves masini?

Vec sam ih prao na nizim temperaturama, ali bih hteo da to sada podignem na visi nivo.

Posted

ako je nesto lepljeno na njima, odlepice se najverovatnije

nije preporucljivo

uglavnom je bolje imati ful platnene papuce iako se brzo prljaju jer se lako peru

Posted (edited)

:haha:

А зашто једноставно не переш и даље на нижој температури? :haha:

Imam svoje razloge. :D

ako je nesto lepljeno na njima, odlepice se najverovatnije

nije preporucljivo

uglavnom je bolje imati ful platnene papuce iako se brzo prljaju jer se lako peru

Nije nista lepljeno, cela papuca je izjedna, veoma su izdrzljive, traju mi 8 godina vec, kupljene su za jeftine pare, ali sada takvih papuca nema nigde, pa bi mi bilo zao da ih ostetim.

Bio je na njima napred mali znak (wink cini mi se), to je bilo lepljeno, ali to je otpalo odavno, nista im ne fali osim toga i djona koji se malo izlizao jer ih preko leta nosim i van kuce.

@Talvi: Au, sranje, izvini, ja sam zaboravio da to postoji. :/

Edited by Demon Seed
Posted

Divne su to papuče. Đon ode, ali oblik i čvrstina ostaju. Peri ručno, more!

Ono izgleda neuništivo, skuvaj ih slobodno. Umotaj u krpetine i biće ok.

Posted

Патике за трчање сам прао у машини на 30 степени и ништа лоше им се није десило. Само умотај ту обућу коју переш у јастучницу и стави на прање у млакој води, биће све у реду.

Posted

A jeeeebi gaaah sad.............

Demon, nakon osam godina (mhehe, osam), vala... mogu da se penzionišu...

Nema potrebe, i dalje savrseno rade, samo mozes da izgines u njima po klizavom ako te napolju uhvati kisa.

Zivo me interesuje sta ce da im se desi pa da se penzionisu, ovo izgleda kao da ne moze da pukne, izbacicu slike kada budem imao vremena, pa da vidite kako su divne :blush:

mhehe

:mhihi:

Mozda je zgazio u nesto :D Mada s obzirom da ih verovatno ne nosi napolju jer je zima ostaje samo opcija da je zgazio u nesto u kuci :ph34r::haha:

Hahahaha, dobar scenario. :D

Ma, prao sam nesto na 90, pa reko' da ubacim i papuce, ali sam ih na kraju oprao posebno, na 40.

Hvala vam svima na savetima, divni ste. :wub:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...