Demon Seed Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 U sustini, dobro ti je stomache na toj 60x100 pixela slici. Nastupi cega, kakav je to plijes?
Machka Naopachka Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Tribal Fusion Wiki kaže... Tribalica jutub kanal, ima par snimaka Ubacim uvek najavu u potpis kada ide nastup...
Berliner Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 kad napravite koreografiju uz neki mjetal, zovite
Machka Naopachka Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 kako si trujannn Bila jedna na Puscifer sad... mjetal teško
Berliner Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 kako si trujannn Bila jedna na Puscifer sad... mjetal teško evo uz ovo moze lepo da se plese: http://www.youtube.com/watch?v=lIqPbZ20EXI
Demon Seed Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Evo posto je tema kuvanje, a nemamo temu "Domacinstvo", ja bih da postavim jedno pitanje, sta mislite, hoce li da se desi nesto gumenim papucama ako ih operem na 90 stepeni u ves masini? Vec sam ih prao na nizim temperaturama, ali bih hteo da to sada podignem na visi nivo.
Јарослав Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 А зашто једноставно не переш и даље на нижој температури?
Berliner Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 ako je nesto lepljeno na njima, odlepice se najverovatnije nije preporucljivo uglavnom je bolje imati ful platnene papuce iako se brzo prljaju jer se lako peru
Talvi Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 A nije ti palo na pamet da odeš na teme o odeći/obući i pitaš to?
Demon Seed Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 (edited) А зашто једноставно не переш и даље на нижој температури? Imam svoje razloge. ako je nesto lepljeno na njima, odlepice se najverovatnije nije preporucljivo uglavnom je bolje imati ful platnene papuce iako se brzo prljaju jer se lako peru Nije nista lepljeno, cela papuca je izjedna, veoma su izdrzljive, traju mi 8 godina vec, kupljene su za jeftine pare, ali sada takvih papuca nema nigde, pa bi mi bilo zao da ih ostetim. Bio je na njima napred mali znak (wink cini mi se), to je bilo lepljeno, ali to je otpalo odavno, nista im ne fali osim toga i djona koji se malo izlizao jer ih preko leta nosim i van kuce. @Talvi: Au, sranje, izvini, ja sam zaboravio da to postoji. :/ Edited December 28, 2011 by Demon Seed
Генеральный Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 ''еутаназија смрдљивијех папуча'' да буде поднаслов теме иф ју плиз мада море и еутаназија папуча смрдљивијех, па да буде кратко ЕПС
Machka Naopachka Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 мени мало фалило да доџем 24. A jeeeebi gaaah sad............. Demon, nakon osam godina (mhehe, osam), vala... mogu da se penzionišu...
Zen Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Nis cula da su podigli starosnu granicu za peMziju
Machka Naopachka Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Sa pet na deset, za Kroksice petnes?
Lou Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Imam svoje razloge. Ne umeš da podesiš mašinu.
MissionVao Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Mozda je zgazio u nesto Mada s obzirom da ih verovatno ne nosi napolju jer je zima ostaje samo opcija da je zgazio u nesto u kuci
temper Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Divne su to papuče. Đon ode, ali oblik i čvrstina ostaju. Peri ručno, more! Ono izgleda neuništivo, skuvaj ih slobodno. Umotaj u krpetine i biće ok.
kuruz Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Патике за трчање сам прао у машини на 30 степени и ништа лоше им се није десило. Само умотај ту обућу коју переш у јастучницу и стави на прање у млакој води, биће све у реду.
Demon Seed Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 A jeeeebi gaaah sad............. Demon, nakon osam godina (mhehe, osam), vala... mogu da se penzionišu... Nema potrebe, i dalje savrseno rade, samo mozes da izgines u njima po klizavom ako te napolju uhvati kisa. Zivo me interesuje sta ce da im se desi pa da se penzionisu, ovo izgleda kao da ne moze da pukne, izbacicu slike kada budem imao vremena, pa da vidite kako su divne mhehe Mozda je zgazio u nesto Mada s obzirom da ih verovatno ne nosi napolju jer je zima ostaje samo opcija da je zgazio u nesto u kuci Hahahaha, dobar scenario. Ma, prao sam nesto na 90, pa reko' da ubacim i papuce, ali sam ih na kraju oprao posebno, na 40. Hvala vam svima na savetima, divni ste.
MissionVao Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Pa ono skroz bi bio dobar trip da ubacis gace i papuce odjednom na 90 Nego da nam ne presednu ovolike papuce na 'Kuvanju'
Grobodan Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Pu jebem ti, hteo sam na temu o Klonji a greškom završih na Kuvanju.
Recommended Posts